full fart bah

Nu har jag varit själv på min avdelning i lite mer än två veckor.. Jag har verkligen inte varit produktiv alls. Det kan man tycka vad man vill om. Själv tycker jag att det har varit dåligt av mig, men att det ändå har varit rätt skönt att bara glida runt..

Nåja, i morgon kommer min första kollega tillbaka. Hon har varit mammaledig i ett år nästan. Så idag har jag förberett en del åt henne. och jävlar vad jag har jobbat. Igår och idag. Under hela min tid här på Munters har jag nog inte jobbat lika mycket som igår och idag.. Eller jo, det har jag såklart. men det var ett tag sedan, så jag minns inte. Nu kommer det fortsätta på det viset för nu är det höst och på hösten är det mycket. Bl.a en extern revision som ska planeras. Jag fasar lite för den.. Inte för min egen skull, utan för företagets skull. Men jag hoppas att vi fixar de..


Nu ska jag snart gå hem, har lite ont i huvudet. Blev sent igår. men jag kom upp före sex i morse med, bra va?

Bourne...nånting

Var hos Johan igår och tittade på Bourne nånting, tydligen äre väl typ 3-4 filmer.. Och innan filmen så va jag bara såhär att Ahmen guud vad kul att se den filmen, verkligen, not.. men okejdå, vi gört väl då.

MEN, sen visade det sig att den var väl rätt okej då. Mest bara för att jävlar i min lilla låda vad smart han var, den där Bourne. Jag vart faktiskt väldigt imponerad och man kan ju undra varför vissa ska få bli så smarta (okejjagvetdetärfilm) och andra blir liksom inte fullt lika smarta.. Jag tänker på CSI också, vilket ju för sig är en serie, men ändå. Det finns ju personer som är sådär smarta!

Och de är ju..bra.. eller nåt :)

ahmen orka bry sig då

Jäklar vilken helg det blev.. Stocken i torsdags och ångest hälsade på i fredags morse, men de var rätt lugnt ändå. Nathalie och jag fixade lite hemma innan vi packade ihop mina grejer och åkte till Stenhagen för att hämta upp Sara och råttan. Skällde lite på Sara för att hon levererat vissa osanningar :P Sedan begav vi  oss till min nya lya där vi packade in mina grejer, SAMT att vi åkte och hämtade min säng. Jävlit bra gjort av oss! Drog en liten bakismiddag på McD där vi även träffade IdolJohanna! Råttan fick ingen mat och folk skrattade åt henne, ingen bra dag med andra ord.

Flytten tog i princip hela dagen och sedan drog vi hemm till Natta efter att ha lämnat av Råttan i Stenhagen. Utgång nr 2 för helgen stod på schemat. Målet var Korridoren med Nathalie.. Sara skulle jobba dagen efter så hon stod över men hängde med oss innan hon skulle hemåt. Vi kom aldrig så långt som till Korridoren utan vi gick till BJ där vi träffade på Linda och hennes vän Saga. Trevligt trevligt.. Min cykel hade även fått punka, likaså Saras och Nathalies. Jävla irriterande faktiskt.. Men i alla fall, en bra kväll!

Dag 3 och jag vaknade relativt pigg då jag faktiskt tog de rätt lugnt där på kvällen.. Nathalie däremot mådde inte så himla bra men efter lite power nap och frukost packade vi in ytterligare ett lass med mina grejer och drog iväg, först till Gränby, men Nathalie pallade inte att gå in utan satt kvar i bilen.. Haha ojojoj vad hon mådde dåligt. Säkert inte körduglig för 5 öre heller. Sedan lämnade hon av mig hemma för att själv åka hem till sig. Jag fixade och donade lite i mitt nya hem och sedan mötte jag upp Sara och Johanna. Lotten kom senare och vi beställde pizza från CARAMBA. Grymma pizzabagara, de tog typ en timme och jag var hungrigast i världen. Typ kanske inte då, men... Mannen med pizzorna kom och vi förstod nästan inte alls vad han sa men fick i all fall ett medlemskort; Familjen Linnström.. hahaha.. Jaja.

Vid elva nånting kom en taxi och hämtade upp oss men jag hoppade av hemma hos Jossan där det var förfest. Även D kom men vi vart trötta och gick hem o sov.. Skönt faktiskt med lite mer sömn än en vanlig lördagkväll.

Igår hade Nathalie och jag en riktigt produktiv dag. Jag kom hem till henne mitt i hennes söndagsfixning. Vi flytta skåp och städade undan lite och ojojoj.. Sen tog vi våra cyklar med punka och gick ner på stan. In på Clas Ohlson och köpa sig lite laga-cykel-grejer. Gick bra och vi ledde cyklarna ut till 4-mackskorsningen för att pumpa. Ojoj, cykelfixarna (mycket stolta) i farten.. "Ni måste lämna in cyklarna nånstans för att få de fixat, de där kan man inte laga själv"... Jo TJENA. Vi fixar!

Cyklade till Daniel och tittade på tårta, mycket fin.. Not.. Sedan vidare ner på stan, in på Rififi, OJ NEJ, där sitter olämplig kille, ut igen, Natta lite sur, var himla sugen på pasta. Vi åt på Dragon Palace ist. Var väl sådär.. Sen hem, upphämtad av lilla familjen och till IKEA sedan hem och umgås med lilla Maija medans bröder sätter upp hyllor, går inge bra, fortsättning följer. Hem till Natta, hämta sig lite kläder och så hemåt, däcka i sängen.. Trött, tröttare, tröttast. Ändå nöjd, dagen var bra.

Orkade ni läsa det här lär ni ju orka kommentera med, tack o hej

myskväll

Efter allt stök & bök och handlande igår så cyklade jag hem till Nathalie och mig. Min kära ex-sambo följde med och vi lagade middag för vi var kanske Uppsalas hungrigaste tjejer igår. Potatismos och fiskpinnar, GOTT GOTT GOTT! Sen kom Sara på att vi skulle ha efterrätt så då var det bara att cykla iväg till Willys. Vi kom inte på någon efterrätt utan det fick bli ost & kex. MYCKET SMARRIGT! Lite vindruvor och päron köptes också.. Så låg vi och tittade på Idol, som följdes av Vem kan slå Filip och Fredrik.


En bra avslutning på dagen, så att säga..


dolt nummer

förresten, det är någon skojare som håller på att ringa till mig om nätterna med dolt nummer. Det är rätt frustrerande för det har hänt ett par gånger, senast nu inatt. Dessutom har jag haft ett par missade samtal, från dolt nummer, till jobbmobilen med. Samma tid jämt, runt 01.00- 01.30. Mycket märkligt.. Skulle ju vara mycket roligare om denna person ringde från ett nummer så att man kunde ringa upp. Alternativt kan personen ringa på dagtid, så att det är rimligt att svara..


Neej, fortsättning följer på detta..

inredningstips?

Igår var mamma och jag iväg till Byggmax. Färg, roller och penslar inhandlades. Duktigt faktiskt.. Vidare till IKEA för att köpa sig ett helt liv ungefär. Typ glas, handdukar, förvaring, hatthylla, you name it! Efter de lite småbutiker för småplock. Hela bilen var full med grejer, som skulle till en lya på ca 20 kvadrat.. Vi lastade bara av det där och jag orkade inte ens tänka på hur tusan allt ska få plats! Men de lööööser sig.. Ikväll, Stocken. I morgon, problemfixning!


lite helgplaner

I morgon är det Stocken, det vet ni väl? Jag vet det, nu när jag har blivit en liten nationsråtta. På fredag är det premiär för korridoren, det vet jag också. Det vore trevligt, men eftersom fredags-sällskapet inte har kår leg (Guds gåva till människan) så blir det mest troligt BJ. Inte heller helt fel.. På lördag är det gask. Eller stavas det Gasque? jag vet fan inte, så den som känner sig manad att informera, please speak.

förutom alla dessa roligheter så är ju projekt Renovera lägenhet på gång. Idag ska det köpas målarfärg och alla djävulska verktyg som behövs för att måla fem väggar i Uppsalas minsta lägenhet.

Om det blir någon inflyttningsfest? Det är givet.

red red wine

Igår träffade jag Marika, det var trevligt.. Vi gick på stan ett tag innan vi bestämde oss för middag på Tzatziki, mycket trevligt.. Vi åt god mat och drack vin, också det trevligt.

I morse vaknade jag kl 05, med en lätt huvudvärk, som nu har övergått till tidernas huvudvärk, INTE ALLS TREVLIGT. Straffet för att man går ut och äter sig lite och råkar ta några glas vin, en tisdag (herregud en tisdag) är alltså att man ska sitta med tungt huvud på jobbet hela dagen..

Slutsats: Drick inte en flaska rödvin på tisdagar.

hur ska man kunna veta?

Hur ska man ta reda på vad det egentligen är man vill hålla på med? Jobb, på fritiden osv. Plugga, när ska man börja med det, och framförallt, VAD ska man då plugga? Jag vet inte alls vad jag vill bli, alltså vet jag inte vad jag ska plugga för något. Hur tar men reda på det?

Jag har ca två månader kvar på mitt jobb, därför börjar det bli hög tid att leta på ett annat jobb. Men då blir man osäker på sig själv. Vad kan jag egentligen? Finns det något jobb jag har kvalifikationer för? Jag vill ha ett liknande jobb det jag har nu. Lagom kundkontakt, jobba självständigt och kunna bestämma mycket själv över när var och hur man gör saker.

Nej, att veta vad man vill veta är fan inte lätt.

jason mraz

Okej kompisar, på lördag ska jag följa med Milla på Jason Mraz i Stockholm! Tjooohoooo :D jäklar så kul.. Efter de blir det utgång i huvudtsaden. Det tackar vi för.

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back

känn ingen sorg för mig

Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns

sthlms

Idag är jag, vad man brukar säga, "taggad".. Ikväll gör jag premiär på Stocken, vilket känns väldigt spännande, såklart. Dagen började dessutom ovanligt bra, trots den tidiga morgonen. Men lite flyt, en cykelkamrat och Hello Saferide på P3 när man väl är framme på jobbet gör att det inte blir annat än bra.. Hoppas detta håller i sig, och hoppas att vi ses på Stocken ikväll.

djäknegatan 24 Uppsala

Igår fick jag mitt antagningsbesked till kursen som Charlotte och jag "ska läsa".. Kul! Idag, tror jag, går vi och skriver in oss på V-dala. Och på torsdag blir det nationspremiär för mig. Herregud så roligt!! "Jobbar hemifrån" på fredag, då ska jag även passa på att måla i min nya lya.. Oj, vad jag ser fram emot att se det färdiga resultatet!

På fredag ska jag försöka locka ut min dröm-man. Om jag lyckas, då blir jag glad. Och på lördag morgon drar jag ned till Örebro. Lite rehab-bort-från-stan.. Rätt skönt, även fast jag vet att jag kommer klättra på väggarna på lördag kväll.

Även så förlorade Storvreta idag, (jäääävla sopor.... )
Men den här: 
http://www.storvretaibk.se/Artikelarkiv.asp?ArticleID=1239& mannen, han kan gå exakt hur långt som helst!

storvreta- järfälla

ÄNTLIGEN!!

då vare dags för en ny säsong av innebandyn.. OJ, vad vi har längtat..

Syns på Fyrishov, ikväll kl 19:00!

polispolis

Glömde att berätta igår om när Nathalie och jag skulle cykla hem från Jossan i söndags kväll.. Vi kommer ut från porten och Nathalie låser upp sin cykel snabbast och hoppar upp på cykeln medans jag dröjer lite. Så ser jag en polisbil stanna vid Nathalie och de pratar lite.. Så kommer jag och bara flinar, för jag hör att de säger något om cykellyse.. Haha, då är det två unga, manliga poliser som stoppat oss för att vi inte har cykellysen. Så vi får gå med cyklarna hem. Vi gjorde det ett litet tag innan vi cyklade vidare, utan lyse! Så jäkla kul vi hade åt den lilla händelsen..

summering

Men herregud vilken jäkla kul helg. I alla fall lördagen.. Men fredagen var helt okej med och började med att vi drog hem till Jossan där det vankades förfest, målet var att vi skulle till Platina men efter förfest hos Jossan och sedan även förfest hos en Andreas, så drog de andra till BJ medans jag gosade ner mig i sängen och somnade..

I lördags var jag även med Sara till en färgbutik för att kika på vad jag ska ha för färg i min kommande lilla lya (som jag även ska skriva kontrakt på idag). Inte det lättaste att hitta en färg som passar till hundra. Men ska kika lite mer idag när vi är där och kolla vad som kan passa.. Sedan stack Sara hem medans jag träffade mamma o pappa på stan för lite presentinköp + fika, ALLTID fika när pappa är med..

Vidare hem lite fixning och så till Jossan igen och den absolut roligaste förfesten på mycket länge! Vi lekte med barnens leksaker, sjöng snapsvisor och bara knäppade oss helt och hållet. Vinglade ner på stan och till nästa förfest och dit kom även Sara och Julia.. Lite sent ju för sig men vi stannade kvar ett litet tag medans de andra gick till Platina. Själv drog vi till O'connors och det var faktiskt hur kul som helst och ojojoj, kanske träffade min dröm-man BIG TIME där men han var upptagen, men efterfest blev det vilket var himla trevligt.

Igår unnade Sara och jag oss själva en riktig slappardag vilket innebar chips, dipp och läsk i soffan heeela dagen. Även pizza inhandlades på Wills senare under dagen. Nyttigast i stan, javisst.. Nathalie och jag åkte till Jossan på kvällen där jag kollade på bilder från kvällen innan och jisses vad roliga bilder!

Helg snart då..

citat

"Men idag kan jag inte åka kommunalt längre på kvällarna eller vara ensam på vissa allmänna platser såsom Sergels Torg, Medborgarplatsen etc. " - sagt av BlondinBella.


Men en ska undrar jag över lite. Hur många tjejer i 17årsåldern är själv på Sergels Torg på kvällarna?

men sugen tjej då...

Ahmen äntligen fredag då, och vem är mest festsugen i stan? JAG =) ojojoj vad pepp jag är!!

Förfest hos Jossan och så någon lanseringsfest på Platina. Ska faktiskt bli kul att gå nån annanstans än till BJ. Även fast de är jättebra där..


say what?

http://sex.msn.se/msn_sr_article.aspx?articleID=5653&categID=85

det här var ju ingen nyhet direkt..

de har ju gått bättre...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/article3283671.ab

Det här är faktiskt helt sjukt kul =)

regn regn regn

Det regnar, så in i helvete.. Jag hoppas att det har gått över när jag ska bege mig hemåt om en timme. Har dock varit hemma och hämtat min höst/vinter- jacka men den är inte så jäkla vattentät faktiskt. Det här vädret gör ju inte bara så att man blir halvt deprimerad, utan man blir så jävla trött också! Och frussen. Så himla frussen. Jag skulle vilja kasta mig på tåget till Uppsala, cykla i racerfart hem och sen krypa ned i soffan under duntäcket. MEN, ska ju på teater så det går icket för sig. Hoppas det är varmt inne på teatern. Annars blir det ex antal glas rödvin hemma.. Heheh nej, tyvärr inte det heller.

dålig dag

Idag känns inte som någon vidare bra dag.. Det började med att jag sov sjukt dåligt och då är man inte direkt pigg när klockan ringer strax före 06. När jag kom till Tobo regnade det och jag blev blöt som en katt, very sexy, nej. Punka vare på cykeln med.. Kul morgon alltså!

Igår tränade jag första styrkepasset för i höst och JÄKLAR vad skönt det var. Har saknat det rejält kom jag på då. Men så kan jag inte träna idag och då blir jag lite sur faktiskt.

MEN, ska på teater med mamma och hennes vänninor ikväll. Trevligt faktiskt! Inte för att teater är det bästa jag vet, men det ska ändå bli mysigt att göra något annorlunda. I morgon ska jag träffa Fia på gymmet och efter det hoppas jag på att det blir lägenhetstitt. Därmed blir det varken Moneybrother på Katalin eller innebandy, men förhoppningsvis blir det i stället lite fotboll!

Och om en vecka är det premiär för Storvreta. Så sjukt kul.. Sara och jag ska gå (hoppasjag?), Patrik följer säkert med också och så ska jag försöka få med Nathalie om hon inte jobbar..


kan man tysta sorgens klockor som bara slår och slår

Jag satt och läste lite inlägg från i våras och såg en bild på mig själv precis vid tiden innan Tomas gick bort.. Jag ser sorg i den bilden och minns hur dåligt vi alla mådde. Man gick runt som på nålar och fasade för varje telefonsamtal som ringdes. Nu börjar man få lite distans till allt som hänt, och i o med det kommer sorgen tillbaka, fast på ett bättre sätt, kanske. Det går att tänka på allt som var bra också, men givetvis känns det på samma satt helt förjävligt. Nu vill jag faktiskt bara krama mina älskade kusiner.

tankar och sånt

Ska åka och kolla på en lägenhet i veckan. Ska bli spännande.. Lite avsides. Eller avsides o avsides, de tar väl kanske 10-12 min att cykla till stationen, så de är ju nära ändå. Vi cyklade förbi där igår, Nathalie och jag. Ser helmysigt ut så jag hoppas det är fint invändigt också.. I så fall är det inflytt omgående, stackars lilla pappa.

Satt och tänkte på de här med att ha flyttat hemifrån igår, hur man har förändrats sen man flyttade. Allt från att tvätta, laga mat och städa till hur man är mot sina föräldrar. Innan jag flyttade skulle jag aldrig ställa mig och göra en middag frivilligt, men nu kan jag tycka att det är rätt kul att laga mat. Gjorde en mycket smarrig middag i lördags till exempel, som Nathalie och Charlotte verkade gilla dessutom. Faktiskt kul att laga mat när man får bjuda andra.

Annars äter jag mest potatismos och fiskpinnar just nu. Liksom huuur gott som helst med hemmagjord potatismos. Igår testade vi även på att göra stuvad spenat, och de gick väl sådär, men resultatet blev GOTT! Smakade nästan precis som det gjorde när man var liten..

Den här veckan blir inte sådär jätteannorlunda mot de andra. Mest jobb och träning inplanerat. Ska dessutom träffa PT Fia på onsdag på gymmet. Det ska bli kul! Komma igång med lite nya träningsformer. Och så är det Moneybrother på Katalin på kvällen, kanske går på det. Och fixa p-piller på fredag, på tiden. Lanseringsfest på Platina ska vi hinna med också. Och Bellas födelsedagskalas! Så det var rätt mycket den här veckan ändå, med tanke på att jag inte kommer hem före 17 en enda dag. Men det är bra, då går veckorna fort.

Idag ska jag även träffa min kära ex sambo. Vi ska hem till mig och svida om till träningskläder för ett pass på gymmet. Styrkepass följt av lite egenträning. Skönt att börja träna pass igen, det passar mig mycket bättre än att träna på egen hand. Det är inte alls lika roligt tycker jag.

Även så längtar jag till i november då Tomas Andersson Wij spelar på Katalin. Det ska bli hur mysigt som helst, måste se! Han är verkligen helt otroligt bra och fina texter sjunger han också. Hoppas bara någon har lust att följa med mig då.

Något mer jag längtar efter är att innebandysäsongen ska börja. Kommer bli grymt kul med första matchen, som är mot Järfälla om jag inte minns fel. Det är en jäkla speciell stämning på de där matcherna och det saknar man rejält under somrarna.

Nu blev det verkligen mycket skrivet om, egentligen, ingenting alls..

myspys

Fint väder och humöret blir på topp! Härligt.. Även nytt kontor med RADIO, ojojoj. Och utsikt UTÅT. Inte ut mot produktionen alltså utan ut, mot skog och bakgård förvisso, men ändå ut.. P3 går varmt här och det känns lite som förra sommaren när jag jobbade med Elin. Oj, så kul vi hade!

Efter jobbet idag lär jag gå på stan och lämna tillbaka en dress som inte direkt var en 10-poängare när jag väl kom hem. Kan ju för sig vara så att de är för sent, eller är det någon som vet hur länge Åhlén har öppet köp? Sedan träning och så hem till min nya bästa vän TEVEN.

Är det något som är helt underbart skönt är det att lägga sig i soffan under en filt med stora kudden, tända lite värmeljus och titta på en film.. Ojojoj vad mysigt :)

lasse lindh

Ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

hungrig

Alltså höjden av olycka måste ju ändå vara att glömma sin frukost hemma och dessutom inte ha några pengar med sig till att köpa något här.. Dessutom har pappa inga pengar med sig och min närmaste kollega är på möte.. Helvetehelvetehelvete vad jag är hungrig!!! Kan inte jobba..

Är himla sugen på att åka utomlands nu.. Det här skitvädret kan man vara utan liksom. Ska kolla på sista minuten resor nu.

Sälen

Nej, nu är jag less på det här höstvädret. redan liksom.. Herregud, det kommer bli en låång höst! Så satt jag och tänkte idag att ojojoj, vad det vore mer än okej att åka upp till Sälen i vinter. Så jag gör ett nytt försök. Någon som vill med till Sälen och åka lite skidor i vinter? De vore väl kul..

långsamma händer

Samma långsamma, långsamma
händer som trevar på dig
Samma plågsamma, plågsamma
tvivel som gnager i mig
Och samma våldsamma, våldsamma
känslor jag känner för dig
Och samma stillsamma, stillsamma
ord som du säger till mig