update

fredag ikväll och det vankas utgång, inga konstigheter.. Men först står städning på schemat. Vi ska städa ur lägenheten på dag H och de tar väl sin lilla tid. Full fart hemåt (Natta och mitt hem) och fixa tacos, mumma. Sedan utgång. Finfin kväll blire.. och imorn, kräftskiva hos Bella! Mysigt värre..

så kan det gå, som vi säger

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=75-AV_ID=791979,00.html

full fart

Ojojoj, vilken stressig vecka det här blev nu då.. Både på jobbet och hemma.

Här på jobbet är det fullt upp med en presentation till en Europakonferens. Jag får inte in alla uppgifter jag behöver ha och blir inte riktigt nöjd med presentationen. Dock måste jag bli klar med den innan 16 idag, bråttom bråttom! I morgon ska vi på seminarie hela dagen. Sen är det dags att börja jobba inför revisionen. OJojoj. tiden bara rinner iväg..

Och hemma ska allt packas idag för att flyttas i morgon.. Och OJ vad med grejer vi har. en hel del kläder, så att säga.. Kommer nog att ta sin lilla tid att fixa. Imorn är det dags för flytten alltså och på torsdag och fredag ska det städas. NOGA! men de kommer bli finfint.. På fredag ska jag ut på kvällen och innan det ska vi hinna gå ut och äta. På lördag är det handling på schemat innan vi ska på innebandy och slutligen är det kräftskiva hos Bella, mycket mysigt :)

Kanske kan bli en rejäl vilodag på söndag. En sån man egentligen bara får ha en gång om året, som jag redan förbrukat. Men en enda gång till gör nog inget :)

sista festen på dag H

Festen på dag H i lördags var skitrolig. Det kom massvis med folk och det var fest och fart o fläkt som alla göööör. Tråkigt dock att det var sista festen, men vi partar vidare på annat håll i stället! Idag lär vi dock åka och inhandla diverse nya saker som gått sönder under våra 4 månader i lägenheten. Men de fixar sig, det gör de alltid..


Nästa stopp för mig blir hemma hos Nathalie, där jag ska bo lite provisoriskt innan jag hittar mig en egen lägenhet. Skönt att ha kompisar som ställer upp när man inte vill flytta tillbaka hem! Så from onsdag är Nathalie min nya sambo.

Nu längtar jag bara efter helg.. Vill ha meeeer helg. Nu. Dom går ju så jäkla snabbt som där helgerna. Har ju redan nästa helg planerad dessutom. Det blir en blandning av fest, innebandy och kräftor! Toppen..

kalla mig cykelfixarn

Kommer på att jag måste hem och hämta en nyckel hos mamma o pappa, drar ner till cykeln, hoppar på, cykelhelvetet låter så in i satan, pinsam cykeltur där alla vänder sig om när jag susar förbi, kommer hem, kikar på cykeln, hittar inget fel, går in hämtar nyckel, ut igen, nåt fel på cykeln, uppenbart, börjar trixa o fixa, dona lite vid kedjan, hjulet osv. Ser ut som en riktig man om händer nu.


Och cykeln, den går finfint nu.


jörgen persson

Jörgen Persson vidare till semi, och det här tror jag fan på, det blir medalj nu. Alltså blir det uppgång kl 04 eller 05 i morgon bitt. Eller man kanske inte ens har gått och lagt sig? Kommer i alla fall innebära en TRÖTT TJEJ på festen i morgon. Men vadå, det är ju OS!

bara lite tankar sådär

Har ni sett på vädret nånting? På SMHI verkar det som att det kan bli fint väder hela helgen.. och alltså, det är ju verkligen inget man har blivit bortskämd med på sistone. Och är det nånting som gör en på så bra humör så är det ju faktiskt sol, i alla fall enligt mig. Som på Rhodos, inte vare några neggo tankar där inte. Nej, bara massa sol, bad och värme!

Appropå Rhodos.. Fan vad jag saknar det och vill tillbaka. Vi var endast där en vecka men herregud, vilken bra vecka! De är nu i efterhand man förstår hur bra de var.. Och vilka underbara människor vi träffade. Therese och Johanna, världens härligaste.. Johanna som bara är heeelt genomsnäll och Therese som kan vara bland den roligaste att lyssna på, lite lagom bitter på saker och ting men hur snäll som helst! Nej, dom måste jag åka och hälsa på snart. Och sen hade vi ju såklart killarna som vi träffade på siat kvällen fast vi minsann hade haft lite koll på dom innan, tvillingarna och deras bror. Ojojoj, vilken fest vi hade där sista kvällen.. Hur kul som helst! Och så de två killarna som kom när Therese o jag satt vid poolen och ba OOOOOJ!!!!! handsome, jajjamen. Men så visade det sig, fast jag inte ville tro det, att de var tillsammans.. och den ena dansade balett, minsann. Så kan de vara. Nej, en reunion på de vore inte fel..

Myskväll hos Linda ikväll i alla fall. Hon, Charlotte, Sara och jag. Lite vin på det så blire himla trevligt, absolut! Får se fall de blir ut nånstans sen eller bara hem till sängen.. Det sistnämnda vore ju onekligen de bästa för mig, men så är jag ju väldigt svag för det sociala i att gå ut i stället.. Man får se, helt enkelt.

Och snart flyttar vi.. Hur ska jag klara mig utan min käraste lilla sambooo? de kan aldrig gå.. Igår när hon kom hem från jobbet så ba "Hej hej nu är Sara hemma, bre sig lite macka, sätta på teven och goffa i sig o Hörru stumpan hur har din dag varit då." Hahah ja, jävla härliga lilla människa! Så fort jag hittat nånstans att bo ska du bo hos mig minst en gång i veckan, minst!

Nu är det back to work då. Har en PP- presentation som ska bli klar inför Europakonferensen nästa vecka.. ojojoj.

förväntningar

De är som vanligt det här jävla OS. Förväntningarna byggs upp, folk går omkring här på kontoren och liksom Nu tar vi brons Hanna!! Nu jäkla smäller de.. Nej nej nej, säger jag. Det blir inga mer medaljer. Vi gör ett skit OS och ska inte ha fler medaljer. Bättre att vara riktigt jävla dåliga och sen komma igen i nästa OS, faktiskt. Men i alla fall, förväntningarna.. 15:19, alla går in på sina rum, knappar in Fågelboet på Sportbladet (min favorit) och så uppdateras det.. F5 F5 F5 F5... Och så Jaaajaaajaaa NEEEEEEEEEEEJ..

så var det loppet över.

kul os

och Wissman slutar... sist..

ett till brons?

Nu sitter alla här på jobbet, inkl. jag och hoppas på brons!

Kom igen Wissman!!

jag har väntat på ett regn

nu smakar jag försiktigt
skiljer varmt ifrån kallt
jag måste lära mig från grunden
jag måste omvärdera allt

du är svår att leva utan
jag är svår att leva med

fest på dag h

Men lägg armarna runt mig och slit ut vad jag har
Och gräv i det dunkla med sök inga svar
För jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla
Men jag känner nånting, jag är så gott som förtrollad

Ser mer och mer fram emot vår fest på dag H nu på lördag. Det ska bli kul, jag SKA ha kul.. Fastän det känns lite hopplöst just nu så ska jag se till att det blir roligt. En person ska inte få förstöra mer.. NEJ, shape up nu Hanna!!
 
FEST PÅ DAG H PÅ LÖRDAG, KOM RUNT 8 OCH DO NOT FORGET THE FAMOUS FLASKA!!


hemmakväll

Kan inte förstå att jag är så trött. Sov ju bra inatt.. Tror jag drar hemåt snart. Lite tidigare än jag borde, men väldigt välförtjänt..

Idag ska jag få riktig mat. Förstå, riktig mat, lagad av mamma.. Mmmm. Jag ska få träffa Maija. Och självklart Micke o Anna oxå. Men lilla Maija, ojoj, vad jag har längtat! Jag ska få sitta på en riktig stol vid en riktig dator och surfa på en bra uppkoppling. Jag kan stänga in mig i ett rum och få vara själv om jag vill. Jag ska dessutom få sova i min egna säng, i ett eget rum, mitt rum.

Det här bli en lyxig kväll.

I desperat jakt på en vän
kan du förnedras om igen
Du skänker mer än nån kan ta
för en sekund av nånting bra

Nu syns daggen tydlig mot din ögonfrans igen
Du vinglar bakfull hem till väggar utan svar
Ditt glamourösa hopp om lyckovärld i skymningen
blev en bitter vandring hem i singular

Du har sett drömmar rasa ner
och du vet hur munnar ler
Dom älskar gärna det dom ser
men dom skräms bort om det finns mer

hyra lägenhet i Uppsala

Jag vill hyra en lägenhet i Uppsala.. Själv eller med kompisar. Men det är helt jävla omöjligt att få tag på hyres. Det är väl ju för sig inte något nytt, men ändå, jag trodde inte det skulle vara svårt. Dessutom är jag ute i helt fel tid med.. Vet inte hur många lägenheter jag har skrivit på, men inte ett enda svar. Så jäkla frustrerande. Snart går kontraktet på nuvarande lägenheten ut och jag börja få lite smått panik.. Så är det någon som vet någon som vill hyra ut sin lägenhet/rum, så säg till för guds skull!

dejt

"För, lets face it, alla vill ju ha en dejt. En trevlig dejt. En snygg dejt. En kul dejt. Alla vill ju ha en kram, puss, ev sex, a nice time eller bara fördriva tiden för att slippa vara ensamma. Så varför spela ett sånt spel då?"

Läste detta nyss och kan inte annat än att hålla med. Va håller alla på med? Ska de vara så svårt att bara träffas, helt okomplicerat och bara ha kul?

en svår och jobbig grej

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig.
Jag räcker inte fram.
Men, Du har så svårt att vara ensam,
så Du går till "lilla mig".
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick.
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick.
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
det är som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv.

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt.
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt.
Stackars dumma "lilla mig".
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej.


Idag ska jag äntligen få träffa min lilla favorit Maija. Det var alldeles för länge sedan. Mamma fyller år i morgon så idag blir det kalas.. Och det känns bra att träffa familjen nu, de gör det.

utbrott

Åååååååh jag blir galen! Är så jävla hungrig så jag skulle lika bra kunna dö nu och så ringer jag hem till min bror och frågar vad det finns att äta. Ingenting får jag till svar, INGENTING!! Herregud jag behöver mat. Har inte ätit något vettigt sen i torsdags typ.. I fredags, skitlite pasta med tomatsås. Lördags, typ två tuggor kyckling o pyttelite potatissallad. Igår, två mackor hos Jossan. JAG BEHÖVER MAT FÖR ATT FUNKA!



Uppdatering:
Lagade pasta o bacon. Jävligt nyttigt alltså.. Men fort gick de i all fall. Träffade Chippen med. Pussade och kramade nästan ihjäl honom.. Oj, vad jag har längtat efter honom!

Helgen som var som alltid händelserik. Efter jobbet i fredags drog jag till gymmet.. Hur skönt som helst att träna själv, var ingen annan där. Solade sig lite och så hemåt och städade. Duktigt! Utgång med Natta, Linda, Milla, Jossan och hennes kompis Anna. BJ i kanske en halvtimme, sedan mysiga sängen. I lördags var de rätt segt att komma upp. Blev lite stress där med och hem, fixning, skynda ner till systemet, skynda till bussen och till Östervåla där det var kräftskiva hos Julia som fyllt år. Mycket trevligt, men jag och Charlotte drog därifrån vid 21 för att förfesta ytterligare hos Jossan innan taxin tog oss till Platina där det var trevligt, men rätt tidig kväll ändå. Söndagen spenderades i sängen till halv 5. Helt otroligt.. Mycket skönt dock! Sedan lite snack och tv tittande hos Jossan.. Trött som vanligt idag. Sov skitdåligt inatt, vet inte varför.. kan bero på att jag inte direkt aktiverade mig bra under söndagen. Kanske..

I morgon ska jag hem till mamma o pappa efter jobbet, för att fira mamma som fyller år på onsdag. men eftersom Anna o Micke bara kunde komma imorn så tänkte jag att så får det bli för mig med då jag hemskt gärna vill träffa lilla underbara söta bästa Maija.


lite sammanfattning av allt bara

Lite otippat sådär så blir det Flustret för min del ikväll. Ska ju för sig bli kul. Går ut med Jossan och hennes vänner då NI, mina egna vänner är så sega med att svara. Så nu går jag med dom..

Även att Julia fyller 20 idag, stora tjejen :) dessutom är det hon som håller i festen i morgon. Kräftskiva o allt.. Inte för att jag äter kräftor, nej nej tack, men ändå mycket trevligt. Liksom man kan väl äta kyckling då, de är ju faktiskt mycket godare. Ja, de ska Sara och jag göra. O så lite vin & snaps på de, precis som en kräftskiva fast man byter ut kräftorna. Så enkelt :)

Och ojojoj, nu ska de bli slutlekt i mitt liv. Inget mer oseriöst. Men jag är dålig på att ställa krav. Ruskigt dålig faktiskt.. Men jag kan försöka. De borde jag göra för min egen skull :)

Är dessutom på himla bra humör idag. Igår kväll var det bara NO NO NO, inte bra humör.. Trött + hade inte ätit mat på hela dan=sur Hanna. Dock var de lite sol, och de verkar vara det enda som kan pigga upp nu för tiden! Mer sol alltså!

Och nästa helg är det Saras och min utflyttningsfest. Vi lämnar el Casa dag H, och tackar för oss! Det har varit ungefär hur kul som helst. Sara är min bästa rumskompis ever (har inte haft nån annan heller, men tror inte man kan få bättre) och jag kommer sakna henne MUCHO GRANDE, och såklart hennes kläder :)




Sara ska flytta hem till lilla mamsen o papsen medans jag letar som en galning efter nån annanstans att bo.. Mest troligt får jag väl flytta hem men världens bästa Nathalie har erbjudit mig att få bo hos henne, temporary! Hur gullig som helst, my love in life Natta :D




efterfest

I morse när jag gick hemifrån (kl 06) var det mest troligt efterfest i huset.. helt galet ju. Men å andra sidan, efterfest till 06 på helgerna är ju inte direkt ovanligt. Bara att man tänker på det mer när man ska iväg till jobbet. Så, välkomna tillbaka alla studenter!

fan vad jag älskar den här låten

Bli kvar här med mig, bli kvar här med mig
Vi behöver ingenting om vi kan starta på noll
Jag har ett rum några kvarter härifrån
Ta min hand, jag följer dig
Vi ska åt samma håll


regn

Ja, så vare spöregn igen då.. I morse när jag cyklade till jobbet vare sol och jättehärligt väder! Kanon, tänkte jag. Men nu, bara massa regn.

Helgen är planerad också, som vanligt. Utgång på fredag, såklart. Och på lördag är det kräftskiva i Östervåla! Jag äter inte ens kräftor, men det ska bli väldigt festligt ändå. Julia fyller dessutom år i morgon, och de är ju det som ska firas!

ÄVEN att inatt drömde jag jäkligt märkligt, som jag gjort nu de senaste nätterna.. Men i alla fall så drömde jag att jag hittade en klänning i en affär, och det här kan alltså vara VÄRLDENS FINASTE klännning just nu. Den var så fin!!! jag har ritat upp den och allt så jag ska komma ihåg hur den ser ut, men chansen att hitta på en sådan är väl rätt minimal kan jag tänka mig. Men ojojoj, vad jag älskar den klänningen redan!                                


helvete

Bra idé Hanna, att spilla ut kaffet över jävla datorn..........

timglas

Res mig opp, ge mig lust att hänga på

Jag ska värma dig, jag ska lyssna och förstå
För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss
Ska vi hitta en väg ändå




Så vare de här jäkla vädret nu igen då.. REGN. Do not like.. Grått grått. Nu vill jag att något ska vara på gång, jag vill känna lite pirr i magen, något sådant som gör en lite nervös. Och glad och kanske lite fnissig. Hösten närmar sig mer och mer och det märks..


Augustiaugustiaugusti

Jag skulle skriva dagens datum och det blev såhär: 2008-07-12.... Önsketanke?

humöret på topp

Känner mig som en ny människa idag ungefär. På bra humör och solen skiner. Liksom, bjud på ett leende. Det gör jag idag. En stor jävla bunt med papper har jag bredvid mig. Reklamationer som är skapligt brådskande och tyskar, asiater och fransmän som skriker på mig att det är bråttom, bråttom.. Men SUCKERS, ni kan inte göra ett skit. Jag gör det i mitt tempo, och jag gör det bra. Ni kommer få era pengar tillbaka, om det så handlar om ynka 25 Euro eller kanske rentav 7800 Euro. 


Hah! För idag är en bra dag. Solen skiner.

mareld

Rör mina händer, du måste förstå
jag orkar inte förklara, försök att se det ändå
det gnager ett sinne, det är som overklighet

Kanske bästa låten på turnén.

Jag måste bara hitta lite energi..

Tillbaka på jobbet efter tre veckors semester. Ångest. Vill ha ledigt längre, mycket längre. Har dock haft en trevlig semester med start på Gotland, hur kul som helst. Resterande två veckor vet jag knappt vad jag har gjort av, men att tiden har bestått mest av fest är det inga tvivel om. Nu blir det lite ändring på det, i alla fall i veckorna.


Åkte ner till Örebro i fredags med Charlotte. Träffade Oskar och Eddie, mycket trevligt. Var på Winnerbäck och det var ju såklart hur bra som helst. Vad annars? Kom hem på lördag eftermiddag och så vare bara på'n igen bah som vi säger det. Utgång med Milla, Natta och Charlotte. Också kul.. Igår var en riktig vilodag på soffan. Det behövdes.


Och så sitter man här igen. Med en mailbox som bara lyser rött. Dags att ta itu med den då kanske..


tröttast

Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen




Tröttare än tröttast efter ett till jävla fest maraton. Tisdag, onsdag, fredag o lördag. Kul som alltid dock.. Hade födelsedagsfest med Milla igår, fick finfina presenter, tack alla. Ledig en vecka till, sen är det bara att vänja sig vid tidiga mornar igen.. Fy fan. Ge mig en förmögenhet så jag kan gliiiida omkring hela dagarna.