Ooops

Helt plötsligt sitter jag och känner att jag inte är så jäkla smart.. Alls.

Jag frågade min bror vart tusan mitt Memory Stick (minneskort) hade tagit vägen. Han öppnade mobilen, tröck till kortet och vips så fungerade det som det skulle och alla bilder var tillbaka. Wow, fanns kortet där. Jag trodde nån hade snott det, alternativt att Tre hade lurat mig. Att det skulle sluta upphöra sådär en månad efter att man fått mobiltelefonen. Men, nu har jag mitt Memory Stick och jag kan ta en jäkla massa bilder i morgon, nyårsafton! Coolt.


Elin, Sara! Kom ihåg att beställa en taxi idag och att vi ska vara vid Hotell Linné kl 22.30. VIKTIGT!!

har jag återigen blivit lurad av Tre?

När jag köpte min mobiltelefon hos Tre hade jag ett Memory Stick. Skitbra, då får det plats massa bilder och dylikt man vill spara på sin telefon. För någon vecka sedan hade jag fortfarande Memory Stick på min mobiltelfon. MEN NUUUUUUUU, vart fan är mitt Memory Stick? Det finns inte kvar. Det är borta. Helt plöstligt. Jag kan inte fatta hur det bara försvinner. Jag har verkligen inte varit dum mot någon, så varför har mitt Memory Stick försvunnit?








Vad i helvete är ett Memory Stick?

helvete

Jävla skit vad jag inte mår bra idag! Vaknade med feber och magont, jag har så jävla ont i magen. Visste jag inte bättre skulle jag tro att det var en bebbe på gång, men det är det inte. Det har jag koll på. Men ont gör det, och jag vet inte varför. Och det gör ont i hela kroppen, sådär att man knappt vill stöta i t.ex. armen i något. Och trött är jag med, jag sover skitdåligt om nätterna. Jag ska bara göra en provtagning som måste göras varje morgon, samt ta hand om posten som jag lovat att göra, sen bär det av hem mot sängen för att kureras.

elin och sara

Ni anar inte hur mycket jag vill göra Göteborgsresan igen! Vi hade så sjukt kul.. Minus någon sak sådär och plus utgång på lördagen så hade det varit perfekt. Hohojaja. Kor de la heeere!

image121

image122

att jobba i mellandagarna

Att jobba i mellandagarna är så jävla värdelöst. Jag har varit på jobbet i fyra timmar nu och endast hunnit med att göra en provtagning + sortera posten.

Att sortera posten är inte min uppgift, men jag är snäll så jag hjälper till när ordinarie inte är här. Idag var det SJUKT MYCKET post. Så mycket post har jag aldrig sett här förut. Det tog över två timmar att sortera. Usch.

Julen var ju härlig med. Jag är inte så jäkla mycket för jul. Det var kul att träffa en liten del av släkten, och att få julklappar. Men resten kan jag vara utan. Fattar inte att folk är så jäkla hetsiga när det gäller jul. Jag orkar inte.

På juldagen var jag på Möbeln.. Det var sådär. Jag var där en annan gång för några år sedan, då var det roligare. Kanske för att jag egentligen var för ung för att vara där då. Jag vet inte. Snart är det nyår i alla fall, men jag har inga förväntningar direkt.

dan före dan

Ja, alltså imorn är det julafton och det känns inte ett skit. Så är det att bli äldre liksom. Eller vad handlar det om?

Igår var jag på middag hos Johanna, det var kul! Vi var ut också, alla tjejerna. Det var sjukt dåligt med folk på krogen, men det var kul ändå tror jag. Bella drack inte så vi kunde åka bil med henne hem, det var roligt faktiskt.

Nu ska jag snart sova tror jag, jag är trött.

Gå in på den där kompisar, det är fint

http://www.thecompassgroup.biz/merryxmas.swf


jag får mig ett gott skratt

När jag hör syrsans klassiker om stjärnor där uppe, fast i en annan version, kanske spansk? Jag tittar misstänksamt mot min chefs rum och ser hur hon tycker att det hela är otroligt lustigt. Det gör mig glad att ha en sådan chef.


fredag

Läget på jobbet är följande:

Alla äter godis. What's up with that liksom? Att äta massa godis för att det snart är julledigt. Jaja, jag gör det med.
De flesta i produktionen sitter bara och snackar. Det gör mig inget, det ser skönt ut..
MÅNGA är lediga idag, så det är svårt att få saker och ting gjort när man måste ha tag i dessa personer.


Nu får jag massa God Jul hälsningar från mina "medarbetare" runtom i världen. Det gör mig glad, och jag får lite mer julstämning än innan..


image120

mardröm

Nu vet jag hur det känns att ha en pistol riktad mot sitt huvud.

För inatt drömde jag det, att jag var jagad av någon man, men jag hade en annan man som skyddade mig. Dock fick den elaka tag på mig en gång och jag låg ned på marken och han tryckte pistolen mot mitt huvud och tröck av, men den var inte laddad (säger man så?).. Men det var så jävla läskigt!!


jul

Det börjar nalkas julledighet här på jobbet. Det är bra! Hela fem dagar är jag ledig, det är inte illa.. Så länge har jag nog inte varit borta från jobbet sen... sen jag började. Lyx! Det bjuds på pepparkakor från höger och vänster. Alla verkar ha sina burkar gömda under skrivborden. Det är ju mysigt..  På lördag ska jag på födelsedagsmiddag hos min vän Johanna. Det blir trevligt.. En del vin på det liksom.. Utgång räknar jag med också. På söndag kommer min morbror till oss, det blir roligt. Då ska det huggas julgran. Och på måndag är det ju julafton. Jag ska se ALLT traditionellt som går att se på teve. Bara för att få så mycket julstämning som möjligt. Det ska liksom vara 6 plusgrader och blåsigt på julafton, kul va?


Appropå julgran. När ska man ta in den egentligen? En vecka innan? En dag innan?
Vi brukar nästan alltid ta in den dagen innan julafton.


nu ska jag uppdatera med lite bilder

image107

Min Chippen!

image108

Här var jag och åt lite tacos med Marika och Hanna

image110

Såhär såg det ut när Bobbo hade varit hos Charlotte

image111

Ullared. Jag är glad att jag slapp den kön..

image112

Charlotte och jag, efter några glas vin.

image113

Jag har köpt bebiskläder åt min brors kommande barn

image114

Synd att den personen har en bild på mig med..

image115

Här vill jag visa hur dött det är på gamla E4:an.

image116

Min mormor, världens bästa mormor!!

image117

Min katt är törstig. Vattenskålen duger inte..

image118

Jag

image119

Den enda bilden från julfesten med jobbet. Annelie på toan.. Hahaha!!!!


Jag blir arg när:

Post-it lappar är dåliga så att när man sätter upp dem, så trillar de ner. OCH då glömmer man lätt vad som ska göras, eftersom post-it lappen inte sitter där den ska.

skämtåsido

Min pappa är på lunch med en leverantör idag. Julbord minsann. Jag ringer ändå för att försöka få tag på honom då jag har en någorlunda viktig fråga att ställa. Jag möts av:

"Den du söker är på sammanträde och återkommer xx:xx."

Haha, sammanträde, ja tjena.

HJÄLP MIG NÅGON

Återigen, ge mig tips på bra, romantiska julfilmer från New York eller så!

Julstämning

Idag kom tre stycken män som jobbar här in på mitt rum, sjöng lite, bjöd på glögg och pepparkakor samt delade ut en julklapp. Jag tycktedet hela var mycket festligt och skulle inte ha något emot att detta hände varje vecka. Vi skulle kunna turas om med att ha tomteluvorna. Det vore en bra idé.

I fredags var det alltså julfest, med jobbet. Det var helt sjukt. Klockan tre på eftermiddagen, eller tidigare, började alla avsluta sitt jobb för dagen för att börja förpartaja lite i lunchrummet ute i produktionen. Helt sjukt, bara det.. Festen fortsatte på Hyllan, som det så fint heter. Ett konferensrum i alla fall. När det var dags att sätta sig på bussen in till Stockholm fick alla varsin påse med en öl, en cider, en liten chipspåse och ett kinderägg i. Gulligt va. Det var väldigt livat och glatt på bussen. Några mer överförfriskade än andra. När vi till slut kom fram till Nacka strand var det dags att äta julbord. Kunde man äta då? Neej, det blev en potatis + lite rödbetssallad för mig. Desto mera vin, dock. Resten av kvällen är lite oklar men jag minns att jag en gång snubblade, för att snabbt bäras upp då de runt omkring trodde att jag gjort mig illa, när jag i själva verket inte kunde sluta skratta. Jag försökte föra vettia konversationer med ett par damer i toalettkön. Jag tror dock inte de var så intresseade att höra vad för företag jag kom ifrån samt vad jag har för arbetsuppgifter. Sist men inte minst höll jag på att missa bussen hem. Det hade fan vart en stor katastrof då jag varken hade jacka eller väskan med mig.

jag har verkligen inget att göra

PERSONLIGT
vad heter du: Hanna Maria Lindström
vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Jag har inte hört talas om nåt annat namn..
vilken årgång är du: 88:a
vart bor du: Jag bor i Tobo som ligger en bit från Uppsala. I en gul villa på vänster sida!
hur lång är du: 1,66 cm. Jag har varit det i ett par år nu..
ögonfärg: Gröna!

FAVORIT
film(er): det finns en del bra..
årstid: Jag kan inte välja, de flesta årstider är bra på sitt sätt, men mest sommar då.
mat och dryck: Kött, potatisgratäng och rödvinssås. Och rödvin. Tack.
djur: mina katter Chippen & Lipton. Fast jag gillar nästan hundar mer..
färg: Ska man ha det fortfarande?
sysselsättning: innebandy och någon slags "nöjesaktivitet".

KLÄDER
vad använder du just nu för jacka: Nu har jag en grå, jätteskön.
vad använder du just nu för skor: Svarta stövlar
favoritfärg på kläder: ---
vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Kan inte direkt komma på något speciellt, men en nyårsklänning skulle passa bra.
för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden: jäkligt olika.. men oftast för alldeles för mycket!
vad har du för jeansstorlek: vad spelar de för roll?

SENASTE PERSON SOM
sov i din säng: det var ju jag.
såg dig gråta: oj, de minns jag inte..
du pratade med: min pappa.
du delade en drink med: hahah, de minns jag verkligen inte.
du gick på bio med: det var LÄNGE sen. minns inte de heller..
du gick på stan med: mamma och pappa.
skällde på dig: säkert mamma.
skickade ett e-mail till dig: marcelo bozzo.

HAR DU NÅGONSIN
sagt "jag älskar dig" och menat det: det har jag.
bråkat med ditt husdjur: bråkat? haha nja, alltså busat är ett bättre ord..

VARIT I
norge: bara när jag låg i mammas mage.
finland: ja, vi har sommarstuga där.
USA: nej
kina: nej
tyskland: nej.

STUFF
har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Ja det är klart
är du ensam nu: ja, jag vet fan inte var alla på kontoret är. HAR JAG MISSAT NÅT? verkar så..
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: det fastnar låtar hela tiden
vill du gifta dig: det vill jag!
vill du ha barn: absolut.

EXTRA STUFF
tar du droger: nej
dricker du: det händer...
vem/vilka är din/a bästa vän/vänner: Charlotte och Bella är mina närmaste vänner.
vad är du mest rädd för: jag är nästan ständigt rädd att något hemskt ska hända någon jag tycker om, det måste jag sluta oroa mig för..
vilka kläder sover du i: ibland kläder, ibland inte. om kläder, blir det pyjamasbyxer och linne
vart vill du gifta dig: helst i kyrkan här i tobo, tror jag. eller i en STOR..
vem hatar du verkligen: kan inte svara på den
varit kär: jag tror det
kör du bil: det händer, men bara om pappa sitter bredvid
har du ett jobb: japp, jag är reklamationsansvarig/kvalitetsadministratör. vilket låter bäst?
gillar du att ha folk omkring dig: ja. men det kan vara skönt att vara ensam ibland också..
är du ett hälsofreak: inte direkt.. Men i perioder kan man vara ett hälsofreak light.
har du någon tatuering: icke

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU
gråtit: ja. jag kände mig sjitdålig igår och var så himla trött.
köpt någonting: nej.
varit sjuk: jag är sjuk.
sjungit: ja
sagt "jag älskar dig": nej
velat säga till några att du älskar dem: nja
träffat någon ny: bara hälsat på någon ny här på jobbet.
saknat någon: ja!
kramat någon: nej
kissed someone: bara min lilla katt har fått en puss på nosen

SENASTE
låt du hörde: något med winnerbäck
film du såg: kan inte komma ihåg det heller.. minnet är bra men kort
sak du stal: jag "stal" den här listan från en vän
mat du åt: korv med makaroner. inspiration, någon?
gången du åt en 7-eleven korv: det har jag nog aldrig gjort.

Jag behöver tips!

Jag behöver tips på julfilmer. Jag känner ett starkt behov av att se en mysig julfilm som exempelvis utspelar sig i New York. Kan någon tipsa om en sådan film? Lite halvt romantisk, rolig.. En feel good film helt enkelt, såhär i juletid.

Julfest

Den var så jäkla kul! Alla var fulla och glada.. Vissa lite mer än andra ska väl påpekas.

Mer info kommer. + kanske en bild.

ajjabajja

Jag gillat att skriva korta inlägg.

Elin: Jag och Charlotte kommer och hälsar på dig i Norge. När passar dig bäst?

Sara: SM-finalen, ska vi boka strax efter jul eller?

Charlotte: Har du pratat med Veronica?

Bella: Blir det något partaj hos Johanna?

Resten: Vad tycker ni om min blogg? Är det för mycket korta inlägg?





Jaja, like I care. Jag ska på julfest ikväll, snart ska det börjas! Tjohooo


förjävligt

NI ÄR SÅ TRÅKIGA, KOMMENTERA FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lycklig och förvånad

Som en känsla i förvar,
som i trans blir jag harmonisk och human,
du är mitt hem och min oas

Lycklig och förvånad

Jag vänder mig om ibland
för att få en skymt av dig igen
ja, de är så det är

Lycklig och förvånad

Det mörknar och blir kallt,
men jag har din värme kvar i ryggen
och jag ser dig överallt

fredag

Och det är laddad stämning på kontoren idag. Alla väntar på att klockan ska bli ungefär 14-15.00 så att man kan gå och duscha, göra sig i ordning och förfesta. Japp, FÖRFESTA, i omklädningsrummen.. Så jäkla kul! Jag ska dock gå hem och göra mig i ordning, men aldrig i livet att jag missar f ö r f e s t e n !! Haha.. CeGe i receptionen är finklädd idag. Jag frågade om det var julgalan som lockade, och det var det, såklart. Vad annars? Sven-Erik är också finklädd idag, tror jag. Jag måste gå runt och kika läget på de andra kontoren sen.. Det här kan bli mycket kul!

image106

Ser det ut så här i fikarummet innan vi åker, så är jag överlycklig.

sådärja

klart!

julfest

Party party!! Alla håller på och laddar inför julfesten nu.. Galet! På en avdelning här på jobbet fick jag nyss veta att de har köpt glögg, med alkohol givetvis. De ska sitta i deras lunchrum och dricka glögg innan vi drar iväg mot huvudstaden i morgon. Och det här företaget ska vara stenhårda på sina alkohol och drogpolicys! Hahah.. Jaja, det här blir kul.

Lycklig och förvånad

Som om stämningen finns kvar
när mörkret lagt sig dunkelt över stan
Som en känsla i förvar
Som i trans blir jag harmonisk och human
Du är mitt hem och min oas
Du ger mig gåtorna tillbaks
Du gör mig lycklig och förvånad


Detta kan mycket väl vara Lars Winnerbäcks bästa låt. Helt underbar..

13 december

Idag är det lucia, och vi ska snart gå och titta på ett luciatåg som kommer hit till jobbet. Jag hörde att de ska få en femhundring i ett kuvert av oss. Det känns lite.. fult. Vi kommer i alla fall få lussebullar och pepparkakor, som hör lucia till. Det blir bra.. Jag hoppas innerligt att lucian inte svimmar och tänder eld på något, eftersom de ska stå bredvid svavelsyratanken.


image105



Glad Lucia, eller vad man säger..

kompisar, hjälp mig!




Jag ska på julfest på fredag och undrar nu vilka skor jag ska ha, till min klänning.

image101

image102

image103

bra dag

Jag är så himla glad idag!! Det är sol ute, fattar ni så härligt det är med sol? Jag tror inte att jag har sett den på hur länge som helst! Det enda negativa är att det är mörkt när man ska hem. Men vad tusan, lite sol har man sett idag, underbart! Jag kom väldigt sent till jobbet idag, skönt! Tog jäääättelång lunchrast, skönt! Jag tänker inte sluta en minut för sent idag, jag tänker nog rentav sluta lite tidigare, skönt! jag ska klippa mig ikväll, skönt!!!!! Jag får roliga sms hela tiden, nästan, roligt! Jag har pratat med världens bästa Barbara idag, haha, jaja.. Ja, fan vilken bra dag hittills. På fredag är det fest, med jobbet.. På måndag kommer jag inte vilja gå hit, om jag känner mig själv rätt.

usch

Bilden i förra inlägget är så jävla vidrig att jag inte kan titta på den, var snäll och lämna inga kommentarer där.


huvudvärk

image99
Jag har fått en sådan huvudvärk de senaste dagarna. Den kommer när jag är på jobbet och vill inte försvinna. Jag tror starkt att det beror på att jag sitter vid dataskärmen 97 % av min arbetsdag. Det känns inte bra, inte alls..

barbara from italy

Det är märkligt hur man fattar tycke för medarbetare man inte ens har träffat, som man bara har kontakt med via telefon eller mail. Det finns en Barbara i Italien. Hon ska tydligen vara lika gammal som mig ungefär. Hon är så trevlig.. Jag blir alltid glad när hon skickar mail. Idag missade jag ett telefonsamtal från henne, det är tråkigt. Men hon ringer igen, hon gör så. Hon skrev igår: Thanks for your kind help, very sweet, as always! ;-)))) Jag gillar att hon gör smileys. Det gör mig glad på jobbet! Jag vill vara riktigt trevlig tillbaka, hoppas att jag lyckas med det. Det är hon värd. Vi borde träffas någon gång. Jag skulle kunna hälsa på henne i Italien. Kanske rentav börja jobba där, på Munters. Jag ska fråga var hon bor..

det är fint att man kan tillägna ett helt blogginlägg åt en person man aldrig har träffat, tycker jag.

Vinter på jobbet

Att jobba på ett kontor, eller inomhus över huvudtaget, är fan inte kul den här delen av året. Det är mörkt när man åker till jobbet, och det är mörkt när man åker hem. Jag som har mitt kontor ut över produktionen dessutom, ser inget dagsljus (?) ens genom fönstret. Jag ser bara massa slitna, bleka människor hela dagarna, genom mitt fina fönster. Det är inte att leka med. Ibland kommer det in någon trött, lite trasig själ som behöver hjälp, och man ser verkligen på denna stackare att det är vinter. Fan vad alla längtar efter julfesten..

tänk

Är det någon mer än jag som känner för att åka till ett varmare land just nu? Sola, bada, dricka drinkar. En annan sak jag längtar efter är sommaren. Fy fan vad härligt. Tänk att sitta ute på gräsmattan och äta frukost på mornarna. Bada och sola hela dagen. Cykla iväg på kvällen för att se lite fotboll. Grilla, förfesta och gå ut på kvällen, i bara en tunn klänning. Det känns helt okej för mig. Snart är vi där.

Lite längtar jag dock efter en riktig vinter också. Jag längtar väldigt mycket efter att få på mig ett par slalomskidor!

Back to work.

Sådärja

Snälla, kan någon ge mig en bra nyhet? Vem som helst, vad som helst. Såklart ska det helst röra mig men ge mig en bra nyhet bara. Eller ge mig något att se fram emot. En liten resa eller något. Charlotte, ge mig lite rolig information om nyår. Sara, SM-final i innebandy. Vi kan väl gå? Återigen Charlotte, en helg i Örebro, Göteborg och Oslo, vad sägs? Elin, SKA DU FLYTTA TILL OSLO EFTER NYÅR VA VA VA? Vi kommer givetvis att hälsa på dig.

image98

ensamma människor

Jag kan bli lite ledsen när jag är inne på någon människas blogg. Inte för att det är något fel på bloggen eller så, men just det när det står 0 kommentarer, på ALLA inlägg. Har den stackars människan inga vänner? Jag är glad, för jag har några vänner, och de kommenterar när jag säger åt dem. Så ska bra vänner vara.

dålig shoppingdag

Idag har jag varit med Charlotte i Stockholm, vi har julhandlat. Eller försökt i alla fall.. Charlotte köpte tre julklappar och jag tre också. Det var skitdåligt av oss. Men vi hade kul, det är alltid kul med Charlotte. Hon är en mycket bra vän!

Nu ska jag använda mitt nya schampo Hair Repair. Så ska vi se om det är OK att avboka klipptiden på onsdag. Förresten Sara, innebandy på torsdag, YES YES YES!

Godnatt

gode gud i himlen

HUR SKALL JAG GÖRA IKVÄLL??

fredag

Och jag har beslutsångest.

Kvällens alternativ är följande:
Partykväll med Sara, Elin och Lisa. Förfest hos Lisa och sedan People i Uppsala. Kan bli ungefär hur kul som helst. Verkligen! Nackdelen är att vi måste jobba över idag, vilket innebär att jag kanske kommer hem runt sex. En fredag liksom, kul.. Då ska det ätas och duschas. Så säg att jag kommer iväg till Lisa vid halv åtta eller så. Nackdel 2 är att jag ska upp i morgon bitti, tidigt..

Hemmakväll är andra alternativet. Nackdelen är att jag vill partaja med de andra. Fördelarna att jag är pigg och utvilad när vi tidigt i morgon bitti ska åka till Örebro. PLUS att jag kan äta av julbordet vi ska på med mormor och morfar. (Det brukar gå sisådär att äta när jag har druckit dagen innan..) Det skulle dessutom vara helt underbart med en lugn fredag med popcorn, nyduschad i morgonrock och toffler. Med en varm vetekudde runt nacken..

MEN, jag vill vara med dessa tre tjejor!

image96

image97


Grrrrr

Jag tror att några har missat att kommentera min blogg på senaste tiden...

image95

julkul

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar -
Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax -
Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg -
Julmust
Rödbetssallad - Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt

Så gott att må gott

Allt detta glömda det som ja alltid minns.
Är bortblåst bland molnen som om det inte finns.
Ja, den där ändlösa ängslan den går nån annanstans.
Ja sitter i ett fönster önskar mig ingenstans.

Åh det slår mig
Åh, det är så gott att må gott igen,
åh, det är så gott att må gott igen.
Åh, det känns som så länge sen,
åh, det är så gott att må gott igen.

matlagning

Jag kan ha underskattat mig själv när det gäller matlagning. Igår gjorde jag middag och alla familjemedlemmar utom mamma och Micke åt. Mamma var på möte och hade ju för sig förberett lite, men resten gjorde jag själv. Micke äter aldrig hemma så det var liksom inga konstigheter.

Så, är det någon som behöver en "kock", säg till mig..


image94

K2

Jag skulle behöva en kontakt på K2.

Alltså inte berget K2, utan de som tillverkar skidor etc.
Går det att ordna, någon?

I så fall kan jag köpa dessa härligheter!

image93


Jag kan ju för sig köpa dem ändå, men det blir så mycket bättre när man har kontakter..

hej kompisar, vi måste hitta på något snart!

image91

image92

det är så tråkigt

att skriva blogg när ingen läser. Värdelöst!

Jag längtar så himla mycket till helgen när jag ska till Örebro. Jag ska ta med min klänning som jag ska ha på julfesten, så att mormor kan sy där den är lite trasig, jag är värdelös på allt som har med att sy o göra.

Sommaren -08 kommer lätt att ha temat Winnerbäck. Så härligt!