förkyld

min hals har aldrig haft såhär ont, vad jag minns.
jag har aldrig sovit fyra timmar på en natt innan jobb. förrän nu..

vem har smittat mig? Jag blir tokig!

image58

partyparty

Jag har knappt hunnit återhämta mig från helgen förrän det är dags för party igen.

Den här gången i en betydligt mer hemma stad, Uppsala. "Uppsalas hetaste nattklubb" Seven ska stänga och har sin sista dag i morgon. Därför har vi köpt biljetter, jag och Charlotte. Elin och Cecilia ska också med! Det kan bli riktigt roligt.. Dessutom är jag ledig på torsdag, vilket är helt underbart för då kan vi ligga och dra oss i sängen/toaletten hela dagen lång. Förfesten är bokad hos Veronica också.

Elin och Sara, skulle ni på Seven eller hur sa ni? Hoppas ni kommer! Jag nästan saknar er liksom..


Initiative, Sara!!

jag har väntat på ett regn

det är som jag burit en förbannelse
ibland med ryggen rak
ibland med både hopp och tro
men det är ändå samma sak

götelaborg

gigolo. booty call. skavfötters. svit. 60 kvm. aiya napa reunion. spy. pimp. jesus. efterfest. fem pers i en säng. calle schulman. bakis. missad frukost. sova. pizza. rödvin. vitt vin. mintu. konsert (världens bästa). taxi. bilder. sova. frukost. sova. duscha. packa.


Fredag.
Mötte Sara och Elin på stationen i Uppsala. På tåget kollade Sara och jag på film nästan hela resan.. Skönt! Virrade lite i Göteborg innan vi hittade hotellet. Ställde in väskorna och gick ner på stan. Shoppade en del och sen var det dags att dra tillbaka till hotellet. Vi blev positivt överraskade när hotellrummet visade sig vara en svit. Tack o tack. Vi började göra oss lite i ordning. Duschade och så.. Förfesten drog igång och Josse kom också efter en längre promenad, stackarn.. Senare drog vi ner på stan och till Gamle Port, där det var en fest, Aiya Napa Reunion. Hahah, vi som inte ens vart där i sommar.. Men det var okej där! Jag drog hem lite tidigare än de andra och vaknade mitt i natten av att det var massa killar i rummet. Men jag hittade tur som är Elin och Sara med och det vart en skön efterfest med Calle Schulman m.fl..

Lördag.
Vi vaknade. Efterfestfolket drog sig hemåt.. Vi missade frukosten genom att sova länge. När vi vaknade låg vi mest och skratta åt hela föregående kväll. Till slut kom hungern krypande så vi gick iväg och köpte pizza. Dock åt vi knappt någonting alls utan gick tillbaka till hotellet och sängarna igen. Efter ett tag började vi göra oss i ordning för den bästa konserten någonsin! Vi gick från hotellet till Lisebergshallen eftersom vi inte är så hajj på det där med spårvagnarna än.. Väl där köpte vi varsin tröja, skitfina allihopa! Och jäklar vilket drag det var! Och mäktigt som tusan. Abalone Dots hette förbandet, de var helt okej. Men Lars Winnerbäck var GRYM!!! Det är inget vi kommer glömma i första taget.. Konserten var slut runt kvart över tio. Strax före elva kom vi hem och började förfesta lite, men ingen var särskilt pepp så det var i säng relativt tidigt..

Söndag.
Sov, packade, åkte hem. Lång tågresa.. Usch! Tre byten för mig och Elin.

Men jäklar så kul vi haft! Vi måste börja planera nästa resa..

Lars Winnerbäck 2007

Det går inte att beskriva med ord hur bra det här var!

image57

sara och elin, glöm inte:

  • skivor
  • pengar
  • plastglas
  • underkläder
  • kamera
  • mobilladdare
  • tandborste

det handlar om dig

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

today

idag har jag vart dålig på att blogga, men de är för att det har vart så SJUKT MYCKET ATT GÖRA!! har haft möten hit och dit med alla möjliga.. så fort man går nånstans blir man stoppad och får tusen miljarder frågor! nu har dessutom hon som jag ska jobba i stället för gått hem och ska föda barn om drygt en vecka. så nu känns det verkligen som att man jobbar på riktigt.. det är jag som är ansvarig för reklamationerna nu, på RIKTIGT! wow..


i morgon åker vi och det ska bli så jääääääkla roligt!!!! hoppas jag.

nu vet jag

vad som menas med att jobba tills man stupar!

till sara och elin

kan ni vara snälla och betala in pengar på mitt bankkonto ikväll, för hotellet!

det blir 793,3333333 kr i var. mitt bankkonto nr är lika som mitt personnummer:
880729-1508 Clearingnr: 3300



På återseende

jag vill ha

  • fredag nu
  • ett tangentbord där bokstäverna är SMÅ
  • en snäll mamma som kan tänka sig en tur på systembolaget idag
  • en lars winnerbäck tshirt som det står Jag vill gå hem med dig, på. He he (nejdå)
  • ett fungerande bredband pronto
  • ett antal filmer att titta på när vi åker på tåget söderut
  • fem veckors solsemester nuu

he he he

får man vara så fräck att utse sig själv till Bäst klädd, på avdelning Kvalitet och Miljö?

skit och pannkaka!!

helvete helvete helvete!!
skjut mig.

för några veckor sedan gjorde vi om i vårat reklamationssystem. jag flyttade över alla användare från tobo fabriken och alla från huvudkontoret till samma ställe. nu när jag satt och gick igenom alla reklamationer jag fått in hittade jag en massa som jag inte ens hade börjat på. eftersom ajg alltid skriver en kommernatr på nya reklamationer verkade det här skitkonstigt! PROBLEMET är att ingen talade om att jag var tvungen att ta bort de gamla "grupperna" vi låg i.. så nu hade jag ca 20 nya reklamationer i den gamla gruppen. jag borde verkligen inte ens skriva det här för nu är jag sjukt stressad. jag kommer ALDRIG hinna allt som ska hinnas till externrevisionen som börjar nästnästa vecka!!!

i like it

När man får beröm av den tredje högsta chefen växer man några cm på längden!

lars winnerbäck, 27/10 i göteborg

En gång kände jag doften av ett varmt och vackert hem
Jag har saknat det, föraktat det och saknat det igen
Den värme man ska slås av när man låser upp sin dörr
En vacker dag blir ingenting som förr




Jag längtar längtar längtar till fredag! Dagarna fram tills dess kommer gå sakta..

tre är skit

det började med att jag skulle köpa bredband hos Tre. Min bror som går i skolan i stan fick i uppgift att fråga vilken hastighet som skulle funka hos mig. 7,2 sa de då vilket verkade konstigt, men det skulle tydligen vara så. Eftersom de inte hade uppdaterat sin sida som dom sa, trodde jag på det och beställde det från internet. När jag fick hem det så fungerade det, men de gick saaaaaaaaaakta. Efter massa disskusioner hit och dit skulle jag få lämna tillbaka det. Men efter att ha pratat med en person som jobbar på Tre bestämde jag mig för att behålla ändå, eftersomdet skulle bli bättre innan årsskiftet. Efter ett tag gick det inte att ansluta till internet alls så då var jag in till butiken och tala om detta och de sa att jag skulle komma in med datorn + bredbandet så skulle de kika på det. Min bror fick åka in med detta och då säger de att det är något med operativsystemet. Man ska tydligen inte kunna använda mobilt bredband om man har 64-bitars operativsystem eller hur det var.. Så nu ska jag få lämna tillbaka bredbandet, men datorn då? Den kan jag ju inte lämna tillbaka längre. Och jag har ingen som helst användning för en dator som jag inte kan ha trådlöst internet på.. Jag tycker att Tre gör sig skyldiga till att betala min dator eftersom det inte framgår någonstans att det där med operativsystemet är ett krav för att kunna använda internet. Jag tycker att de har lurat mig att köpa en dator jag inte ens kan använda mig av i och med deras bristande information!! Mitt råd är att aldrig köpa något från Tre.

Ps. Jag köpte dessutom en mobil förra veckan hos Tre. Jag frågade om den fungerar där jag bor och självklart skulle den göra det. Frågan är ju bara hur bra man vill att den ska fungera.. Jag har knappt täckning nånstans....


plötsligt händer det

det är en snygging på jobbet och han sitter i rummet mittemot mitt! Hoho.. Hej snygging!

Dock är han bara på besök och använder rummet för att arbeta, imorn är det vardag igen.

du är så saknad lilla agnes!

image56

jag tycker det är kul att ha fullt upp på jobbet

ibland.

Idag är det skitmycket att göra inför externrevisionen. Jag måste managementa lite eftersom jag är själv idag och gå till många med pekpinne och liksom "Varför har du inte gjort det hära, gör de nu annars blir jag arg" och så.. Det är min måndag.

Min tisdag består av möten.. Kul va?! Plus pekpinne då med.

Onsdagen består av reklamationer + pekpinne på förmiddagen sedan utbildning hela eftermiddagen = jag hinner inte allt jag vill hinna! Grundläggande brandskyddsutbildning 12.00- 16.00, står det i min nya kalender som är svart och är av skinn.

Min torsdag består av möte..... Ovanligt. Sedan ska jag gå igenom massa med Yvonne som räknar med att få gå hem på mammaledighet då. Hoppas hon kan göra det med..

OCH PÅ FREDAG ÄR JAG LEDIG! jag tror inte ni fattar hur skönt det är att få vara ledig hela tre dagar!

helgen

Fredagen började bra. Alltså helgdelen.. Jag kom hem från jobbet i skaplig tid. Gjorde mig i ordning och åkte till stan. Mötte upp Linda, vi gick till affären och köpte lite chips och sånt. Åkte buss till Stenkakans pizzeria där vi mötte Elin och Sara. Köpte en familjepizza som var större än det mesta vi sett. Men vi åt upp nästan allt och började dricka lite vin.. Eller mycket. Fick inte upp min flaska först men till slut fick vi ner korken. Då hade dock den gått sönder, så för att undvika massa korkdelar i magen så silade vi vinet genom ett kaffefilter, vinet hamnade då i en fin bunke. Väldigt exklusivt.. Hmm. Resten av kvällen är ganska oklar. Jäkligt oklar!!

Lördagen var bra till en början. Trivsamt och mysigt, sammanfattningsvis! Åkte hem från stan vid tre ungefär.. Och när jag kom av tåget hemma trodde jag att ja skulle spy. Jag har aldrig mått så dåligt. Men jag klarade mig enda hem, kastade mig i sängen och kunde knappt röra mig på ett långt tag. Sen fick jag i mig lite mat iaf, men gick och la mig igen. På kvällen kände jag mig något piggare så då satt jag och tittade på tv med familjen.

Gårdagen var bättre. Kände mig fortfarande lite illamående när jag vaknade men det gick över lite. Vi åkte till Valbo. Först IKEA där jag köpte en vinöppnare, det är skitbra att ha! Sedan shoppade jag lite kläder och sen åkte vi hem. Micke och Anna kom och vi flyttade lite grejer från farfars lägenhet till hans nya. Sen hade den dagen gått ganska snabbt. På kvällen var jag hos Charlotte, det var trevligt som vanligt!


ps.

kan någon förklara vad Unika besökare och Alla sidvisningar betyder, en gång för alla?!

såhär blir det

utgång med middag hos S. Björkman först! Himla trivsamt..

Friday

Äntligen fredag!
Den här veckan gått rätt sakta faktiskt.. Det brukar ju gå så fort men den här veckan ville visst gå sakta.

Jag är trött trött trött. Inte så konstigt egentligen. Jag har jobbat varenda vecka sen jag slutade skolan i princip. Någon dag här och där har jag varit ledig. Men jag tror att man behöver en sammansatt semester också. Det skulle jag vilja ha i december någon gång. Bara ta en sista minuten eller så, och åka till ett varmt land. Sola och bada om dagarna och äta god mat och dricka drinkar på kvällarna..


Ikväll ska jag nog till Sara och äta god mat! Hoppas Linda kan följa med också.. Nästa helg åker vi till Göteborg, Sara, Elin och jag! Det ska bli riktigt riktigt roligt..

tihi

jag tror min telefon ligger på posten nu...

jag blir så jävla arg


Tar man sig inte tid att läsa detta är något jävligt fel!



image54


Till minne av John Hron

Det är onsdag kväll, en av de allra sista dagarna av sommarlovet. John ska börja skolan på måndag, åttonde klass. Han bor i Kungälv med sina föräldrar. Fadern är invandrare från Tjeckoslovakien. Johns stora intresse är kanot, och i juli har han varit i Oxelösund och tävlat i ungdoms-SM och fått bronsmedalj.

Innan sommarlovet är slut har John och en kamrat beslutat att tälta ute vid Ingetorpssjön, ett populärt tillhåll för traktens ungdomar. Johns mor skjutsar dem ut och hon känner sig lite orolig. Sjön ligger åtta kilometer från hemmet. Pojkarna tycker hon är sjåpig. Det är ju så pojkar tycker om oroliga mammor. När hon släppt av dem följer de stigen till klippudden vid den södra änden av sjön.
Det är där de ska campa.

Det är någon gång mellan åtta och nio på kvällen. Pojkarna reser tältet och tänder sedan en eld vid stranden. De ska grilla korv.
Ingen av dem vet att det här är John sista kväll i livet. De sitter och pratar och har roligt. Vad pratar de om? Sommaren som gått? Musik? Kanot? Flickor? Mopeder? Skolan som ska börja?

Mordet
Det är elden som lockar till sig Johns mördare.
Fyra ungdomar, två artonåringar, en sjuttonåring och en femtonåring, alla skinnhuvuden och nazister, har också sökt sig till sjön, till en annan udde.
De har laddat upp rejält med öl och sprit. De skriker över till John och hans kamrat, men får inget svar. De beslutar sig för att se efter vilka som är borta vid elden. Kanske kan det bli en rolig kväll. Där kan ju finnas någon att bråka med.

Femtonåringen sänds iväg som spanare. Han blir förtjust: en av pojkarna vid elden är John Hron, en pojke han inte gillar. Han har under läsåret bråkat med John och mobbat och slagit honom i skolan, till och med hotat att döda honom. I skolan går han under namnet Rambo.

Ingen kan säga varför han bråkat med John, kanske beror det på att han, till skillnad från andra elever, inte varit tillräckligt undergiven. John är visserligen lång, över 180 cm, och kraftig, nästan 70 kg, men nu har Rambo uppbackning.

Femtonåringen återvänder till sina kamrater och meddelar att han hittat en tönt och idioten Hron vid elden. Han vill att alla ska följa med och ge John stryk, ja, han föreslår till och med att man ska slå ihjäl honom.

De andra vill dricka ett tag till, och det kan de lugnt göra. Stigen från pojkarnas tältplats tillbaka till vägen går nämligen förbi den plats där de just nu sitter och dricker. Mellan halv elva och elva klampar alla fyra in hos John och hans kamrat.
Misshandeln inleds omedelbart. En av artonåringarna kastar en flaska i huvudet på John, och börjar slå och sparka på honom. Han faller omkull.

John ska säga att han älskar nazister. Han vägrar och får stryk tills han gör som han är tillsagd. Han får mer sparkar ändå, kanske för att han tidigare uppenbarligen ljugit och sagt att han inte gillar nazister.

Femtonåringen tar vid och ger John flera sparkar, varav en mycket hård träffar John i bakhuvudet. Vid det här laget är John skräckslagen. Åtminstone tre i gänget attackerar honom, ofta utan någon som helst förvarning, också bakifrån. Hans ögon är enligt en av de åtalade vidöppna som klot, och han kan inte fokusera sin blick. Den irrar oupphörligt fram och tillbaka.

Han darrar och sitter till slut på huk med huvudet i sina händer för att i möjligaste mån skydda sig mot mer sparkar och slag. Det hindrar inte att han får mer. Han får en våldsam hoppspark, sparkar i sidan och mot huvudet. Gång på gång faller han omkull av de våldsamma sparkarna. Någon slår honom med brinnande ved i nacken. Någon knuffar omkull honom i elden. De tänder eld på pojkarnas tält. De stjäl och förstör deras saker. John och kamraten ber att få gå hem, men det får de inte. I stället fortsätter man att misshandla John med sparkar och slag. Till slut blir han liggande. Hans ansikte är blodigt och svullet.

Bilden av vad som händer under de ohyggliga timmarna är oklar. Mördarna minns inte, eller vill inte minnas, så mycket under polisförhöret. De skyller på varandra.
Ibland gör de uppehåll i tortyren. De ber hycklande om ursäkt, säger att sparkar och slag varit misstag, bjuder John på öl och anslår försonliga tongångar. Ingenting tycks dock kunna hejda nya utbrott av våld. Det räcker inte att John mot allt vad han tror på har sagt att han gillar nazister. Han måste ha mer stryk ändå. Det är katternas lek med råttan, och de njuter av hans ångest och rädsla. Det är en berusande känsla för dem att så totalt ha en pojke som skakar av skräck i sitt våld.

Efter en sista uppblossande misshandel kastar de honom i sjön.
John kvicknar till och simmar utåt. Han har ont, han är omtöcknad och rädd, men han är en duktig simmare. Ganska snart upptäcker skinnhuvudena att det inte var så bra att kasta i John. De kan ju inte slå honom. De skriker åt honom, kräver att han ska komma tillbaka, men han svarar inte, håller sig kvar ute på sjön i en kvart. Någon kommer på att tvinga kamraten att ropa att han kommer att få stryk i Johns ställe om han inte återvänder. Livrädd som han är gör han så. Han ropar på John och vädjar att han ska komma tillbaka, och John svarar på hans rop.

Uppgifterna om vad som nu händer är osäkra, och klaras aldrig riktigt ut under polisförhören. Det enda man vet är att en av artonåringarna och sjuttonåringen nu går och att de tar Johns vettskrämde kamrat med sig.

Det är just i det ögonblicket John fattar ett ödesdigert beslut: han vänder åter in mot land. Är det av oro för kamraten? Tror han att alla kommer att gå, eller tror han att bödlarna inte ska slå honom mer? Han har ont och han är rädd, men han förstår inte vidden av det hat hans bödlar känner. Han är bara fjorton år.

Vi kan inte veta hur John tänker i det ögonblick han börjar simma in mot stranden, men hans beslut får ohyggliga konsekvenser för honom.
Femtonåringen och en av artonåringarna står och väntar. Det är de två som varit mest aktiva under misshandeln, och de har hat kvar så det räcker. Misshandeln tar fart med ny målmedvetenhet och effektivitet, och nu finns ingen flykt. Ett knytnävsslag mot ansiktet fäller John till marken. Han ramlar baklänges, och slår i huvudet i klippan. Han släpas över till en gräsplätt. De båda mördarna vill göra det bekvämt för sig när de ska sparka honom. Hårda, hårda sparkar träffar hans huvud, men han värjer sig nu inte längre med sina armar.

Bödlarna ser att John rör sig, men han skriker inte, han bara vrider sig i plågor, mumlar något de inte kan förstå. Nu är katt- och råttaleken slut. Det roliga är över. Mördarna är nöjda och lyfter, släpar och rullar John till strandkanten och sparkar i honom. Strax innan han ramlar i hör de honom åter mumla någonting.

Den här gången märker John knappast att han är i vattnet. Han drunknar och sjunker sakta mot sjöns botten. De båda mördarna står kvar och rullar en cigarett. Ingen av dem lyfter ett finger fastän de förstår att John håller på att dö.

Mördarna vänder ryggen åt den fruktansvärda scenen och ansluter sig till de andra. En av dem berättar att John sjönk som en sten, när de kastade i honom andra gången. Bödlarna drar sig hemåt och lägger sig. Johns kamrat får lift med en bil, kommer hem och slår larm.
Bara några timmar efter att Johns mor skjutsat ut honom till Ingetorpssjön ligger han död på sjöns botten, misshandlad till oigenkännlighet.


Mordet skedde 1995 ( augusti ) och i Januari 2001 släpptes den av mördarna som fått längst straff. Han är idag 27 år och en fri man. Straffet för honom var 8 år (släpptes fri efter 6 år) och för de tre andra blev det 10 månader, 4 månader och en frikändes helt.

1998 skändades Johns grav, någon drog loss gravstenen med hjälp av linor och en bil. Sedan sparkades lyktor och blommor sönder. Någon bestämde sig för att föräldrarna inte lidit nog.



KOPIERA OCH SÄTT IN PÅ DIN BLOGG, VISA ATT DU BRYR DIG!
STOPPA VÅLDET!!

nästa försök

är det ingen som kan tänka sig att åka på solsemester typ i början av december då?


image53

Sälen 2008?

Okej, vi skiter väl i det då, tråkmånsar!


fredag kanske

Men nudå, kom igen kompisar.. Vi går ut i helgen va? Och har lite kul.. Det var ju ett tag sen nu och jag börjar känna att det rycker i partynerverna! Inte för att jag inte skulle kunna stanna hemma och ladda inför nästa helg (=party två dagar i rak i Göteborg), men jag vill faktiskt ladda upp på ett annat sätt, just genom att gå ut i helgen! Sådeså!!

Så Sara, jag räknar starkt med att du fixar något. + att jag röstar på fredagen!

den här köpte jag till mig själv

image52


jag ber om ursäkt för texten på sidan, jag vet inte hur man får bort det.

Agnes, Hanna och Charlotte

Jag har nog inte sagt det men Ida har tre dockor, de heter Agnes, Hanna och Charlotte. Det är nog de finaste jag vet!

världens finaste agnes

kan du inte komma tillbaka? Jag saknar dig så himla mycket..


Vi skulle kunna gå och gunga, du och jag. I parken, så som vi gjorde förr.. Innan det hemska hände! Du ville aldrig sluta gunga, du ville bara ha mer och mer fart. "Enda upp i himlen" sa du.. Du ville så högt upp. Och jag gungade dig högt.. Men jag ville inte vara kvar så länge i parken. Om du var här nu, Agnes, så skulle vi gunga så länge du ville.. Bara vi skulle vara tillsammans! Minns du när vi spelade boll på grillkvällen? Du hade så roligt åt Örjan och Lenas hund. Sen när du var trött satt du i mitt knä och vi virade in oss i massa filtar för att det var så kallt.. Du somnade nästan när du satt i mitt knä. Du var för liten för att minnas det men jag kommer aldrig, aldrig någonsin glömma när du var liten och sov i min famn. Du var med mig hela kvällen.. Det var nästan precis ett år innan det hemska hände..



Agnes, du fick hög fart. Enda upp till himlen!


HAHAHAHA

dom har inte dragit pengar för min lite väl dyra taxiresa till Enköping förrförra torsdagen.

800 kr sparade jag, tacksåmycket!


Sälen

SKA NI MED TILL SÄLEN FÅR NI SÄGA TILL TYP NU! ANNARS FÅR NI FIXA DET SJÄLV.

uppdatering

Har nyss kommit hem från Örebro. Andra helgen i rad.. Det måste vara första gången på SJUKT länge som jag inte festat på två helger. Som sagt, sjukt. Men jag känner inte ens nåt sug efter att dricka eller så heller. Fast lite sugen blev jag på rött vin när alla drack det till maten igår, det såg gott ut. Men jag tänkte att de är bättre att hålla sig till nästa helg, eller kanske till och med helgen därpå. Bara för att liksom..


I morgon börjar jag jobba kl 7.00. Bara man kommer upp så brukar det gå bra.. På onsdag ska hela jobbet på seminarium. Det är skönt att få komma bort från jobbet ibland, även om det har med jobbet att göra. Var till Stockholm i veckan på föreläsningar osv. Det var riktigt kul och intressant! Faktiskt..

Och på fredag nästnästa vecka är det dags att åka till Göteborg med Sara och Elin! Det ska bli kul.. Som vi har längtat. Vi har planerat middag + lite utgång på fredag kväll. Gå på stan och sådant på lördag, + Winnerbäck som är den stora höjdpunkten, på kvällen. Sedan utgång om vi mår som vi ska. På söndagen kommer tre trötta upplänningar sitta på tåget hem från västkusten.

Uppdatering

  • Åtta bäddar
  • Microvågsugn (så man kan göra popcorn, varm choklad osv.)
  • Frys
  • Kylskåp
  • Kaffebryggare
  • Brödrost
  • Diskmaskin
  • Torkskåp (det ÄR viktigt)
  • Bastu (ingen öl ingår men det fixar vi)
  • Balkong/altan (där kan amn sitta när solen värmer)
  • En dusch
  • 200 m till liften
  • 800 m till mataffär
  • + väldigt nära till after-ski

    De är det nya fyndet jag hittade. I Lindvallen. Centrum av Lindvallen kan man säga. Så, raska på nu och säg till mig om ni vill med. Åtta platser alltså, det är förmodligen redan tre uppbokade. V. 2 blir det om ni inte kommer med ett argument för ett annat datum. Vi tror v. 2 ska funka för de flesta eftersom skolorna inte har börjat än då. Så kom igeeeeeen nu!!!! Skidsemester med kompisar kan väl inte bli annat än kul?

Sälen 2008?

Så här är det, jag har tittat på stugor i Sälen. Det finns en stuga för 8 personer, med brasa, bastu, våningssängar. Ja, allt som hör till fjällen, ni fattar. Nu är det så att en stuga för åtta personer känns lite väl stort för mig, plus att man behöver bil för att komma till backen (tre km, lite jobbigt med skidor och allt) plus att det blir roligare skidåkning och after-ski om man är fler.

Så, frågan är: VEM VILL FÖLJA MED TILL SÄLEN VECKA 2?

Svara snarast, det måste bokas omgående!!

Förresten, priset blir ca 450 kr per person för stughyran! Sanning.

storvreta ibk

jag kan ju bara få tillägga att storvreta vann i söndags mot pixbo, 8-3 slutade matchen till storvretas fördel. nästa match missar jag nog, dessvärre matchen efter den också. =/ men sen är det AIK som gäller.

såhär blir det

Vi fick en omskakande nyhet i början av den här veckan;
Se7en, Uppsalas hetaste nattklubb, ska stänga! Eh ja.

Så nu är det dags för ett nytt gäng att sparka igång. Jag har information om vilka de är, varsågoda!

 


Så, vad tycker ni? Det här bli väl bra!? Nääääj.

Det mörknar över ån och över TV-tablån, och det är leda och slentrian

Det finns så mycket att förlora, dina drömmar är så stora
Här är gatorna alldeles för små
Här sitter alla på kafé och säger: "Ingen idé, det är för sent ändå"
Dina chanser blir allt färre, och ditt tvivel bara värre
På kafé finns ingen hjälp att få
Klådan bygger bo och du får ingen lugn och ro, här ser du tågen komma och gå
Och all din trygghet stramar allt för tätt inpå
Det isar och det bränns
Och du letar efter gråa dagars själ att skynda på
och vill byta planet, Hjärter Dam, jag vet
hur det känns

Tack!!


Jag ber om ursäkt för alla låttexter, de är tråkigt att läsa. Men vissa passar så otroligt bra!

ja

Du säger "Det har varit rätt så tomt här,
Det är verkligen skönt att se dig"
Du säger "Jag kan bära väskan, ge den till mig"
Och jag tittar ut i mörkret och drar nåt skämt
Om hur det är


Jag saknar min mormor och morfar oerhört mycket just nu,
när jag är hos dom har jag det som bäst!

idag

You got a fast car
I got a plan to get us out of here
Managed to save just a little bit of money
Won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs
And finally see what it means to be living


örebro

jag har haft det så himla bra i helgen, så det kanske är därför jag känner såhär, att jag inte vill vara här..


i helgen ska mamma och pappa åka till örebro. på ett sätt vill jag stanna hemma, det vore väldigt mysigt och så att bara vara hemma med vänner och äta lite middag och kanske gå ut. Men en annan del av mig vill verkligen åka till örebro, för jag trivs så himla bra hos mormor och morfar.. det är så himla skönt att vakna upp på mornarna och inte må ett dugg dåligt på gund av starka drycker.

j a g  v e t  i n t e  h u r  j a g  s k a  g ö r a


idag

kan man få säga att man är sjukt trött på sitt jobb, trots att man haft sån jäkla tur att få det!?

eller kan man säga att man är trött på det mesta som har med uppsala att göra och att man mer och mer vill flytta någon helt annanstans?

snart helg

För mig är det fredag idag, eftersom jag är ledig imorn. I morgon är det alltså lördag. Så på lördag borde jag rimligtvis känna det som söndag. På söndag vaknar jag med ångest och tror att det är måndag. Men då kan jag somna om, för jag kommer på att det är söndag och att jag har en HEL ledig dag kvar. Låter det inte underbart?




Här är min helg i bilder:

Väldigt litet tåg, men jag hittade inget bättre.

image47


Det här är jag om kvällarna
image48

God mat!
image49image50

Och självklart shopping. Dock ska ALLT gå till mig!!

image51

blablabla

... klädsel: svart tröj/klänning, svarta leggings och ett fint rosa bandet- halsband.
... smink: jag orkar inte, så bara rouge.
... frisyr: Platt-tångat ruffs.
...parfym: CKin2U.
... låt: Jag har inte lyssnat på någon musik alls idag..
... vill ha: Semester. snart har jag minisemester.
... saknad: dig.. vi hade ju så kul
... roligaste: att jag ska åka till mormor & morfar idag!!
... tråkigaste: att jag köpte nya fina vantar igår men larmet sitter kvar.. (tur det inte tjöt när jag gick ut)
... kramar: ikväll ska jag krama tidigare nämna mormor & morfar.
... pussar: nääe, ingen puss idag.
... TV-program: när ska man hinna se på tv?
... köp: jag ska köpa godis som jag kan ha på tåget + kanske kanelbullar till kvällsfikat.
... godis: som sagt.
... lunch: pasta med karibisk kycklingsås, direkt från ICA.
... kvällsmat: ingen?
... träning: idag räknas allt spring fram och tillbaka på jobbet..
... läsning: Dagens industri, mail, reklamationer. Ska köpa en bok sedan..
... nyttigaste: 0,5 L vatten på tio min..
... Dagens "åh nej!": Det åh nej'et var verkligen ett ÅH NEJ!!

jag är chef

När jag slog på min nya dator igår gjorde jag en trivsam upptäckt, det stod nämligen Acer Management, någonting.

Så nu jäklar är det Management på höööög nivå som gäller!!

Jag kommer ta över världen, och jag börjar långsamt med Munters!

så är det


jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
det är som jag känner när åskan går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer



det är precis så jag känner, ett helt meningslöst år sen jag träffade dig!

hohojaja

På söndag gäller det! HEJJAHEJJAHEJJA!!!!!!!!!!!!


image46

jajjemen

Nämn något som gjorde dig glad igår? Att min dator kom..
Vad gjorde du kl 08 imorse? Jag hade dagens första möte.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Var och hämtade en kopp cafe au lait
Det sista du sa högt? Hej!
Det senaste någon sa till dig: Hej!
Vad har du druckit idag? Mjölk till lunchen, och cafe au lait för att hålla mig vaken på jobbet.
Vad var det senaste du åt? Pasta och köttfärssås.
Vad var det senaste du köpte? Tågbiljetter till och från Örebro
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Skitdåligt, tråkigt, mulet.
Godaste glassmaken? jag äter mycket sällan glass.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Hmm, jag är lite kluven..
Sover du tungt? De senaste nätterna har jag verkligen inte gjort det.
Drömmer du mardrömmar? Ibland, och jag kan tycka det är helt okej. För man vaknar upp till något mycket bättre!!
Trivs du med ditt jobb? Jadå, det gör jag. Även om jag gör det här testet på arbetstid.
Favoritklädsel? Klänning och leggings.
Favoritlåt just nu? Det går inte att välja..
Vad ser du om du tittar till höger? Jag ser ut över hela fabriken. Jag har alltså fönster inåt, inte utåt.. Kul, liksom.
Vad gör dig glad just nu? Att jag får träffa mormor, morfar och mina små kusiner i helgen!
Vad ska du göra härnäst? Gå till Ingrid och be henne om hjälp.
Höger eller vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Trött, men det är helt okej annars..
Favoritgodis? Inget direkt, godis är inte riktigt min grej.
Kläder just nu? En grå klänning och svarta leggings. Jag hade svarta byxor och vit skjorta men spillde på dem när jag åt lunch.
Sommarplaner? Ha en välförtjänt semster.
Hur många kuddar sover du med? Två
Spelar du något instrument? Nej, tyvärr.
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska
Vad är viktigast för dig? Att få göra som jag vill, utan att folk ska lägga sig i.
Är du kittlig? Ganska.
Snarkar du? Alltså, är jag förkyld så kan det hända.
Stjärntecken? Lejon.. Grrr
Äckligaste insekten? Kan man säga att ormar är en insekt?
Stökigt eller välstädat? Välstädat. Även om jag inte riktigt kan leva upp till det själv..
Längtar du mest efter just nu? SEMESTER!!!

en svart dag

Idag har jag sorg.
Sveriges bästa bloggare lägger ned.. Fy fan!


Därför åker jag till Örebro i helgen för att varva ner och för att smälta det här en aning..


Tack.

verkligen

jag tar snart en sista minuten själv, faktiskt!

image45

men snälla, vi åker nu








image44





image43

jag dör

verkligen snart..