...

Nu har morbrors hjärta stannat..

världens bästa maija och världens bästa pappa..

och världens bästa faster, såklart!



ensamma dar

Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i min röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i mitt bröst.

tidiga mornar

Eftersom jag sover hemma i Tobo för tillfället så går jag upp tidigare än vanligt för att gå till jobbet, då jag går upp samma tid som jag gör i stan. Detta gör att jag har varit på jobbet halv sju två dagar i rad nu. Mycket skönt..

Lycka

det finns en kille på jobbet som mest är för sig själv. han pratar inte med många, om ens med någon.. Han verkar vara rädd. men så idag när jag var påväg nånstans så kom han och skulle gå hem, vi möttes och han blev väldigt nervös, men så när han passerar, hör jag ett viskande Hejdå. Det gjorde min dag!

huvudvärk

åt en mkt god lunch hos Charlotte idag, tackar! lasagne med fetaostsallad. :)

Nu har jag inte tränat på sjukt länge, sara förbjuder mig för att jag ska bli frisk nångång. har varit hostig alldeles för länge och lärde väl gå till en doktor snart. Men jag vill träna nuuu! sara tränar som en galning den här veckan och jag b´lir så avundsjuk. JÄVLA hosta försvinn!!

I morgon ska Charlotte och jag gå ut är det tänkt.. Den som vill får följa med, LITEN förfest på DAG H!

även att jag saknar den här lilla tjejen:


lite arg då..

what happens in vegas

Igår lyxade Sara och jag lite.. Vi gick på bio och såg What happens in Vegas. Mycket bra film, så se den!

även att vi fick se trailern till Sex and the City-filmen. har sett den förr, men den tåls att se igen. LÄNGTAR MYCKET TILLS DEN FILMEN HAR PREMIÄR.




rhodos -08

Jag ska ju till Rhodos med Bella i juni. NU kom jag att tänka på hur nära det är dit och hur mycket jag vill köpa tills dess. T.ex måste jag ju ha en ny bikini.. Det är ett måste! Helst två. Även att jag vill handla en MASSA kläder med.. Det är sjukt så mycket jag skulle kunna handla för om jag bara hade pengarna.


update. Hittade en stycken bikini som jag ska köpa, I can show you..



faktiskt tyckte jag den var mkt fin, lite tropisk sådär, hola hola.. Ni vet!

Seeen, eftersom de är EM och hela baletten (OS med) så hitta jag en som jag är något tveksam till.. NI får avgöra!



VAD TYCKS? lite kul ändå sådär, särskilt när vi är på RHODOS och vinner över grekerna. Vore ju kul, men kanske farligt?

annars är ju den här söt med,



VÄLJ ÅT MIG NU, TACK!


take me away

Take me away
Take me away
I've got nothing left to say
Just take me away

självklart

Saknades ju bara det här, punka på cykelhelvetet...............

JAG ÄR KÄR

http://www.widerlov.se/dyn/,68,.html?object_id=56608&o=w


Köp den, och jag flyttar in hos dig!

bra dag

JÄVLAR VAD MAN KAN VARA NEGATIV PÅ EN OCH SAMMA DAG.

negativ 1. kommer hem, fått lite post, aah kul med post tänker jag. NEJ INTE KUL!!! mobilräkning på nio-jävla-hundra kronor. fy fan.. Tackar!

negativ 2. ska cykla till jobbet efter lunchen, ser att det regnar lite SMÅTT, tänker att de är bäst att vänta tills de ger sig. väntar fem min, de ger sig. kommer ut, cyklar, himlen öppnar sig! TACKAR SÅ JÄVLA MYCKET! kommer tillbaka till jobbet, ser ut som en dränkt katt, kall som fan, bra för förkylningen. skorna dyngsura, byter till ett par gamla strumpor ja hittar i väskan. leggingsen dyngsura, what to do? sitter med blöta kläder, ruffsig i håret. very sexy. lite arg..

Huvudvärken försvann under lunchen, kom tillbaka nu.

huvudvärk

Har börjat få sån jäkla huvudvärk.. Vet inte om det är brist på sömn som kan vara orsaken. Eller kanske att jag dricker för lite vatten. Ska testa att dricka mer.

Den 6e juni åker Sara till Norge, till Elin. Jag vill också åka dit, de ska vara värsta Sverigefesten då har dom planerat. Skulle vara skitkul.. Ju för sig ska jag till Rhodos den 8e men ändå, värsta kul! Det får bli en annan gång..

HAR INTE ETT DUGG ATT SKRIVA OM EGENTLIGEN. Så jag tar lunch.

nytt boende

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/158362

Någon som vill flytta ihop med mig? Vi kan starta någon form av bordell verksamhet.. Sov på saken i alla fall!

sol

Vilken helg! Det måste bli skärpning med detta festande.. I fredags var de förfest på DAG H, mycket trevligt. Dock lite väl livat ute i korridoren, inget mer sådant. Vi vill gärna bo kvar tiden ut.. I lördags var man rätt sliten igen, MEN lite mat på det och en dusch så ordnade det sig. Jag cyklade iväg till Johanna och sedan vidare till Jossans hårsalong där det var fest för Natta och Emelie som fyllt/fyller 20 år. Faktiskt himla trevligt om man frågar mig. Sent i säng och vaknade tidigt och så kom Saras lilla hund Kylie som jag var hundvakt åt, då familjen Björkman åkte till Linköping. Vi åkte med Anna, Micke O Maija till Tobo och tillbringade dagen där. Gick så bra så..




Har suttit och läst igenom gamla blogginlägg. Blir nästan lite generad av allt knäppt jag har skrivit. Jaja, det var förr.. Läste även Elins gamla från förra sommaren. Så där fick jag mig ett gott skratt när jag läste om när vi glömde att frankera och fick cykla världssnabbt tillbaka till jobbet. Så jäkla kul det var förra sommaren. Då tyckte man att det var långtråkigt och allt de där men nu i efterhand så hade vi skitkul! Charlotte och jag får försöka att ha minst lika kul i år :)

Nu börjar det kurra i magen så snart ska jag äta lunch ute i solen!


Utkast: Ye-yeah, and ...

Ye-yeah, and it goes, thats my cool and i can't take it off

[I-I-I'm far too cool, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that]

an-and it goes, that's my cool and i can't take it off

[I-I-I-I'm, far too cool, le-le-let's talk bo-bo-bout tha-that]

Fe-fe-fe-fest på DAG H ikväll! Mycket trevligt och de som vill får komma, var inte blyga för att bjuda in er själva, det är så man lär göra.. Kom runt 19-20.00 nånting så fixar vi resten..


inbjudan

Fy fan vad det är kallt ute idag. Känns nästan som minus, men riktigt sååå kallt är det väl inte.. När jag cyklade i morse var det sol och jag tänkte att det kan inte vara speciellt kallt ute, så det blev ballerinaskor och tunn jacka. Skulle typ behöva höstjackan och varmare skor. Men tog iaf med mig mössa och vantar när jag var hemma på lunch. Jag vill gärna att sommarvärmen kommer tillbaka igen!

För övrigt är det förfest på DAG H på fredag, sen blir det Adam Tensta på BJ! Välkomna..

Bilder

              
1. En utekväll på Etage 2. Lite söndagsfika i nya lyan



     
3. Chokladbollar till inflyttningsfesten made by me!!! 4. Sara, gott då? 5. Hanna & Hanna

image221
6. BUSIGT KILLAR!!!!

BRYGGHÄNG

     
7. Sommardrinkar 8. Sara, nöjd? 9. Stekarbåten 10. Sara & Lotten

     
11. Lollo & Milla 12. Captain Morgan 13. Lotten lite flängig 14. Puss då!!


Lite valborg

         
1. Valborgs mest klassiska? 2. Natta & Bella 3. Milla och Sara A 4. Picknick 5. Jullans mamma mfl

       
6. Ekonomikum 7. Skräpigt? 8. Natta, Milla, Bella, kul då? 9. Charlotte med sovande man 10. Han vaknade

       
11. Delar av sällskapet 12. Dont ask me! 13. Charlotte och jag  14. En glad man som fick låna vinöppnare

       
15. Sur man 16. Glad man 17. Andra män 18. PIMPS 19 Drunken man

nya maija bilder

   

Kan lätt vara världens sötaste! Fick tyvärr inte träffa henne i helgen, men snart måste jag få träffa henne, innan jag får abstinens..

image193

sommarjobb

I år ska jag inte sommarjobba, utan äntligen ska jag få ha semester. Men förra året sommarjobbade jag tillsammans med Charlotte, Elin, Evelina och Maria. Mycket kul faktiskt!

I år är det dock bara Charlotte som ska sommarjobba, eller det är int eså bara, men ni förstår :) Jag kommer ju jobba en del i sommar även om jag får semester och det skulle vara kul om vi var samma gäng i år med. Fast å andra sidan ska det blir jääääkligt kul när Charlotte kommer hit.. Very softisch! Dagarna går något snabbare faktiskt. Det längtar jag efter.


Något jag längtar efter ÄNNU MER är Rhodosresan. Det har liksom varit så avlägset men snart åker vi, det är mindre än en månad kvar nu. Så himla skönt!

   

image188

080512

Jäkla förkylning. Den vill inte ge med sig! Idag är jag något rosslig i halsen om man säger så. Kan knappt prata :S Hoppas det ger sig snart, jag vill träna!!


Igår var Sara och jag till "svärföräldrarna" i Stenhagen och åt tacos. Mycket gott och välbehövligt efter helgen.. Kändes även mycket bra att vara där, lite sådär som att vara på landet fast det bara är typ tio minuters cykelväg från stan. Ska ta med Sara hem till Tobo om några helger så ska hon få se på riktigt lantliv!


Även att om mindre än en månad så åker Bella och jag till Rhodos! Ska bli otroligt skönt faktiskt.. Man fick ju lite mersmak för sommaren nu i helgen så Rhodos kommer definitivt lägligt. Dock mycket tråkigt att vi missar typ hela Sveriges grundspel i EM. En match kommer vi få se på hemmaplan. Grekland - Sverige spelas däremot när vi är på Rhodos och det kan bli GRYMT!

ÄVEN SÅ FYLLER NATTA 20 IDAG, GRATTIS MIN VÄN! :)


förkylt var de här

Lite förkyld nu då. Fan.. Fick några dundertabletter av Sara igår, Noskapin. Hoppas de hjälper! Ipren hjälper iaf inte mot huvudvärken känner jag nu. Jag har lite funderingar på att åka hem och vila, även om det känns sådär att ta en sjukdag för "lite" förkylning. Får se hur jag gör..

Idag ska vi ha taco-onsdag är det i alla fall bestämt. Vi var och handlade igår. Tanken är att vi ska ha taco-onsdag VARJE onsdag. Det blir väldigt trevligt tror jag. På torsdag är det dags för Charlottes studentskiva. Också kul! Och på fredag ska vi ha vår inflyttningsfest.. Lite hektiskt just nu, men det blir bra med helg sen. Ska äta tacos hos Saras föräldrar på söndag med. Känns som värsta paret nu ju :P Hehe..

Nej nu är det dags för egenkontroll.. JAG ORKAR INTE

nästan perfekt

Jag känner inte riktigt och jag lever inte riktigt,
under dagarna som inte riktigt finns.
Men så kommer en säsong igen, och strömmen går igång igen,
och nätterna blir ljusa och jag känner och jag lever och jag minns.

svammel

Jag är så trööööööööööööööööööööööött. Vill bara hem och kasta mig i sängen! Men neejdå, lärde ju jobba klart här, även fast jag inte får något gjort. Jag sitter bara, nästan som apatisk och stirrar framför mig. Och så gick jag in på Arlas hemsida för att get some inspiration, lär ju börja laga mat nu när jag flyttat =) inta bara pasta hela tiden!

Men så är man ju rätt så lättlärd med. Sara och jag cykeltränade lite igår. Det BÖR man göra om man aldrig har cyklat i stan förr. Vågar nog även påstå att Sara kan vara den bästa cykelläraren med. Vi cyklade i lugna områden, och hon visade hur man får göra och hur man inte får göra, och vad man bör göra. Typ att man inte cyklar två bredvid varann, hur mycket man än vill prata med varandra. Och så att man lärde sträcka ut armen om man vill svänga åt ett håll så bilarna vet. Finns säkert mycket mer att lära, men det tar vi en annan dag. Huvudsaken är att jag kan cykla själv till stationen.

Men igen då, fy fan vad trött jag är.

Updates

Onsdag: Vaknade hos Nathalie. Sov där av praktiska skäl, det var mycket skönt! Så slapp jag gå upp så tidigt hemma. MEN, vaknade av ett sms tidigt och vi somnade inte om. Och där börjar min trötthet ta form. Alltså, upp tidigt, grötfrukost, sminkning och fixning sen bar det av ner mot stan. Vi mötte upp våra vänner och gick mot ån för att se den klassiska forsränningen. Skapliga platser intogs och drickan började flöda. MMS- rapporterade till stackars Sara som satt inne på jobbet denna dag. Vid elva ungefär sprack det tunga molntäcket upp och det blev SÅ JÄVLA UNDERBART VÄDER! Kan ha varit det bästa aprilvädret någonsin. Solen värmde rätt bra kan man säga.. Vi köpte varsin sallad och satte oss i Stadsparken. Efter några timmar där fortsatte vi till Ekonomikumparken där det var SJUKT mycket folk. Där tillbringade vi resten av eftermiddagen. Charlotte och jag tog med oss en kundvagn som vi hittade på, och drog in mot stan igen för att möta Sara som slutade jobba. Vidare till Nathalie för lite fixning och sedan till Johanna för grillning.. Resten av kvällen är lite av en dimma för alla. Men en mycket trevlig dag var det!


Torsdag: Något sliten vaknade jag upp. Micke, Anna och Maija kom hem samtidigt som mamma och pappa åkte till Örebro. En väldigt lugn dag blev det som avslutades med grillning och mängder av öl ("Micke: Wohoo FF").


Fredag: Ännu mer sliten tog jag mitt pick och pack och flyttade in till stan. Lillebror Patrik hjälpte till såklart och senare på kvällen fick vi hjälp av Saras pappa att handla mat. Det blev JÄTTEmycket mat. Kan nog säga att jag aldrig sett så mycket mat på samma gång. Typ. Vi åkte hem till nya lyan och packade upp allt och tog även några öl för att chilla ner så mycket som möjligt. Hehe. Det tar på krafterna att flytta..


Lördag: Klockan var ställd denna morgon då Sara och Jullan skulle tatuera sig. Vi var där till tolv och Jullan fick börja. Jag tror att jag var mer nervös än dom och mådde faktiskt lite illa. Men hon var så duktig så och Sara också. Bådas tatuering blev jättefina så det var väldigt lyckat. Sen gick vi hem och började med lite mat. Det blev kycklingfilé och klyftpotatis, mycket gott faktiskt. Efter det gick vi ner till Santorini för lite alkoholintag medan vi väntade på Linda. Senare kom även Charlotte och vår kväll slutade på Etage, av alla ställen. Haha! Vi hade dock himla kul så det var värt det.


Söndagen sovs bort ganska bra, sedan vart det IKEA för lite shopping och sen var vi rätt trötta. Men ändå är jag som allra tröttast idag. Helt sjukt trött faktiskt! Vaknade kl 4 och kunde inte somna om.. Tog 6,19 tåget till Tobo för att jobba, och nu sitter jag här.