lilla lipton




Min lilla katt är sjuk och jag kände mig som världens dummaste när jag skulle ge honom medicin idag. Han kämpade och stretade och PEP jättemycket och jag ba Nej Hanna det här är bäst för honom!! högt för mig själv men aj aj aj så det skär i mitt hjärta när lilla Lipton har ont.. Skulle lätt ta det onda big time till mig själv om han fick vara bra snart.

tågproblem

En sak med att åka tåg, förutom att de ALLTID är sena, är folk som pratar för högt. Det finns lite olika kategorier. Ta "småtjejer" som exempel. Dom som ALLTID pratar högt, med ljus röst, med tuggummi i munnen och om allt som resten inte vill höra om. Eller kanske dom som pratar fööör högt i telefon. På 30 min kan man få veta precis allt som den människan, tackar. Sen finns grabbgänget, som bryter på en dialekt som dom egentligen inte har! WHY? Det låter förjävligt.

MEN,

värst av allt. Något nytt. Dom som VISKAR! Så jävla irriterande. Jag satt på tåget i morse och hörde något som lät typ, Shchhshshh.. Och så igen, Shcchchhh.. Så lät det HELA RESAN! Hela vägen till Örbyhus, en station före Tobo alltså. Då reser sig personen i fråga upp och VINGLAR ur tåget. Det var en jävla alkad TANT! Som har suttit och viskat hela resan.. Så otroligt störande. Jag borde ha bytt plats, jag vet, men nu var jag rätt nyfiken och ville veta vem det var.

Svaret var inte direkt värt att vänta på men men..

badkläderna på

Var på Fyrishov och badade igår, med Sara. Vi valde relaxen, för där fanns det möjligheter ska ni veta.. Ångbastu, vanlig bastu, gym, bubbel, äventyrsbad och simhall. Satt mest i bubbelpoolen, men hann med en sväng till simhallen också. Självklart ville vi testa ångbastun med, som vi tidigare på vårat gym varit lite fundersamma om.. Gick knappt att andas i den jäkla bastun, så vi gick till nästa som var typ nån "tropisk bastu" med lite solstolar och nån planta. Inget vidare de heller så vanliga bastun fick bäst betyg. Jag ville bada i äventyrsbadet men de var så jävla mycket ...ungar där så nej, det får bli nästa gång.

Idag ska jag i alla fall uträtta lite ärenden, typ systemet min bästa vän. Sen ska jag gå och träna och BASTA efteråt.. Alltså hur skönt är det inte va? Man känner sig väldigt ren efteråt tack så mycket. Klockan 21 börjar Greys anatomy med. Kan vara min favoritserie faktiskt! Och sen lärde jag packa också, till kryssningen. Ska ha med mig lite smått & gott. Även bastu på fredag också, på båten, så DO NOT FORGET YOUR BADCLOTHES, vänner :)

johanna med vänner på torsdag


Kalasa på lite 3,5or?

hold on be strong



Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst.
Ingen sömn och inga svar.
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i ditt bröst.
Vi ses på hjärtats bar,
det här är brustna hjärtans höst.



Känner att jag inte har någon kontroll över vad som sker just nu.. Det är så mycket på samma gång och jag vet inte var allt ska ta vägen. Mycket tankar som snurrar. Skulle vara skönt med lite stabilitet..

Ska i alla fall vara med Sara ikväll. Vi ska till Fyrishov och hänga på deras relaxavdelning. Det ska bli väldigt skönt.. Bäst att passa på att vara med henne innan hon flyttar iväg nu. Åker ju på kryssning på torsdag dessutom. Det ser jag fram emot mycket! Bara umgås med tjejerna och ha kul! På fredag när vi kommer hem är jag sugen på att testa nya stället Teatern. Vi får se hur det blir med det.

lägesrapport:

Milla har duschat. Jag har duschat. Nu ska resten fixas, sen ska vinet drickas :) Louise kommer hit också. Och mest troligt hamnar vi på BJ sen..

Så, är det någon som undrar vad jag gör ikväll så kan n sluta med det nu!

äntligen fredag



...och jag ska klippa mig idag, inte en dag för tidigt.. Var hos Jossan igår och hon liksom Hanna, när ska du klippa dig egentligen?? Så I guess att det är hög tid att görat nu! :)

Slutar redan 13 idag och OJ så himla skönt! Så tråkigt när man kommer hem typ 18 och så är de stress stress om man ska iväg på något.. nu kan jag bara tare lilla lugna hela eftermiddan :) Ska möta upp Milla och så ska vi väl strosa lite på stan om hon inte är klar.. Jag lärde väl iaf köpa nånting som vanligt. Och planerna för kvällen är väl lite lösa, vi ska dricka lite vin har vi i alla fall bestämt. Men ta de relativt lugnt ska jag göra, då de är släktträff i morgon. Lär visa mig från min bra sida liksom! hehe..

Igår fick jag även mitt lönebesked, och skoja inte att jag blev happy när jag såg att jag har 8 semesterdagar kvar att ta ut. Så dom ska utnyttjas innan jag slutar, om en månad..

Ja, och de då.. Kul att sluta. har ingen aning om vad jag ska pyssla med. så har någon ett jobb som kan passa mig, so PLEASE let me know :)

grey's anatomy



Idag har jag bara suttit i möten, känns det som. Någon timme på morgonen hade jag och en halvtimme efter lunch. Ska sluta om en halvtimme ungefär, så nu lärde jag skriva av mig lite.

Det är sån här släktträff i helgen.. Pappas sida. Fick lite försmak på det igår när vi var hos farbror som fyllde sextio år. Nejmen det kan bli kul. Det tror jag. Släkten ju..

Och nästa vecka, då är det dags för kryssning. Faktiskt ska det bli roligt, att komma bort lite + få lite längre helg.

Något som jag även kom på är att ikväll är det Grey's anatomy!!! OJOJOJ vad jag har längtat.. Kanske så att jag blivit en liten tv-nörd, men herregud, det bjuder jag väl på då. Vad ska man göra när man kommer hem då? Liksom lite slentrian mina vardagar blivit då. Jobba jobba jobba, tåget hemåt, hem byta om, iväg och träna, komma hem o göra sig lite mat, duscha och så däcka i sängen framför teven. KUL! Jaja, de är det bittra arbetslivet va?

min familj, och jag

Det känns fint att man är omtyckt av familjen.. Det läggs en hel del kommentarer om mig har jag märkt.

Som här i helgen när jag var till Draget med mamma och pappa. Jag testade en soffa, HIMLA skön faktiskt. Så jag sa till dom att Köper ni den här soffan så flyttar jag lätt hem igen!! Pappa: Jaha, då ska vi INTE köpa den alltså...
AOUCH!

Och nyss skickade jag ett sms till min bror och frågade om han var hemma, vilket han var, varpå jag skrev att KUL, då syns vi snart! Lillebror: Lite som att säga till en älg att du ska skjuta den....


TACK! Självförtroendet skjuter i höjden..

tro't eller ej

Den här knäppa personen kommer jag sakna MUCHO MUCHO när hon flyttar!
Enjoy..




     
   

   

 

   

     

     

 

   


so long

Fruktansvärt trött. har bara jobbat sen 13 idag men det känns som en evighet.. Var hos Johan hela eftermiddagen/kvällen igår och bestämde rätt tidigt på kvällen att det nog var dags att ha lite sovmorgon, dom är ju som bäst på måndagar. När klockan blev mer och mer (och jag inte alls var sugen på att sova) kom jag på att det nog var lika bäst att ta ledigt hela förmiddagen. Så sagt och gjort, jag blev kvar över natten och hade kanske skönaste sovmorgonen på länge, medans vissa fick jobba i stället, hoho..

Och i fredags, hur gick de med det tro? Joråsatte, de gick finfint. Var på bio, sen till Bullitt och åt sig lite. Och sedan, hör och häpna, gick jag HEM! Klockan var strax efter 22 när jag kom hem. OTROLIGT SKÖNT! Fick lite samtal på natten där och ingen trodde på att jag var hemma. vaknade kl 7 på lördagsmorgonen, utvilad som tusan och gick ner i tvättstugan, slängde i lite tvätt, sen in på kaffe hos grannen (låter ju helt galet egentligen) och så till gymmet. hu rskönt som heslt, inga där och faktiskt jätteskönt att träna så tidigt på morgonen. Hem och städa, diska och äta sig lite frukost (yoghurt, musli, macka och juice=WoW). Sen ner på stan o träffa lilla Norskan och Sara. På kvällen till nathalie på förfest och så vidare till Platina. Trevlig helg så tacka alla inblandade!

Ska snart dra hemåt. Sara ska komma förbi och vi ska iväg och träna tillsammans.. De var längesen. Ska visa henne nya gymmet som ligger vid mig, väldigt nära och bekvämt, bra och allt de där.

ÄVEN, längtar himla mycket till Tomas Andersson Wij på Katalin nu.

mingel på söder

Hahah hittade en bild på mig på C2's hemsida (vårat reklamationssystem). var på deras kunddag härom veckan och ja, såhär ser jag ut när jag minglar, in "action".


ännu mer bra

"Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är"

oh så fint

"Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara kära kan"


lugn fredag

De flesta som känner mig skakar säkert på huvudet och likosm Jovisst, eller huuur.. Det sporrar mig lite extra att faktiskt ha en lugn fredag då. tackar! Det behövs, kan jag lova.. Jag har inte haft en lugn fredag på jag vet inte huuur länge.

Tanken är att Sara och jag ska på bio, Patrik 1,5. himla mysigt faktiskt.. Sen går vi och äter nånstans, men eftersom Sara ska upp very early i morron bitti så blir det lugna gatan. Nathalie kommer bergis ringa och tjata dit mig, men jag ska satsa på morgondagen i stället. Om någon fortfarande vill gå ut då (?).

Så i stället för att sova bort halva dagen i morgon ska jag upp och träna, städa, tvätta och sådant som amn annars inte riktigt har lust med. Hade dygnet haft ex antal fler timmar hade jag nog slagit till på ett besök i Tobo, men så blir nog inte fallet.

redovisningsekonom

ÄNTLIGEN, har jag (tror jag) kommit på vad jag vill göra av mitt liv!

Satt och tittade på KY-utbildningar och hittade en; Redovisningsekonom. Jag vet att det kan låta sjukt tråkigt, men jag tror att det kan vara något för mig. Inte för att jag var ett matte-snille i skolan, för det var jag verkligen inte. Men själva grejen med KY är ju att det inte ska spela någon större roll. Utan här ska det skapas ett personligt brev som beskriver varför just jag ska plugga till redovisningsekonom. och jag vet inte just nu vad jag ska skriva, men jag vet att det, just nu, känns jäkligt rätt. Sista ansökningsadg inför våren är sista januari. Känner jag lika för det här då ska jag absolut söka. Inga tvivel om det. Man läser i 2 år och är sedan kompetent att arbeta som redovisningskonsult, redovisningsekonom, ekonomiansvarig och controller. Fan vad jag tror på det här just nu och det är dessutom ett yrke där det behövs utbildade personer inom ett par år. fan vad bra.

att ta, eller att inte ta?

På fredag kan vi få ta en vaccinationsspruta mot influensa här på jobbet om vi vill.. Men så får jag reda på att vissa som tagit den har blivit sjuka av själva sprutan. Så nu känns det inte så jäkla lockande. och särskilt inte med tanke på att jag sällan får någon influensa. What to do?

typ kul helg

Hade roligaste kvällen på länge i lördags. Hela helgen var faktiskt kanonbra! Värmlands i fredags med förfest hos mig var trevligt.. Dit går jag lätt igen! På lördagen var jag rätt seg men åkte hem till Tobo för att fira papsen. Sedan fick jag inte tag på någon, men till slut bestämdes det att förfesten var hos Johan på Sysslomansgatan. Mötte upp Milla och Ylva på stationen och gick dit.. Satt i en skrubb (!) och förfestade, hur kul som helst!

     



Igår såg vi även Storvreta förlora mot Dalen, kul kul...

hej kom och hjälp mig

Sitter här och har liksom lagt ned arbetet för veckan.. Tänkte i stället på detta:


  • Det är ca 45 år kvar till pensionen
  • På ett år jobbar man ca 45 veckor när man haft semester
  • Det ger 2025 veckor kvar till pensionen
  • Alltså 2025 fredagar kvar
  • Och 10125 DAGAR kvar att jobba....

Trevlig helg!


sådärja

Bara några timmar kvar till helg, kanske hur skönt som helst.. Huvudvärk nu, ajaj!

Ska hem, möta Sara på stationen, köpa sig lite dryck på systemet, hem och beställa sig lite pizza från CARAMBA, något jag rekommenderar alla att göra :) mycket trevligt faktiskt, mmm.. Äta sig lite pizza, dricka sig lite dricka och sedan rulla ned mot typ Värmlands alt Snerikes. Tips på de? nää..

Imorn lärde jag ju åka till Tobooo med. Lilla pappsen fyller år litegrann sådär.. Tårta kan tänkas, nån som är sugen? Så, smaska i sig lite cake och sedan tuffTuff-tåg tillbaks till stan och eventuellt förmodligen förhoppningsvis gå på lite festis hos Jossan (still waiting for inbjudan).. Birger Jarl på det & helgen är fulländad typ..

MEN, inte utan att ha gått på innebandy.. Storvreta- Dalen på söndag kl 16 (?). I won't miss it!

Ska ni göra då?

galaxy

Bokade en kryssning idag minsann, kul skare bli! Sara, Jullan, Johanna och jag åker, 30 okt. Så har ni inget annat för er så boka NYSS. De blir bra de.


svinkallt

I morse var det verkligen kallt ute, men bara av att åka 5 mil norrut märker man stor skillnad. Här i Tobo är det verkligen SVINKALLT! Stor skillnad mot i stan..

Även att nu när jag inte har någon cykel i stan så får jag gå till stationen på mornarna, vilket faktiskt är himla skönt.  En liten morgonprommis i kylan är icket helt fel!

Och så har ju min kära ex sambo gått och fått jobb i Sälen.. Skitkul absolut, men Sara my darling, jag kommer sakna henne sååååååå mycket :( :( Vem ska nu komma hem till mig på söndagarna och bara ligga som en strandad val framför teven? NEJ, inte kul att tänka på, men såklart JÄTTEKUL för hennes skulle :) Och det går ju faktiskt att ringa! Dessutom ska jag försöka komma upp och hälsa på minst 1-2 gånger.. Det är lite av ett måste faktiskt! Lärde köpa mig ett par nya skidor också tror jag alldeles bestämt.

Har även fått till det rätt bra i min lilla lya. Skulle kunna lägga upp någon bild på hyllan som jag helt ensam skruvade ihop.. resultatet blev väl inte skitbra, men ok. Jag hävdar bestämt att felet inte är mitt utan tillverkarens, men jag börjar bli rätt osäker..

höst

Det blåser osunda vindar, det gör mig dämpad och sval
Det krävs så mycket mygel, för att verka normal
Här är tusen butiker, med vässade klor
Det kommer trötta idéer, från strama kontor
Men det är sällsamt vackert, här kommer hösten igen
Det är kallt som i stenhus, det doftar av regn

kryssning

Den 30 oktober har Sara och jag planerat in en kryssning, med den hära Galaxy nånting. Känns de som något att följa med på så PLEASE, säg till nyss så bokar vi!

Kommer bli grymt..

vardag igen då

Jaha, helgen över, vardag igen.. Sol i alla fall, härligt.. Mina skor är dock fortfarande blöta sen igår.

Igår kom händiga Hanna fram och skruvade ihop en hylla, de ni. Kanske inte det allra bästa resultatet, men det skyller jag på tillverkarn av hyllan. Tv har jag fått låna av familjen Björkman med, inte helt fel. Så igår blev det film, chips och saft, först ensam men sedan i sällskap av världens bästa Nathalie.

Även att i fredags fick jag en försenad födelsedagspresent. Två urgulliga äggkoppar! Faktiskt himla sött :) Tackar Linda! Så nu ska jag försöka få över ex sambon på lite äggmys. Även Johanna vill komma och hälsa på hos mig. Och Johan med, om han kan släppa segheten! Och Charlotte såklart. Ojojoj, värsta trevligt ju :)

sitter och sitter bah

Här sitter jag, en fredag och allt.. på jobbet.

Men inte speciellt länge till, för nu är det heeeeeeelg :D


så var de med det

Nu är det fredag. Ikväll är det fest.. Det mår vi bra av!


vad håller jag på med egentligen

Igår var en väldigt bra dag.. Solen sken största delen av dagen och jag var pigg och på bra humör. Jag fick en massa gjort på jobbet och kände mig väldigt nöjd..

Idag, regn, trött, less.. Allt dåligt på samma gång ungefär. Ont i tanden ahr jag med. Har aldrig haft hål, men det ska väl komma nu när man precis fyllt 20, såklart.

Jag hatar att känna känslan att Jaha, vad vill jag egentligen? E G E N T L I G E N, alltså.. Då är det lika bra att lägga ner. Det ska jag göra. Det är mest rätt. Tror jag.

Nej, nu hoppas jag att dagarna går fort och att det blir fredag efetrmiddag. Inget planerat men helg är ju ändå helg. Vi håller de lite öppet, liksom..