idol kväll

Världen ligger helt i dina händer
och allting ser så gulligt ut från ovan
Himlen ser så praktfull ut från marken
Håll näsan över ytan tills det vänder


Idag är det fredag, vilket brukar innebära stress hem från jobbet för att kasta sig in i duschen, pus på med fina kläder, smink och alltihopa på en kvart ungefär. Sedan stress till tåget för att komma in till stan och kasta sig in till veronica för att kunna slappna av till en schysst förfest.. Nja, kanske minus all stress. Men i alla fall ska det bli väldigt skönt att stanna hemma ikväll. Det behövs! Så jag skall inhandla lite chips, alt. popcorn till ikväll och se på Idol. Det har jag inte gjort sen det var audition ungefär.

image90

brandlarm

Nyss satt jag med lagom hög musik i öronen, man jobbar så mycket bättre då. Särskilt när man stängt av telefonen för att kunna jobba ifred ett tag. Men så kom jag på att jag inte skulle höra om brandlarmet går, och jag tror det är näst intill tomt här på min avdelning.. Tänk att bara sitta här medans alla springer ut för att brandlarmet gått.. Jag skulle kanske brinna inne till ljuvlig musik av Winnerbäck. Jag tror inte jag vill det faktiskt. Är jag alldeles för pessimistisk nu?

På tal om brandlarm så var jag på grundläggande brandskyddsutbildning i onsdags. Det var jäkligt spännande. Vi fick även släcka bränder, det var läskigt.

..

Här i bland ruinerna
Bland torra salta tårar
Här bakom rullgardinerna
Och alla uteblivna vårar
Här under askan utav
sönderbrända drömmar
Ska jag bygga nånting större

Snälla ge mig helg för jag tycker det vore skönt att få sova ut en enda morgon, tack.

det här planerar jag att göra inom en snar framtid

image86   image87

image88

image89



Tack själv

Jag bara säger det!

Eller nej, det kommer mera sen. Men tack så länge..

äpple eller päron?

Jag har ingenting att skriva om egentligen. Jag bara vill uppdatera för att få lite nya kommentarer. Så snälla kompisar, kommentera. Ge mig bra nyeheter. Ge mig något att svara på, tack.

Igår var jag på QNova kunddag i Stockholm. Det var en fin konferenslokal vi var i. Det är en kul grej jag fått för mig att göra. Att titta in konferenslokaler alltså. Vi fick massa frukt och vatten och kaffe eller the. Det är en bra grej med konferenser/kunddagar.


Igår köpte jag en Ramlösa med smak av äpple på Strandbergsgatan i Stockholm. Den gick ut för 18 dagar sen. Den smakade inte bra. Nu får Ramlösa skicka en hel back med vatten till mig, annars blir det liv. Jag vet hur man hanterar reklamationer...

image85

updates

Vilken jäkla bra helg det har varit, verkligen hur kul som helst!

Jag säger då det..


I fredags var jag med Charlotte, Bella, Nathalie och Johanna på Tzatziki. Hur gott var det inte där då? Vi var först till Terrassen för att äta men servitrisen där var ingen vi ville ha service utav, vilket hennes chef fick höra i lördags. Han blev arg, det var bra. Man beter sig inte som henne. Hur som helst, vi hamnade på ett mycket bättre ställe. Jag har aldrig ätit på Tzatziki förut, men det var en positiv överraskning. Jättemysigt ställe och trevlig personal, och GOD mat!


På lördagen vaknade jag hemma och det var dags för julmarknad. Jag var inte speciellt taggad men gick i alla fall till Folkets Hus och åt gröt med alla andra.. Sedan lekte jag med Ida och Amadeus ett tag. Bella och jag sålde glögg ett tag sedan sprang vi mest omkring och dagen gick fort.. Efter marknaden gick båda hem till sig för att duscha och så. Sen hämtade Bella mig och vi åkte in till stan igen. Jag hoppade av hos Charlotte för att åka vidare på Cocktailparty hos Saras kompis. Det var trevligt! Roligt att träffa nya människor.. Vi tog taxi ner på stan, till Birger Jarl, men därifrån gick Charlotte och jag tillsammans med två till av tjejerna, Michelle och Frida om jag inte har helt fel?! Vi var på en riktig barrunda i alla fall och det var en rolig kväll med.. Charlotte och jag har hittat ett nytt favoritställe, Williams, som är kul.


Nu är det jobbjobbjobb, i morgon ska jag till Stockholm på kunddag med Jonnie, Martina och Elisabeth. Det är kul att komma bort från kontoret ibland.


jag vill ha

en restaurang, två vänner och ett glas rött.

Ikväll får jag det! Jag längtar..

image84

jag kan vara som ett litet barn på julafton ibland

T.ex när jag efter fikat springer till mitt rum för att öppna glasburken med karameller i...

den står för nära

Godisburken alltså. Man ska inte köpa godis för då blir det såhär.. Man skapar ett begär, ett begär efter godis. Jag vill så gärna ta en nu, dom ser så goda ut. Men klockan är tidigt på morgonen och jag borde åtminstone vänta tills efter fikat.

Ikväll ska jag ut. Det blir roligt..

I morgon ska jag sälja glögg på julmarknaden. Jag undrar vem som kommer dricka mest, jag eller besökarna?!
På kvällen är det cocktailparty som gäller.. Kan bli hur kul som helst!

image83

mail

Eddie,

jag ska läsa så fort jag har tid.
Samt, du kanske kan maila mig frågorna till intervjun så ska jag kika igenom och komma på eventuella svar.

Tack på förhand/
Hanna


tack för mailet

Hejsan Hanna!

Är det så att vi är osams? Förlåt för att jag kallade dig för
bajsmänniska, det var elakt.
Jag skulle vilja göra en intervju med dig på min blogg angående vad du
tycker om mig. Du får säga hur elaka saker som helst och jag ändrar
ingenting i dina svar. Skulle du vilja ställa upp på det?

Mvh
Eddie Lövholm Eriksson, alias Rockpoet


Hej Eddie!

Då jag har ett jobb att sköta om dagarna samt kompisar att umgås med på kvällarna, tackar jag nej. Skulle det finnas en lucka över en dag så kan jag självklart tänka om.

/Hanna

här är min läkare stefan

image82

Han var jättesnäll i min dröm, och nu vet jag att man inte behöver vara rädd för att ta sprutorna med, för det finns alltid en snäll sköterska som håller handen..

inatt drömde jag att jag var på sjukhus

Det var en mysig dröm.. Jag låg i en sjukhussäng med mjuka sköna lakan och det satt en snäll sjuksköterska på min vänstra sida och höll mig i handen när den jättetrevliga läkaren skulle ge mig en spruta. Dom var så himla snälla och läkaren var han i serien "Sjukhuset" som spelas in i Uppsala och som sänds på kanal 3. Han heter Stefan tror jag, riktigt trevlig. Nu känner jag nästan för att bli riktigt sjuk!

image81

nu är det så här

att jag VET att någon har varit i min godisburk och tagit en godis utan att fråga om LOV!!
Jag köpte en jättefin glasburk med lakritskarameller i, när vi passerade Gränna (?), jättegoda och jag brukar aldrig köpa godis. Så i alla fall igår tog jag den till jobbet och när jag gick hem var jag noga med att sätta på locket för att karamellerna inte ska bli förstörda, och i morse satt locket inte på helt. SÅ JAG VET ATT NÅGON HAR TAGIT MINST EN KARAMELL!!!!

image80En sånhär nästan fast med lakritskarameller

jag hade fel

om matchen, och det var ju bra.

På fredag blir det en väldigt kul dag hoppas jag. Jobb först vilket i sig inte är så kul, men ändå fredag, så det brukar funka. Efter det åker jag in till stan för att möta Sara. Det blir lite shopping kanske och sen beger vi oss till Fyrishov för att se Storvreta vinna mot Helsingborg, självklart. Efter den blir det lite festligheter någonstans med god mat och trevligt sällskap. Låter inte det helt okej?

På lördag är det julmarknad och jag ska få träffa världens bästa Ida, det var längesen. Bella, Ida och jag ska sälja fika på marknaden.. Det blir kul.

Nu har jag strax möte för ovanlighetens skull!

sverige-lettland

Jag tippar 2-1 till Lettland


Och ut med Claes Runheim, han är så jäkla dålig!!!

...

I try to reach but it's way too high
High up in the sky where I can't fly
I like you gone but I wonder why
Why I'm missing you

ARG

Jag blir arg, på att det händer gång på gång på gång..

Du ljög, det gjorde du faktiskt! Det är jag mest arg över..











Lite ledsen blir jag också.

...


och så blinkar det till
och dom tänder alla ljus
du var ensam när du kom
nu har magin brunnit ut
och så släcker dom ner
alla skyltar alla ljus
och när parken ligger tom inser du
att din kväll just tagit slut
och allt är som förut

hej

idag har jag:

ignorerat en lapp från mamma. "Ge inte Chippen någon mat om du är hemma på lunch, absolut ingen alls!!"
Vad tror ni jag gjorde? Jag matade han med skinka och massa kattmat. HEHEHE....

Suttit i möte hela dagen. Jajjemen, från åtta till fyra. kul va?

Eller, en halvtimme satt jag vid datorn och på den halvtimmen råkade jag radera allt jag och Martina hade skrivit i en excel-fil som hon ska ha i morgon. Heee...

Träffat Milla, vilket var väldigt trevligt för det var längesen! Ska vi göra något på lördag Milla? Svara via sms om du läser det här..

Samt, nu åker jag till Ullared. Det här ska bli mycket spännande.. Skicka ett sms ikväll är ni snälla, jag kommer ha tråkigt. Säkert kommer jag inte sova på hela bussresan och så kommer jag vara som en zombie i morgon! Godnatt!

jag kom att tänka på en sak

Det är aldrig så att folk "addar" en på msn längre. Händer det så är det någon kompis eller så.. Förut, var det ALLTID någon ny som ville ha kontakt via msn. Oftast bara killar som var sugna på det ena och det andra, men you get the point. Jag tror dessutom att det enkla svaret på varför det inte längre är så är för att man slutat hänga på Lunarstorm. Jösses, det var där det hände..

idag har varit

.. en av de längre dagarna på det här jobbet.
Jag har suttit i möte från 8 till halv 2. Och än är det inte över..


Jag tror dessutom att jag har feber.

tidvis

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

idag gäller det

nu börjar revisionen, min första. Jag är lite nervös. Hoppas allt går bra..

image79

jag är avundsjuk på min bror

..som är på Fyrishov nu och jobbar + får se Världens Bästa's konsert där ikväll.

image78

fan

jaha, så var stugan borta. Någon hann boka den innan oss..

Bye bye fira-nyår-i-sälen-drömmen.


..

Jag är trött. Det är mitt eget fel.. Jag valde en "tvådagars" den här helgen. Det var dumt. Men kul.

I fredags efter jobbet åkte jag till Marika. Hennes kusin är i USA så vi fick vara i hennes jättefina lägenhet som är så nybyggd den kan bli. Hanna var där också, det var jättekul att träffa henne för det var längesen. Vi åt tacos och tittade på teve. Och drack vin.. Ganska mycket. Vi somnade kl elva, och gick upp halv åtta ungefär. Jösses. Sen mötte jag Charlotte på stan. Jag köpte nya skor. Sen handlade vi lite grejer till vår lunch som vi så ekonomiskt gjorde hemma. Sen sov vi.. När vi vaknade gick vi ut på en promenad. Det var ju skönt. Efter det skulle vi börja göra oss i ordning till kvällen, det gick långsamt. Charlotte kom på att hon inte hade några kläder så vi begav oss till Gränby köpcentrum. Då var klockan runt sju.. Charlotte hittade en klänning, det gjorde jag också, fast jag inte behövde någon egentligen. När vi kom hem åt vi, sedan gjorde vi oss i ordning. Vi hade vår egna lilla förfest i sängen. Det låter konstigare än det var. Den här kvällen var annorlunda. Vi tog bussen till stan, i stället för taxi. Bara det liksom.. Vi gick inte på vårat vanliga ställe, Seven. Det har ju stängt.. Vi var på Lotus, tänka sig. Vi åkte taxi med en 29-årig kille och vi behövde inte betala något, det var snällt. Igår var det Fars dag, vilket gjorde att jag inte kunde ligga i sängen hela dagen, utan var tvungen att gå och möta lillebror på stan för att köpa en present till pappa. Han fick en skjorta, så påhittigt.

det jag älskar med mitt jobb är:

  • när man sitter och klassiskt snackar skit om andra kollegor med någon på fikarasten
  • när man är hos en manlig kollega för att hjälpa denne med en arbetsuppgift och en kvinnlig kollega kommer och undrar vad som försigår hääär dååå...
  • när man får roliga fredagsmail som innehåller sexskämt

Ps. jag vet att det inte ska vara roligt att skämta om andra, men vi kan inte låta bli.


det jag hatar med mitt jobb är:

  • att gå upp tidigt på mornarna
  • att komma hit och dörren är låst + att man glömt sin personliga kod (händer varje morgon)
  • att behöva gå dessa jäkla trappor 511 gånger om dagen
  • när vissa tror att man har mer tid än vad man egentligen har (det tror jag dock om mig själv varje dag)
  • när äldre tror att den här lilla "flicksnärtan" inte vet hur man har hand om reklamationer!!!!
  • när folk inte lyssnar...
  • när man har tusen saker att göra, och så hux flux dyker det upp typ Årets problem. Lös snarast!
  • alla äckliga gubbar som står och dregglar.. Charlotte, Evelina, Elin, ni vet vad jag pratar om..
  • när klockan är 15.00 och tiden går saaaaakta..

Hektiska tider

Fan att Patrik redan åkt till skolan så han inte kan komma hit med lunch.
Fan att det inte är någon god mat i restaurangen idag.
Fan att jag egentligen inte har tid att åka hem.

Hanna, det kommer komma en STOR reklamation snart.. Vi måste fixa en åtgärdsplan idag!
Oj, men hur stor är reklamationen?
Det är sexsiffriga belopp..

"You can consider this as a warranty claim".. Ibland är dom fan inte trevliga.

Jaha, det var ju lägligt. Verkligen.. Det är ju inte tusen andra saker att göra just nu!

Jag har inte tid med det här..

Charlotte, vad tycker vi om det här då?

image77

excel grund

det är ju kul med utbildningar.. verkligen! särskilt när man känner att man kan det mesta redan.

nu har jag lunch i alla fall. och jag måste jobba. Hej

alternativet är:

en stuga för 10 personer för 844 kr/pers om alla följer med.

Men det är väl inte så troligt att få ihop tio pers, eller? Tänk nyårsfest nu...

image75

+

image76

= SANT!

nu gör jag ett nytt försök

..eftersom det kom på tal idag (Sara)....

Söndag 30/12 - torsdag 3/1 åker vi till Tandådalen. 874kr/pers (minst sex pers) för boende. Alternativt frågar jag min morbror om de ska vara där då (vilket de troligast ska), men då är det längre till backen så ni vet..

Vilka är på? Säg till nu för det här är fan ett sjukt bra pris för att vara över nyår. Fatta!

älskade Charlotte..

jag vet hur det känns när någon man tycker väldigt mycket om går bort, det är den värsta känslan som finns!

Jag tänker på dig och hoppas att du vet att jag finns för dig, vad det än är! Puss min vän.

det här är lite lustigt,

men prata gärna med din mamma om det, Charlotte. Det vore hur kul som helst!!!

kan du inte skaffa en blogg, snälla :)

+ hur mår du idag? När kommer Bobbo?

ps.

om det är någon som vill planera något med mig under mellandagarna och runt jul där så säg till nu, för jag måste tala om snart hur jag vill vara ledig, tack. Ds.


nu ska jag lägga in lite bilder här,

så ni vet vad som händer i mitt liv:

image60

Linda och Elin på en förfest hos Sara i Stenhagen. Vi hade kul..

image61

Vinflaskan krånglade så vi fick trycka ner korken i flaskan+sila ner vinet i en bunke.. Resultatet blev allt annat än lyckat!

image62

Värden + en bror.

image63

Iskalla Lipton.

image64

Och "hej-kom-och-hjälp-mig-Chippen". Hej!

image65

Nu är vi i Göteborg, Josse får ta åt sig äran för denna fina bild.

image66

Och Sara för den här..

image67

Elin ser ut att vilja vara någon annanstans..

image68

Hahah, de här är kul. Sara och jag på tåget, vi hade tråkigt.. Hade sett alla filmer och chansade på ett parti Röj. Det gick sämst till en början men vi (jag) kom på den briljanta idén att göra en print screen på det när vi hade förlorat för att veta var alla svarta låg till nästa parti. HAHA! Vi ledsnade efter ett tag..

image69

Så här glad blir Charlotte när hon får åka tåg med mig.

image70

Och så här beter vi oss, fast det bara är onsdag..

image71

Charlotte vill pussas..

image72

Jag är nöjd, för Charlotte vill pussas..





Här är vårat kök en helt vanlig söndagkväll...

image73

Den ena brodern som polar med Lars Winnerbäck och Niklas Jihde..

image74

och här är den andre, som ska bli pappa.. Härligt.

allahelgona helg

Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen

Den helgen som var kan jag inte direkt säga var en av de bästa. Men så kan det vara ibland med. Jag har faktiskt inte gjort ett enda dugg som är värt att skriva om (tv,datorn,middag,tv,datorn, ni hajjar) förutom att jag var vid kyrkan i lördagskväll. Det var fint där med alla ljus. Vi hade redan tänt ett ljus på farmors grav och det lysta så fint.. Så det andra ljuset vi hade la vi på lilla Agnes grav.. En massa minnen kom upp. Hur vi gungade i parken, du älskade att gunga Agnes.. Det var de enda du ville göra. Jag saknar dig så himla mycket. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig.. Varför skulle det hända just dig?

image59


Idag har jag jobbat ensam på jobbet, utav de jag jobbar tillsammans med. Det är mammaledigheter, kurser och utbildningar hit och dit. På onsdag och torsdag har jag utbildning.. Det känns sådär nu när det är som mest att göra!

I helgen så hoppas jag att min käraste vän Charlotte vill hitta på massa roliga saker med mig! Till exempel utgång på fredag med hennes koseliga vän från Norge. Bobbo! Annars eventuellt utgång på lördag och kulturell dag på söndag. För vi kom på det att man kan sin hemstad bra, men kulturbiten har man ju helt missat. Så en rundvandring på exempelvis bibliotek, i Domkyrkan, Linnéträdgården osv skulle sitta på sin plats. Vi får se hur det blir med det helt enkelt..

listor gör att alla lär känna varandra bättre?

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?

* När jag vill så är jag faktiskt jäkligt flitig på jobbet. Har jag fått höra..
* Jag vill bara ha ett barn. Vissa tycker det är elakt mot barnet, men så vill jag ha det.

* Kommer inte på något mer. Jag är ju så jäkla öppen så ni vet allt..

Hade du något smeknamn när du gick i skolan? Faktiskt inte

Hur var du som barn?
Som de flesta barn. Jag hade en bra uppväxt. Mamma var dagmamma så jag var hemma och hade en bästa kompis som heter Bella, fortfarande en av de närmsta vännerna.

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Vänskap är ju något man alltid har omkring sig. Vänskap är dessutom kärlek!

Vad kan man leva utan?
Det finns massvis med saker. Men jag kan definitivt leva utan kompisars pojkvänner.

Vilket är viktigast hos din partner?
Bland det viktigaste är att jag kan lita på personen.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
När vet man att man har gjort det?

Hur ofta lagar du mat hemma?
Det är ingen som vill att jag ens ska försöka..

Vad skulle du göra med ett friår?
Oj, vad svårt.. Resa någonstans, komma hem, åka iväg igen bara för att man kan.. Något sådant!

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Lite av varje är bra.

Hur svarar du i telefonen?
Hallå, när det är någon jag känner. Hanna på jobbet och när det är ett okänt telefonnummer.

Är du pinsam på fyllan?
Det är alla ibland.. Mer än gärna!

Människa som gör dig enbart glad?
Det finns en tjej som skriver en sjukt bra blogg, det går inte att vara annat än glad när man läser den.

Värsta känslan?
Den absolut värsta känslan är när man fått reda på att någon i ens närhet råkat ut för något hemskt.

När grät du senast?
Det var längesen.. Minns inte.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle flytta mig själv till en grym lägenhet och ge mig själv löneförhöjning.

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Det finns nog inget sånt där som jag alltid velat göra. Inte vad jag kan komma på.. Men små saker som man inte vågar göra dyker upp lite titt som tätt..

Vill du säga förlåt till någon?
Till mig själv ibland. Och till mamma.. Men det tänker jag inte göra.

Vad tror du på?
Jag tror och litar på Lars Winnerbäck.
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
50 50

Vilka personer beundrar du?
Alla som jobbar ideelt.

Vem var din första kärlek?
När man var runt den åldern när man började bli ihop med killar så var jag nog ihop med tre åt gången ibland, och jag vill inte vara taskig och bara nämna en. :)

Vem har makten i ditt liv?
Det har bara jag.
Har du någon dold talang?
Haha nej.. Sorgligt men sant.

Någon du saknar?
Ja

Vad säger du mest när något går fel?
Fan, fan, fan

Vad vill du ha just nu?
Snö, en skidbacke och ett par nya skidor. Lite sol också. Och en snygging..

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?

Jag tar mycket hellre bilden
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Beror ju på vad jag vann. I helgen var det 44 millar på Jacpot eller så.. minns inte riktigt. Skulle jag vunnit det hade det blivit ett stort kalas!

Har någon någonsin kallat dig lat? 

Jaaa, jag blir så less på mig själv när jag är inne en hel dag fast det inte regnar ute och jag bara tittar på tv. Som igår. Dock gick jag ut ett tag och tittade på när mamma rensade i buskar och rabatter.
Har du gjort bort dig rejält?
Aldrig sådär jättemycket vad jag kan minnas.. Bara småsaker.

Har du några dåliga egenskaper?

Jag bloggar i stället för att jobba?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?                      
Veckan har precis börjat, och jag har inte hört något kul ännu.

Vad åt du till middag?

Igår åt vi klyftpotatis med kött och någon paprikasås.
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej det har jag missat.

Tittade du på tecknat när du var liten?
Självklart. Disneyklubben varje fredag.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Det kan jag vara ibland.. Fast det har nog mer med den personens personlighet att göra. Vissa går ju inte att låta bli att vara lite blyga inför.

Vad har du mest av, tjejkompisar eller killkompisar?
Det är ganska blandat. Men de närmaste är tjejkompisar.

Vilket av könen umgås du helst med?
Jag tycker det är som roligast när det är blandat med folk.

Har du gråtit offentligt?
Javisst

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Önskingar skulle jag tro. Men jag är en jäkel på att planera.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Det är inte så att jag jagar efter att lära mig, de mesta man lär sig tror jag kommer automatiskt. Men är det något som är nytt för mig på jobbet så vill jag alltid försöka lära mig det.

Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Vilken dum fråga!

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Fritid nej, jobb ja.

Hur gammal blir du nästa födelsedag?
20 år
Vad var det sista du åt?
Frukost. Det äter jag alltid!!

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Det bara blev Hanna. Ingen rolig historia bakom det..

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
-åååh jag blir galen!!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Det vore häftigt..

Tycker du om att krama folk?
Det tycker jag är väldigt mysigt.

Stör det dig om någon säger att de ska ringa och inte gör det?
Det beror på vem som gör det. Är det en nära vän så gör det oftast ingenting.

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Inte det minsta.


Till Bella

Hej bästis!

i'm fine, how are you? Det är bra att du tränar på engelskan, så du kan göra dig förstådd där du är.
Varför funkar inte mobilerna för? Fixade ni det inte innan ni åkte? Klantigt i så fall.. +, skaffa en tillfällig mobil där
så att jag kan nå dig, tack! vi hade mycket roligt i onsdags. väldigt trivsamt, hela kvällen. dock var det jättemycket
folk på seven vilket gjorde det aningens trångt. Och vi fick inte ens lämna in väskorna för det var för trångt, knäppt va? men annars var det en lyckad kväll! hur har ni det? Bor ni bra, har det bra, osv? nu ska jag fortsätta jobba, jag drunknar i jobb här.. JAGSAKNARDIGKOMHEMSNART! Puss puss