weekend

Nu jäklar är det helg. Veckorna går så snabbt, men helgerna ÄNNU snabbare så det gäller att ta vara på dem. Ikväll blir det myskväll med Charlotte, grr grr.. I morgon ska jag shoppa med Marika, very funny!! Eventuellt blir det aprtaj på kvällen med och så innebandy på söndag. Fullt upp, ohyes.


liten förfrågan

EVENTUELLT KANSKE VI KAN GÅ UT OCH ÄTA PÅ ONSDAG DEN 12 MARS NÄR ELIN ÄR HEMMA, VAD SÄGS, ELIN OCH SARA?!

ett gott skratt

Nu har jag varit otroligt duktig. Jag har bestämt mig för att skicka tillbaka de kläder som ligger i ett paket på posten. Därmed sparar jag tusen kronor. Himla bra!



Idag såg jag det roligaste jag sett på lååång tid! Jag var ute och gick med min bror. Så kommer det en bil och ska in på sin tomt. Grejen är att garaget ligger till så att man måste åka ned för en liten backe. Så precis när bilen ska åka från plan mark till sluttande så skrapar den i marken, under liksom. Helt sjukt, det lät ju. "sccchhhh" typ. Så kliver det ut en tjej på passagerarsidan som INTE var liten i kroppen. Bilen höjs då en aning och han som körde kunde glatt köra vidare för att komma "ned" till garaget. Hahahahaha. Alltså det såg så jävla kul ut. Som att det var värsta vanan "Jaha älskling nu är bilen i marken igen, går du ut är du snäll".. Fy fan. Vi börja asgarva när vi hade kommit en bit. Hoppas tjejen inte fatta att vi skratta åt henne, för det är ju ganska taskigt.

GÖTLAND

Den 22 Juli åker jag med Sara, Elin och Julia till Götlandet. Vi ser fram emot sol, bad, fest, Winnerbäck och raukar.



image154


Kryssningen i bilder, fler kan komma

Förfest i vår hytt, självklart. Men det var bara vi två. Brukar vara så. Inte nyktra.


  

Här dansade vi ett antal timmar. DJ'n var äcklig. Minns du vad han hette Charlotte?

image150

Charlotte hittade sin man för livet. Och vem är SEXTANT!?

 


Den här mannen gick och visade rumpan för alla som ville se, vilket inte var många.

Jag knäppte inte bilden, det gjorde allas våran Freddan!

image151

Kryssning

I torsdags åkte jag med Charlotte (m.fl) till Stockholm för att åka på kryssning. Skitkul hade vi, eller i alla fall jag. Vi handlade dricka i tax-freen, och det var SKITKUL. Liksom är man inte 20 än så uppskattas det nog som mest. I alla fall, sen hade vi förfest i hytten och sen träffade vi två spanjorer. Väldigt trevliga ska tilläggas. När nattklubben stängde/vi tröttnade så satt vi på ett ställe och snackade om lite allt möjligt. Sen kom de massa folk och satt med oss. Börje, Åke, Freddan m.fl. Mycket trivsamt. Rnut 6- 6.30 ramlade vi i säng, men var upp vid 9 igen för att äta frukost. Gungig båt var det då, men det lugnade sig. Bilder kommer.

det finns några saker jag vill ta upp

- Vem är Linda? Klänningen är köpt på stylebystars.se, men jag är nyfiken på vem du är, berätta!

- Igår fick jag en räkning på 950 kr, för mobilen. Usch.

- Idag ska jag på kryssning med min vän Charlotte.

- Jag gillar sol bättre än det här gråa som vi ser idag.

- Jag har ett jobb, till i November. Vad ska jag göra sen? Ge förslag, tack.

nya tag

Helgen i Stockholm var mycket bra. Inte riktigt som vi hade tänkt oss men jag är i alla fall nöjd. En taxichaufför körde oss till båten Patricia eller så. Ingen höjdare så det blev något annat, lite mer centralt. Vi träffade även en mycket pratsam marockan, och såhär i efterhand kan man undra varför han var ute själv. Vi tittade såklart på innebandy, AIK- Storvreta. Tyvärr förlorade Storvreta, men alla vet ju hur AIK fuskar så..

På torsdag ska jag på kryssning, mycket trevligt.

Jag har inte så mycket mer att komma med.

det här är rock, vi är i sthlm

Sådärja. Nu ligger Sara i badkaret. Tanken var ju att vi skulle basta på relaxen, MEN DÅ KRÄVS DET BADKLÄDER!! Mesigt. Men okej, badkaret får duga för oss. Helt okej rum, inte riktigt vad vi förväntat oss men okej ändå! Vi mailade nyss Katrin Schulman och bjöd hit henne. Något säger mig att vi inte får något svar ikväll.. Men you never know. Time for a nap now.. Farväl.

the global warming

Vi hade en liten pratstund om det här med vintrarna nu för tiden, på fikarasten. Vi jämförde vintrarna nu mot vintrarna förr. Det är väl egentligen ingen panik. Vi har skånsk vinter nu, var det någon som tyckte. I april 2000 var det värmerekord med 20 grader. Kanske slås det rekordet redan i år, i mars till exempel? Inget verkar vara omöjligt?! Gräsklipparen kan man ställa undan redan i juni för då är allt gräs redan sönderbränt.


Detta är givetvis bara funderingar och inget som ska tas på för stort allvar.

husbil på gotland

Alla som följer den här bloggen vet att jag har för avsikt att åka till Gotland med mina vänner i sommar. Vi har inte ordnat med boende ännu. Men Sara känns lite extra taggad på idén om att hyra husvagn/bil:

"i en husvagn, i en husvagn i en husvagn åker jag. jag kör över ängar, jag kör in på sibylla och köper mig en körv (OCH EN PIGGELIN!!!) i en husvagn i en husvagn åker jag. den är blå som himmelen och gul som solen, för jag åker i min husvagn :) jag tutar och kör och alla sjunger i KÖÖÖÖÖÖR :
i en husvagn , i en husvagn i en husvagn åker jag!!!!"

Det är ju bra såklart. Vi får se om vi hittar någon husbil. Det vore kul.

förresten

..så börjar pengabristen göra sig påmind igen. Jag förde över 3000 från mitt sparkonto i förhoppning att jag skulle ha så jag klara mig under helgen i Sthlm plus på kryssningen. Hur tänkte jag?

NU har dessutom ett oväntat paket med kläder i kommit till Posten. 1085 kr vill de ha för det. Herregud.Skjut.Mig.

rottwailer sökes

Ännu en dag och snart vecka på jobbet slut. Mycket skönt, det tackar vi för.

Nu ska jag cykla hemåt för att ta en promenad med Bella. Safir får följa med också men det vet Bella inte om så hon kan blir ungefär hur rädd som helst när jag kommer med en ROTTWAILER där! Hahah.
Safir är för övrigt en himla tjusig dam. 9 år men man kan ibland tro att hon är en valp. Hur länge lever en frisk rottwailer? Någon som vet. Och det finns ingen som har en släktings bekant som vill GE bort en liten rottwailer valp, nyvaccinerad och allt?! Säg till i så fall.

Snart är det helg och då är det fest!

Stå på er

I helgen åker Sara och jag till Stockholm. Tanken är lite relaxing och så utgång. Det blir trevligt.

På söndag är det innebandy. Klockan 17.00 gästar vårat Storvreta Solnahallen för att vinna mot AIK. Sara och jag kommer att köpa biljetter till AIK-klackens sida, då de är lite billigare (mellanskillnaden räcker till en halv öl). Vi kommer stå där och inte våga säga ett ljud. Rädslan att möta en AIKare gör sig påmind. Men vi ska stå där, som de fattiglappar vi ändå är.

en dålig dag

Fy fan vad jag mår dåligt idag. Jag har ont överallt och är tröttare än nånsin.

Snart ska jag gå hem.

Jag längtar till på lördag, då är det fest.

efterlysning

Testar igen.

Någon har skrivit till mig att den har en stuga på Gotland. VEM?
Vi skulle vara väldigt tacksamma om du hör av dig.. Givetvis räknar vi in dig i sällskapet, om du vill.
Ju fler desto bättre. Så, kommentera igen, sms'a, ring eller vad som helst.

storvreta- täby

Ikväll är det innebandy. Det tackar vi för. Matchen sänds dessutom på TV4 Sport. I fall någon vill se..

nu är det mycket

Det finns en del planer på den här våren. Det gör mig glad, för jag vill att den ska gå snabbt då jag väntar på en liten bebis som jag ska bli faster åt. Kom ut!!

Det är allt ifrån relax weekend med Sararan i Sthlm med övernattning samt innebandy dagen efter, till kryssning med bästa Charlotte, till Ullared-shopping med mina two brothers, till SM final i Innebandy med Sararan, till barnafödande (inte från min sida alltså), till studentskivor, till studentdag, till semester på Rhodos med Bella, Natta och Johanna. Detta känns bra! Riktigt bra.. Idag är det sol. Då känns det här extra bra.

nykomlingar

Dessa klänningar har jag köpt idag. Jag har näst intill inga pengar, men ändå köper jag det här.. Typiskt mig.

 

SOS barnbyar

För ett tag sen bestämde jag mig för att skaffa ett fadderbarn. Det var efter att ha sett en reklamfilm på tv som jag bestämde mig. Jag gick in på en hemsida för att se hur allt gick till. Och jag kan verkligen rekommendera alla att bli fadder. Alla som jobbar till exempel, det är ingen omöjlighet att betala 200 kr i månaden som man gör.

Mitt fadderbarn heter Jaquline. Hon bor i Kongo och båda hennes föräldrar är döda. Hur de har dött får jag inte reda på. Varje månad kommer jag att betala in den här lilla summan pengar, för att hon ska kunna få det bättre. Jag klarar mig väldigt bra utan de pengarna. Dessutom känns det skönt att på något vis kunna bidra med något bra. Även om det är en otroligt liten sak så känns det som att man hjälper till lite i alla fall.

Och till er som tänker att alla pengar inte oavkortat går till henne. Jag vet det, jag är inte så dum. Men jag vet att lite går till henne. Annars skulle inte såna organisationer finnas. Så att inte bli fadder osv för att pengarna inte oavkortat går till barnen, tycker jag är en dålig anledning.


typiskt mig

Så typiskt. Jag somnade och sov i ungefär en halvtimme mitt på dagen. Efter det har jag haft en jäkla huvudvärk. Jag kunde lika bra ha gått ut igår, liksom.


Kvällsplaner: Melodifestivalen och chips. Hur lugnt som helst. Bravo.

tro, ork och lust är lätt att tappa

..lätt när stora drömmar trängs med saknaden.

Håll ut, för eller senare spricker en bubbla, håll ut några dagar till..

Lars Winnerbäck

Eftersom jag får mail med Winnerbäck-citat så har jag börjat tänka efter, och nu har jag hittat det bästa:

"Det finns inga mål, men det finns sätt att ta sig dit
Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit"

Eller vad sägs?

45 år kvar

Jag är snart 20 år, och känner mig helt slut. Mitt arbetsliv har precis börjat. Jag har ca 45 år kvar. Det känns sådär just nu. Det är just därför man borde ta sig några år nu och testa på lite olika yrken. Tänk så bra det vore.

Hit åker sara och jag nästa helg

http://www.firsthotels.com/sv/Vara-hotell/Sverige/Stockholm/First-Hotel-Amaranten-Sverige/

men heeej magsår?

Finns det någon som lite snabbt bara kan tala om för mig vad man ska göra när det svider i magen? Är det magsår?

Beror det på att jag har börjat dricka kaffe?

Snabba svar önskas.

Where'd all the good people go?

Jävla Adobe. Jag blir så jävla förbannad när det inte fungerar!

080204

Idag är en sådan här dag när man bara vill sätta sig ute i solen och läsa en bok. Vädret är ju fantastiskt. Fantastiskt. Det känns som vår, förutom snön som knappt ligger kvar..


Just nu läser jag en bok av Magdalena Graaf, Det ska bli ett sant nöje att döda dig!. Jag köpte den igår, och jösses, man fastnade direkt. Den handlar om ett riktigt jävla pucko till wifebeater. Helt omänskligt bryter han ned en person och det är läskigt att se hur långt det kan gå.


Nu är kanske inte det här en väldigt bra bok att läsa i min "bearbetningsprocess", as they say, efter misshandeln. Men jag tycker att det är så pass olika saker vi råkat ut för, huvudpersonen Magdalena och jag.


För övrigt börjar det kännas ganska okej. Blåmärken och blåa ögat är borta. Jag skrattar, pratar och är i princip som vanligt. Vissa dagar är såklart sämre, men i överlag känns det bättre och bättre. Det är mer det psykiska. Att gå ut själv på kvällen vill jag inte göra, ännu. Och för den saken hatar jag honom så fruktansvärt mycket. Jag älskar att gå på promenader på kvällarna med endast musiken i mitt huvud. Det går inte nu. Jag hatar, hatar, hatar honom för det. Jag önskar att han någon dag kommer att få känna av samma rädsla lika mycket som jag hoppas att inte någon jag tycker om ska drabbas av den.


Till saken, det är sjukt fint väder och jag får lite ångest av att sitta inne idag, även om jag är sjukt tacksam för det jobb jag har idag då det är varsling på gång (35 personer ska bort - hjälp!). Det vore inte helt fel att kunna ta med sig sitt jobb ut i solen en dag som den här.


Ett annat alternativ till en mer än okej dag vore ju att befinna sig i till exempel Sälen. Lite skidåkning, mycket sol. Kan det bli bättre?


tidvis

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst