strimmor

Snart bara en vecka kvar av semestern.. Ångest. Mer än så har jag inte att skriva just nu..

Väntar på att Jossan ska jobba klart. Blir nog mat o film då. Det åskar och är skitmörkt ute så snart är regnet här med. Då blire lagom att sitta inne bara..


Du o jag är inget vidare bra men jag kan inte säga nej,
jag kanske rent av behöver dig.
Vi måste inte hålla tankarna klara.



gotland

Gotland var UNDERBART! sex dagar av sol, bad, rosé och glada tjejer. Jag längtar redan till nästa resa.. Tylösand 2009 vare nån som sa.. Vi håller de lite öppet så får vi se om ett år, helt enkelt..

Nu, sova. I morgon är de min födelsedag, den ska firas :)


gotland

Snart läggdags.. Alarmet står på 03:35. Taxin kommer 04:30 och vi åker mot Sthlm C och sedan vidare mot Nynäshamn och GOTLANDSBÅTEN!! Kommer tillbaka på söndag. Förmodligen rätt trött. Då bara två dar kvar till min födelsedag, tisdag 29 juli :)


tack och lov

ÄNTLIGEN SEMESTER

töntig

Idag fyller Jossan år, så det blir lite fest hos henne. Ska bli mycket roligt..

Onsdagsutgånegn blev, vild. Minst sagt.. De va faktiskt helt galet och vi dansade på bord och högtalare, precis så som jag alltid påpekar är så töntigt. Men jag var lite töntig i onsdags.

onsdags utgång

Fest vare ikväll! Varför? Varför inte? :)

Sara och jag iaf. På dag H eller hos någon annan.. Vi håller de rätt öppet!
Jag ska speed-dejta ett ägg, det ska bli intressant!

Allt känns lite bättre idag. Förutom att jag är trött pga att en drunken Sara väckte mig mitt i natten och hade en massa på hjärtat att prata om.. Alltid kul när hon kommer hem efter att ha varit ute på äventyr!

Ikväll hoppas jag även på att få tillbaka min väska som jag glömde kvar på BJ i lördags. Klantigt värre, men jag har garderobsbrickan kvar så väskan bör ju vara kvar där.

goo goo dolls

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies
Yeah, you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

som ett obehagligt allvar

Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

såja

Helvetes jävla fan, jag är så dum dum dum. Alltid ska jag träffa "fel" person. Fast det är väl egentligen inte personen det är fel på.. Personen i fråga är väldigt rätt, förutom på en punkt.

Jaja nu ska jag inte gräva ner mig själv för det.. Inte alls.

JÄVLA SKIT

strömlös

Jaha, då var man på jobbet igen.. Ny vecka. Sista veckan, sen är det semester! fan så skönt..

Sitter och kikar igenom reklamationerna. Känner mig rätt nöjd, har bra koll på läget. Så kommer Gert in och säger att de ska slå av strömmen snart. vet inte hur jag ska göra nu.. Ska jag gå hem? Strömmen ska vara av hela dagen. Och utan ström kan jag inte jobba. Men kan man gå hem bara sådär? Eller måste man ta ut ledighet då? Jag kan ju inte bara sitta här i mörkret och rulla tummarna, tycker man ju. Eller?

För övrigt är jag så jävla trött idag. Man säger ofta att man är skittrött, men idag är det inget skämt. Jag är så jääävla trött så jag skulle nog kunna somna även om jag gick. Faktiskt..

..

Det är för himlen i dig,
och jorden i mig.

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull.

Solen går upp, så oskuldsfull.
Lyser på oss för kärlekens skull.

inga konstigheter

Arbetsveckan slut om en dryg halvtimme och i vanlig ordning kan jag meddela att:

DET ÄR FÖRFEST PÅ DAG H IKVÄLL

Vi syns.


SOL

Var ut igår, med Milla och Natta.. mycket trevligt! Lite sliten idag, eller mest trött faktiskt. Vill mest bara hem och lägga mig på gräsmattan. En timme kvar..

sovmorgon

Sovmorgon idag, kom till jobbet nyss.. väldigt lagom faktiskt. Jobbar till 17 idag sen hem och gå på stan lite och så blir det utgång ikväll! Mitt i veckan liksom, freaky..

Och så måste jag få klaga på det här jäkla vädret igen. När jag åkte från Uppsala var det SOL och skönt.. Alldels lagom väder och jag ville helst av allt bara lägga mig på en gräsmatta och sola. Men så kommer jag hit och då är det moln och regnet liksom hänger i luften! Kul.

Ville mest bara säga det.

F.Y.I

Idag ska jag sluta kl 16, det känns väldigt tidigt.. hur skönt som helst! då är det träning som står på schemat, sen måste jag handla lite, typ yoghurt..



till er

Jag har en liten plan, som jag hoppas att ni är med på.. (Sara, Elin, Bella, Charlotte, Milla, Natta, Johanna, Jullan, Linda....hoppas jag inte glömt någon)

Tänkte att nästa vecka, på fredagen, så kan vi äta lite middag + dricka lite vin hemma hos mamma & pappa i Tobo.. Vi kan hålla det lite öppet, men bara så att ni vet att jag tänker på det.

melissa horn

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

regn

JAG ÄR TRÖTT!

Och så är jag lite irriterad. Har verkligen tagit min semester HELT fel. jag har semester v.30-32.. Kanske 33 med. I alla fall så har INGEN semester samtidigt som mig, inte de två sista veckorna. PLUS att mamma och pappa ska åka till stugan, men utan mig. Jag som ville åka dit.. Men nu ska de åka när jag jobbar. SCHYSST! tack tack... Och typ ingen kommer följa med mig till Skansen för att fira min födelsedag :( kul.. Antingen är det jobb eller så ska de på något annat då. Tycker lite synd om mig just nu. Men men, det blir en bra dag ändå..

Nej, upp med humöret nu! Det är faktiskt sommar.. fast det inte märks!

fest

på dag H..


Och ja, vi är desperata.

afterwork

har varit en bra vecka. Och kort. I tisdags åkte jag med mamma, pappa, Patrik, Robin, kusiner och Ulrika till Skansen. Eller först var vi i Rosendals trädgård för lite fika, sedan drog vi "barn" till Gröna Lund. Hade helmysigt där och åkte en del karuseller. Wilma var duktig och åkte berg och dalbana med.. jag också. sedan begav vi oss alltså till Skansen där vi inte såg ett skit av allsången. Men i alla fall så fick jag se björnarna med björnungar så jag var nöjd. Åkte med Örebroarna hem sedan och sov i Vintrosa. På onsdagmorgonen gjorde vi oss i ordning och åkte till kyrkan för urnsättningen. Väldigt fint, ett jättebra val av gravplats.. Följde med mormor och morfar in till stan sedan. Shoppade upp för mycket pengar och igår träffade jag Therese och Johanna. Therese var världens tröttaste efter festligheter på onsdagen men det var hur som helst JÄTTEKUL att träffa de underbara tjejerna! Längtar mycket tillbaka till Rhodos nu igen..

Nu har jag bara 1½ timme kvar av den här dagen, sedan drar jag hem för att sedan träffa Sara och Jullan och ha lite Afterwork, blir trevligt. De börjar sin semester nu men jag har två veckor kvar att jobba.. Usch!