melissa horn

Hornet igår på Katalin, sjukt bra! Och Lasse som gästartist, smått chockerande och kanske huuuur bra som helst :)

Tack Sara för igår, mycket myckte trevligt.
Tack även till Daniel som faktiskt köpte själva biljetterna!

oväder

Alla som inte behöver gå ut idag, STANNA INNE!

var mest bara det jag ville säga för tillfället..

patrik 1,5

Alltså skoja inte att det är fint väder idag då.. Kom till ett väldigt snöigt Tobo i morse och det var faktiskt lite svårt att cykla. Men skam den som ger sig.




Igår var jag på bio med Johanna och Sara. Vi såg Patrik 1,5 som var helt okej :) Innan var vi på Norrlands och åt lite.. Johanna pizza medans Sara o jag delade på Nachos.. Även att jag kanske var Uppsalas klantigaste igår och när vi skulle lämna in våra jackor i garderoben kommer jag först på att Jäklar jag glömde pengar o mobil i jackan kan jag få hämta det snälla (A). Sen när vi ätit klart kommer jag på att den där jäkla nummerbrickan man får när man lämnar in en jacka, låg kvar i jackan! Haha så jävla klantigt.. ILLAILLA. Så jag fick snällt be dom att leta upp min jacka ändå, men de gick så bra så. Kom hem skitsent, typ 23,10, vilket är WAY TOO LATE eftersom jag går upp kl 06 på mornarna.. Lite huvudvärk idag då men är LEDIG imorn så det ska nog gå bra idag ändå. Och som sagt, vädret, I LOVE IT :)

lite nytt på maija

Finns det någon bättre person på denna jord så säg till..

 

ÄVEN

Har en liten fråga, vore kul om alla som läser det här svarar. Se det som ett expriment;

SVARA PÅ VAD SOM SKER PÅ NYÅRSAFTON! (har ni inga planer, skriv det)

Kom igen nu pussys, jag vet på ett ungefär vilka som läser...




lite av allt

Saras fest:

Mycket lyckat. Var till Gränby och handlade massvis med grejor. Jag panikköpte även en klänning, himla söt i affären men när vi kom hem vare BIG NO. Okej den byter jag tänkte ja. Kom dock på dan efter att vi slängde påsen med kvittot i samt att Sara gått med den påsen till sophuset. SUCK! Jaja, vad händer väl de.. Mer om festen. Efter ett himla fixande, kanske inte så mycket från min sida men, så kom alla gäster strax efter 19,30.. Lite paketöppning och mingel och äta sig lite mat. Sen Jag har aldrig, en klassiker på alla fester. Dessutom en del nytt folk så det var kul. Dricka sig lite bål, få vinflaskan utspilld, dricka sig mer bål, fulbål.. Ja herregud. Sedan buss ner till stan och in på Platina sen hemgång. MYCKET TREVLIG KVÄLL!

Dagen efter:

Vaknar med liten tendens till huvudvärk. Ta sig lite ipren och sova lite mer. Möta Sara utanför Daniel där vi lärde ha vätskekontroll innan vi tog bussen till Stenhagen igen.. Städat vare, himla gulligt av Saras mamma och pappa. Lite kebab och filmtittande, Untraceable, kanske läskigaste filmen på länge. Sedan allmän slappdag och så åka sig lite buss hem igen på kvällskvisten. Tänka på refrängen som sagt.

Back at work, monday:

Vaknar, tror det är ett skämt, vill sova mer, upp o hoppa, halvsover till och med på cykeln till stationen, INTE BRA! Åka lite tåg, cykla till jobbet, jobba jobba, möte, möte, möte. Halvsova. Lunch, möte, jobba jobba. Åka tåg hem, cykla till gymmet, träna sig lite, jobbigt efter sjuk-uppehåll, hem laga sig lite fiskpinnar, ha fullt upp med teven; Fotbollsgala, Innebandy och Cityakuten.. Ojoj, stress.. Somna.

IDAG DÅ:

SNÖ SNÖ SNÖ, mest bara blask. Fy fan.. Är det inte helt sjukt att man bor i det här landet den här årstiden va? Visst att det är kul att åka skidor och så men ÄNDÅ, tänk så himla skönt det vore att strosa runt på en strand hela dagarna då.. HELT OK.


Att se fram emot:


  • Kleerup på V-dala, 22 nov
  • 40årsfest med jobbet, 28 nov
  • Dennis 30årsfest, 29 nov
  • Hälsa på Sara OCH OF COURSE JOHANNA (gratis sprite) i Sälen
  • Lite "ledighet" (kommer dock tröttna DIREKT)
  • Jul & Nyår (litegrann iaf)

så vare me de

Sitter här på jobbet och dricke rlite kaffe. Fikapaus måste man ha ibland, typ ta en stund, sitta ner och reflektera över vad man presterar. Ja, eller?

Nåja, imorn är det festen med stort F och herregud vad kul det ska bli.. I know att man icket ska ha förväntningar, i alla fall inte så stora, men nu kan jag inte låta bli. Jag HOPPAS att det blir en great success. Tänkte presentera ett urval av dom som kommer:

 Allas vår favorit Julia!

 Milla, partyhatten på!

 Johanna som ska hålla tal

 Lotten som vi hoppas kommer utan "partyskiva"

   
Johanna, Bella och Natta, Saras "nya" kompisar

 Linda of course!

 Norskan kommer hoppas jag..


 Och DEN HÄR mannen lär vi sätta koppel på!

Ja, det var ett urval, många fler kommer.. Men oj så skoj det ska bli :D

bilkörning, firande och skräck

Igår var en mycket bra dag. Sara tog körkort, och skoja inte att jag var nervös. Höll på att dö lite på jobbet men så fick jag beskedet att hon klarat det och det var ju såklart himla kul.


Jag slutade lite tidigare och åkte in till stan. Hemåt där Sara hämtade upp mig, tut tut liksom. Hämtade även upp Johanna och så begav vi oss till Stenhagen för att gå på systemet. Saras system-karriär började ju för övrigt i måndags så det var säkert fortfarande lite spännande. Sedan vidare mot GE Healthcare där vi hämtade upp Julia och så MOT Östervåla!


Resan gick bra, 12 bilar körde om oss men det är bara dom som är jävligt dumma. Köra skitfort på en mörk immig/dimmig (?) landsväg. Liksom det kan komma ett rådjur från ingenstans och kör du i 110 då så ja, skyll dig själv. Sara körde exemplariskt, lugnt och säkert. Klart man var lite nervös i början men det fanns det ingen anledning att vara.


Väl i Östervåla handlade vi tacos och en magnumflska cider.. Haha. Här skulle det firas! Så hem till Jullis, korka upp och skål för Sara. Sedan laga asgod mat, äta sig, mätt i magen, kunde knappt stå upp, kolla lite lokalnyheter, skratta sig väldigt mycket och så vidare hemåt.


Tog kanske läskigaste vägen ever, över skogen, från Harbo till Storvreta. Usch usch.. Man har ju sett på tok för mycket skräckfilmer, det märkte jag de. Sara är inte jätteduktig på att bedöma avstånd och trodde att det inte skulle gå att få möte så när det kom en bil ba SHIT var ska jag ta vägen nu, kolla där en liten busshållplats GASEN I BOTTEN och köra in på sidan. Herregud.. Även att när vi skulle av E4an (när vi äntligen kommit till den) så börjar Sara blinka typ 700 m INNAN avfarten.. I KNOW I KNOW, jag har icket körkort så jag ska bara shut up, men alltså liiite kul faktiskt :) Vi skrattade åt de mest!


Men på det stora hela, en bra dag =)


sara tog körkort nyss

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG, OCH DET ÄR INTE NÅGONS FÖDELSEDAG, MEN SARA TOG KÖRKORT IDAG :D :D :D


Skojja inte att jag suttit och varit nervös men nyss pratade jag med kvinnan och OJOJOJ så jävla kul, nu blire bilåkande hela eftermiddagen :D haha



 


sara tjugo år

ÄVEN, att bästaste bästa Sara fyller 20 år idag :) håhå jaja, lillgumman har blivit stor. Och gissa hur hon firade det då, jo självklart knatade hon iväg till Systemet idag. Rätt ska vara rätt, och hon kom därifrån med en flarre vin och 2 cider. Det är ju klass på henne med. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN =)


i behov av ledighet

Back at work idag. 160 olästa mail, kul.. Massor att göra. Skönt det skulle vara att va ledig en vecka.. Hehe.

Nej, det är bara att jobba på nu i tre veckor, sen långledigt!

Ska strax åka hem. handla sig lite, vara hundvakt och kolla på innebandy. Ser ut att kunna bli en bra kväll.

sjuk

Ligger hemma sjuk, sen i måndags.. INTE kul alls. Kändes igår som att det höll på att bli bättre men nu är det högre feber igen. Och hosta, den jävla hostan.. Kanske det värsta. Nu har det gått över till rethosta och de är det värsta jag vet.

Var ner och hyrde två filmer idag. Tog kanske hundra år. Killen ba Är du medlem här vilket jag inte var. De skulle visst bara ta en minut att fixa. Det gjorde det inte. Det tog en kvart. Han blev så nervös, stackarn, men till slut blev jag medlem i alla fall. You could never be my woman och Brudens bäste man hyrde jag. Har sett klart den första, den andra tar jag i morgon.

Ska försöka jobba på fredag. Måste fan göra det, hur mycket som helst på jobbet och jag jobbar bara till sista november. Suck, vad ska man göra...