sammanfattning

en mycket bra helg.. Behöver väl kanske inte gå in på detaljer men iaf fest, träffa kusiner, perfekta lördagen, mys, fest, familjemiddag.. typ så!

I morgon, Skansen! först Gröna Lund, sen Skansen. Kan bli hur bra som helst.. tyvärr ska de bli regn, ser det ut som. Men men, ge inte upp hoppet! Skansen, here I come!


dagens

Idag är jag väääääldigt trött.. Somnade lagom igår, men gick upp 05.30. MYCKET TIDIGT. Kollade på Sex and the City igår, och höll på att gråta ihjäl mig. Jag som aldrig gör det på film annars, typ.. herregud.. den var i vilket fall som helst HELT UNDERBAR!!! Kan vara den bästa film som finns.


Ikväll hoppas jag på utgång, vore kul. Tänkte skriva att de var längesen, men så är ju inte fallet..


En märklig sak på tåget i morse. Jag sätter mig på ett säte för två personer. Tåget är knappt halvfullt när en man sätter sig bredvid mig. Alltså det fanns 7000 andra platser men han ska tränga sig in bredvid mig. Så somnar han med munnen öppen. Det är inte fräscht.. jisses.


Efter jobbet idag blir det träning, det var längesen. Vet egentligen inte varför, det har bara inte blivit av. Så ska jag gå på stan ett tag. Hur sjukt som helst egentligen, men jag köper nästan ALLTID något nytt när jag ska ut. Jag borde ha hur mycket kläder som helst, men ändå kan jag aldrig hitta något i min egna garderob.


Nej, jobba.


EM-final

förresten, Spanien slår ut Ryssland ikväll och Tyskland vinner över Spanien i finalen. Rätta mig om jag har fel..


satc

ibland är det väldigt kul på jobbet. T.ex. nyss, då vi hade fikarast. Någon börjar på ett samtalsämne och sedan är alla igång och till slut, ja då är det bara helknäppt! mycket underhållande faktiskt att höra en massa snusk, faktiskt snusk, från mina äldre kollegor..

Ikväll är det bio som gäller. Sex and the City. jag bara hooooppas att den är så bra som man tror att den ska vara. Sara, jag och Saras mamma ska gå. Innan blire något gott på Coffehouse by George, då det var mycket länge sen jag var där.

även så finns det en man som numer går under namnet Tågmannen. Det är en man som åker samma tåg som mig hem varje dag från jobbet.. han är väldigt underlig. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men han är MYCKET märklig. Snygg med, väldigt..



inget viktigt

mera arbete, det gillas.

Helgen kommer bli mycket bra tror jag. på fredag kommer äntligen mina älskade kusiner från Örebro hit! Och såklart världens bästa Ulrika. Ska bli skönt att få träffa dom.. antagligen kommer jag gå ut någon av dagarna men på lördag ska jag ändå tillbringa större delen av dagen hemma i Tobo. På tisdag ska vi till Skansen, Allsång på Skansen! häääärligt! Och dagen efter åker jag med till Örebro då det är urnsättning. Det blir bra.


Ikväll är det STORhandling som gäller.. Willys here we come. bästa mataffären i stan, lätt lätt!
och på torsdag ska vi se Sex and the City!! hohojaja, det blir ju perfekt.. Snart helg.

en vanlig tisdag

jävla stressig dag då.. Äntligen får man lite tid över. Men det är bra med stress, eller det är bra att ha saker att göra hela tiden. Har lagt upp befattningsbeskrivningar på alla som jobbar här. Tog ett tag.. I morgon LÄR jag ägna dagen åt reklamationer. Det var iaf min förhoppning, att bara kunna stänga in mig, stänga av mail och telefon. Men icke.. då vare möte igen. Suck.. förstår inte hur de tänker på det här företaget!


Snart ska jag hem. träna lite sen bara hem och ligga på soffan, hur skönt kan de bli liksom? Hemma själv ett tag då Sara ska hem till mamsen och papsen. SÅ JAG LÄR SE ALLSÅNG PÅ SKANSEN! TJOOOHooooo

på återseende.

ledningens genomgång

möte strax, två timmar.. Jag är tröttare än tröttast! kaffe kaffe kaffe... Tur att jag inte bara ska sitta och lyssna, utan vara den som pratar, annars hade jag somnat på direkten!

Midsommarhelgen var kanonbra. Hemma i fredags, plus lite festligt på kvällen.. Lördagen var mycket rolig. utgång med Natta och Josefine. Trevligt värre.. BJ + Flustret, se där se där.. kul hade vi iaf!

trevlig helg

som vi säger i familjen Björkman/Lindström: På'n igen bah..

080619 kl 21:24

Nu har jag haft en kul kväll- föst var vi på stan åt en muffins, god.kaffe linn+e. MYCKET GOD.. vi ska sova snart men pizza tog vi, 60 spänn kosta de. skrubbsår fick jag på foten med.. hahah ni då? va görs? jag ska nog kanske följa med på barrunda.. nu: SOVAAAA puss gonatt
Rubrik:
FetKursivUnderstrukenGenomstrukenVänsterjusteraCentreraHögerjusteraKantjusteraPunktlistaNummerlistaÅngraGör omRensa skräpkod
{$Infoga bild}Infoga/Redigera HTML-kodSkapa länkTa bort länkInfoga horisontell linjeInfoga specialteckenSlå av/på osynliga elementKlipp utKopieraKlistra in

ryssland - sverige

Just nu spelas en match på tv4, säkert vet de flesta vilken jag menar.. Vill mest bara få sagt en sak. I Sverige spelar en bunt jävla divor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



hejja Portugal.

Ryssland - sverige

Ikväll är de fotboll som gäller, tagga tagga.. Dock så får det nog bli hemma i stället för ute nånstans, då man ska pallra sig upp till jobbet kl sex i morgon...


gonatt

Fy faaan. öppnade mailen igår efter en veckas semester.. Status efter två dagar: 45 olästa mail.. Jag fattar varför folk går in i den där jävla väggen.

Men, man skall icke misströsta. Snart är det helg....

rhodos

Söndag: Gick upp när man i vanliga fall brukar vingla hem från krogen och väntade på att Johan och Bella skulle dyka upp. Framme på Arlanda vid 5 ungefär, planet gick 6.30 så vi hann med att äta lite frukost också. Framme på Rhodos tog det sjuuukt lång tid att få väskorna. Men till slut kom de och vi kom fram till hotellet snabbt. Tog en liten tur till havet för att kika läget, sedan poolen. Somnade på rummet efter det och sov rätt länge. Åt lite middag sen och så var det dags att kolla in stan. Träffade Robert från Tierp. Rätt kul då vi inte hade någon aning om att han var där. Köpte biljetter av honom till en barrunda, kul kul. Sen gick vi tillbaka till hotellet och somnade ganska snabbt, rätt sega.


Måndag: Åt mycket god hotellfrukost, sen la vi oss vid poolen. Träffade där på våra nya vänner Therese och Johanna, två underbara tjejer från Örebro. Efter en lång dag vid poolen följde dom även med oss på barrundan som var helt okej!


Tisdag: FOTBOLLSDAG! Himla kul faktiskt.. Vi låg vid poolen hela dagen alla fyra och hade det mysigt. Efter middag på hotellet begav vi oss till Pacha där de visade fotbollen på storbildsskärm. Bra stämning och MYCKET god öl! Även att vinsten gjorde ju alla mycket glada. Tackar för de..


Onsdag: Låg vid poolen hela dagen och på kvällen gick vi in till Gamla Stan. Mycket mysigt, och de tyckte även de andra tjejerna. Vi köpte billig sprit. 1 liter vodka för ca 100 kr. Överkomligt.. Även så köpte de andra väldigt fina smycken. Johannas röda armband var klart en favorit! När vi kom tillbaka till hotellet var vi trötta och somnade.. Vi köpte även biljetter till en kväll på Pacha, med fri dricka i baren mellan 12-00. Hej o hå..


Torsdag: Låg vid poolen men efter lunch var vi faktiskt ner till stranden en stund. Höga vågor men helt underbart skönt.. På kvällen skulle vi ut på mission. Målet var att hitta en bar vid namn Blue Lagoon. Jag vet att jag var där med min storebror för många år sedan, men hade helt glömt bort var det låg. Så med kartan i högsta hugg gick vi ut för att leta, och hittade den till slut. Tyvärr var det inte någon hit direkt, men vi beställde varsin drink som smakade sådär. Efter det gick vi tillbaka till hotellet för att sova.


Fredag: Poolhäng och lite öl på eftermiddagen i den UNDERBARA jacuzzin. Där kunde man ha suttit hela sommaren tror jag.. Precis på eftermiddagen låg solen på väldigt bra där. Och satt man i jacuzzin så kände man knappt att det var varmt, då de var någorlunda kallt i vattnet. Lite förfest, för mig, på balkongen innan vi gick ner för att äta. Sedan lite öl i baren innan vi begav oss mot Pacha och stor fest! Det blev en bra kväll, med en del dricka. När vi kom hem till hotellet så gick vi och väckte Johanna och Therese som inte var med ut denna kväll.. Mycket kul och Johanna som fick ur sig: VAD ÄR DET SOM HÄNDER??? när jag kom hickandes i korridoren. Mycket internt och otroligt kul!


Lördag: Vaknade lite halvseg, men tog mig upp ändå. Poolen lät väldigt lockande så jag hoppade i direkt efter frukosten. Efter lunch gick Bella och jag ner till havet och låg där ett tag, mycket skönt.. Jag älskar vågor! Tillbaka till poolen för att få någon sista timme där innan det var dags att göra sig i ordning. Snackade lite med några trevliga herrar om var fotbollen skulle tittas på, men vi hamnade ändå på ett annat ställe, vi fyra tjejer. Efter matchen skulle vi gå till Gamla Stan, men ingen pallade så vi gick lite i närheten av hotellet, sen satt vi i hotellbaren. Tre trevliga bröder gjorde oss sällskap och det som skulle bli en öl innan sänggång blev genast en himla massa drinkar + utgång med killgänget. Väldigt kul faktiskt, den roligaste kvällen.. Roligast var väl att bada i havet mitt i natten med en SJUKT överförfriskad man. Jag skrattade så jag höll på att dö..


Söndag: Hemgång, bara tråkigt.. Usch usch, nu sitter man här liksom. Vill tillbaka, nuuuuu...


bilder

Rhodos:

     
1. Däckad på rummet 2. Ny kompis 1 - Therese 3. Ny kompis 2 - Johanna 4. Kul vare här

     
5. Madrassen fastnade 6. Bella redo för frukost 7. Fotbollsdags! 8. Casinot på Rhodos

     
9. Therese hittade Elvis 10. Piratbar 11. Äcklig drink 12. Men mycket gemytligt

     
13. Johanna tror att väskan rymmer allt 14. Bella glad 15. Fotboll 16. Mest bränd på Rhodos 2008, Johanna till höger i soffan



LillTrollet bara växer och växer

bilder

Någon utgång:

     
1. Charlotte bangar på utgång - jag blir arg! 2. Paparazzis överallt 3. Suddig Milla 4. Träffa Kim

Familjen:
   
5. Micke ska på Allsång i sommar 6. Maija 7. Kan vara det sötaste som finns

Studenten:

   
8. Cissi glad 9. Charlotte glad 10. Charlotte med glada systrar

   
11. Liten Charlotte 12. Charlotte ska åka flak 13. En drunken teknikare



bilder

Sara och Hanna på promenad:

   
1. Fontän vid slottet 2. Domkyrkan i Uppsala, mycket fin..

   
3. Sara ledsnar på allt 4. Men känner ändå att hon vill posa lite 5. Vill gå hem

Hundvakt åt Kylie:

   
6. Kylie gillar inte att gå själv 7. Micke tvingar henne 8. Inne och trivs



9. BajaMaija

rhodos

kom hem från rhodos idag, helt underbart!! träffa två SUPERSÖTA örebroare, johanna och therese. Vi blev lite kära i varann alla fyra och umgicks från dag 1 till att vi landade på arlanda tidigare idag! dom kommer jag sakna mest, men vi ska lätt träffas igen :) har solat, badat, shoppat och festat! underbart. Ångest inför jobbet i morgon är bara förnamnet. NU, duscha + sova!

fantastiskt väder

sol, 30 grader, ut och äta! helt okej.. Jag har haft det sämre.

Melissa horn - hanna

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen

Jag gav upp för länge sen
Jag gav upp för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Jag gav upp för länge sen



Lights will guide you home

Tears stream down your face, when you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I

Tears stream down your face, I promise you I will learn from my mistakes


so long

Kan man tysta sorgens klockor, som bara slår och slår?

en mycket bra helg

Trots allt så har det varit en mycket bra helg!

Det började med att mamma och pappa skjutsade mig till Uppsala efter jobbet i fredags. Sen mötte jag upp Charlotte och vi gick tillsammans hem till mig. Efter lite dusch, fixning och vin gick vi ner på stan och mötte Johanna och Milla som vi åt med. Middagen blev väl inte alltför lyckad för Charlottes del, hennes mat kom aldrig så till slut avbeställde hon den helt. Bra! Vi gick vidare till Svenssons Åkanten och hade riktigt trevligt enligt mig. Resten är lite oklart men natten och framförallt morgonen var mysig som vanligt..

På lördagen skulle Sara till Stenhagen för att fira sin mamma som fyllde år. Jag åkte till Tobo med Micke, Anna och  lilla Maija. Hon växer så det knakar och det är bäst att passa på att träffa henne nu för helt plötsligt är hon väl 14 år och vill hellre gå på fester än att träffa oss andra.. typ.

Igår var det typ bästa dagen sen Sara och jag flytta ihop. Upp vid nio, mötte Daniel på stan elva. Stan öppna tolv, ojdå. Sara och jag gick lite på stan men sen begav vi oss upp mot slottet där vi låg och sola mest hela dan. Gick in en snabbis för att fixa lite pastasallad men sen ut igen. Senare cyklade vi till affären, sen hem för att se på fotbollen! Mycket tråkig match, men ack vilken bra dag! Vi hann även med att storstäda. Dagen var produktiv, men ändå inte. Väldigt nöjd är jag med den i alla fall :)