nyårsafton

Ska som Milla försöka få ihop en lista med saker jag uppskattat detta år..

Jobb,jobb,jobb
Tog tag i träningen igen
Blev bättre kompis med världens bästa Sara
Flyttade till Dag H
Rhodos i Juni med Bella, träffade även underbara Johanna och Therese
Midsommarafton med familjen och midsommardagen med Natta och Jossan
Alla roliga fester på Dag H
Gotland med Elin, Julia och Sara. Bästa på hela sommaren..
Fyllde 20, kalas på Skansen
Träffat många nya vänner
Flyttat till egen lägenhet
Saras 20-årsfest, mycket trevlig
Även avskedskvällen på Fyrishov
Julafton, juldagen och förhoppningsvis nyårsafton

Hoppas nästa år bara blir ännu bättre!


dan före dopparedan

Dagen före julafton.. Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma och hämta mig, så ska vi åka ner till Örebro. Ska fira jul i Vintrosa. Kommer bli väldigt konstigt utan Tomas, sorgligt, men tror det kommer bli ganska bra ändå. Skönt att vara med släkten. Sen ska vi ha lilla julafton när Micke, Anna och Maija kommer hem också..

Jaha, vad har hänt det här året då? Det har varit ett väldigt speciellt år på många sätt. Det absolut tråkigaste någonsn, men det oundvikliga, min morbror Tomas gick bort i våras.. Han hade cancer som första gången gick att bota, men andra gången han fick det fanns det tyvärr inget som hjälpte.. Oj, vad konstigt det känns att skriva om. Men som tur är kom Maija till världen, och det fick nog oss alla att tänka lite ljusare på allt. Idag blir hon för övrigt 8 månader, lillan.

Har träffat många nya vänner.. Kanske på både gott och ont. Och fått mindre och mindre kontakt med andra. tyvärr.. Men så blir det, man växer ifrån varandra. Sara och jag flyttade till dag H, mitt första egna boende. Hur kul som helst var det. En av de bästa somrarna nånsin tror jag. Gotland var helt underbart!

Nu är det bara att blicka framåt. Ser fram emot nytt jobb, träffa nya människor. Hälsa på Sara i Sälen, Charlotte i Malmö, och någon gång även Elin i Oslo... Riktigt dåligt av mig att jag inte varit där än.

I övermorgon är det juldagen och då är det ju såklart fest. Nathalie, Jossan, Cissi och jag ska göra stan osäkert, som vanligt. Och nyår då? Inga direkta planer ännu. Men hör av er om ni känner för något kul :)

GOD JUL

en vecka kvar

sådär, dags för ett lite roligare inlägg kanske :)

Fortfarande ledig, mkt skönt. Ska snart ner till Jossans salong där Nathalie är för att fixa sina naglar. Ska göra lite sällskap, sen ska vi gå på stan och köpa böcker. Även lite andra julklappar bör inhandlas.. Faktiskt nästan bara en vecka kvar till julafton. Åker till Örebro nästa tisdag, sen tillbaka på torsdag. Vad gör ni på juldagen allihopa? Skulle vilja umgås med alla men då lär vi kanske gå ihop NYSS och bestämma något!

Nåja, sen är det nyår. Nathalie och jag har en liten plan om att äta sig lite middag på Jossans salong. Ni vet en sånhär riktig nyårsmiddag. Någon som är på på det? Säg till, alla får komma.

Vore inte helt fel att ta en tur upp till Sälen nu heller. Har önskat mig nya skidor i julklapp nu och hoppas på att få det. Förhoppningsvis blir det Sälen där efter nyår någon gång. Hoppas att Julia vill följa med också. Och Nathalie och Josefine. 

Nej nu ska jag iväg, en liten update ba..  

att bli sviken

Att bli sviken är något av det värsta man kan utsättas för. Att någon ljuger för en. Att bli besviken på en person så att det på riktigt gör ont i kroppen. Man mår dåligt, kan inte sova och har tusen frågor. Det snurrar i huvudet av bara Varför varför varför? Ena stunden är man arg och vill aldrig mer se personen i fråga. Sen är man bara ledsen och besviken och vill ha en förklaring. Allt var ju bra och okomplicerat och så bara poff!

Det handlar om en vänskap som åtminstone jag trodde på. Jag kommer sakna den. Ena sekunden känns det bara som att jag borde strunta i allt, för det var en bra vänskap. Men andra sekunden så känner jag, att var det verkligen så? Kanske bara enligt mig då. Jag känner mig dum och lättlurad, sen arg igen. Det kanske är svårt att förstå hur det känns.

Ont gör det i alla fall, i kroppen.

lite 30-årsfest

Tänkte lägga upp lite bilder från den roliga 30-årsfesten som vi var på i lördags:


Lite kul hade vi åt att håret smälter in i panelen, ja.

   
Lite utav maten först där, sen ställa upp på finbild och så visa lite av dukningen, tjusigt.

Födelsedagsbarnen, några timmar senare..

   
Lite djup diskussion, gruppbild och en Natta.


I'M ALIVE

Japp, jag lever.. Bara det att i fredags slutade jag på Munters. Ojojoj, lite trist men ändå mest skönt. Nu ska jag göra nånting annat med mitt liv. Kan ju inte sitta där för alltid liksom. Hade världens avslutningsfest med middag, dricka och ca 160 närvarande. (Sanningen: Munters firade 40 år och det med besked, liksom). Nåja, kul fest i alla fall.

I lördags var det den efterlängtade 30årsfesten som Dennis med vän höll i. Mycket mycket trevligt anordnat med mat, trevligt folk och allt. Var nog inte hemma förrän fem någon gång, minnet sviker. Lite bakismiddag med Sara o Johanna dagen efter var MYCKET välbehövligt.

Idag, min första lediga dag, har jag spenderat först med Natta och Sara, sedan med min bror hemma i Tobo. Sedan åter hos Nathalie, glöggkväll har vi haft. GOTTIGT!

Nej men det blir nog ganska så softa dagar här framöver. Ska väl söka lite jobb såklart, oklart vad dock. Det löser sig de mesta. Ingen stress! På torsdag är det bowling o middag med jobbet, gamla jobbet, som står på schemat. Fredag fest hos Johanna samt utgång i stan och lördag blir en mycket trevlig överraskning för Sara, hoppas vi!

NU - sova.