att bli sviken

Att bli sviken är något av det värsta man kan utsättas för. Att någon ljuger för en. Att bli besviken på en person så att det på riktigt gör ont i kroppen. Man mår dåligt, kan inte sova och har tusen frågor. Det snurrar i huvudet av bara Varför varför varför? Ena stunden är man arg och vill aldrig mer se personen i fråga. Sen är man bara ledsen och besviken och vill ha en förklaring. Allt var ju bra och okomplicerat och så bara poff!

Det handlar om en vänskap som åtminstone jag trodde på. Jag kommer sakna den. Ena sekunden känns det bara som att jag borde strunta i allt, för det var en bra vänskap. Men andra sekunden så känner jag, att var det verkligen så? Kanske bara enligt mig då. Jag känner mig dum och lättlurad, sen arg igen. Det kanske är svårt att förstå hur det känns.

Ont gör det i alla fall, i kroppen.

Kommentarer
Postat av: Milla

Klart du trodde på den :)

Postat av: elin

gumms <3

2008-12-08 @ 22:08:59
URL: http://elpejlin.blogg.se/
Postat av: Linda

oj gumman vad har hänt? Du ska veta att jag har tänkte jätte mycket på dig det senaste dagarna och undrar hur du har det. Tänkte hur det går nu när du slutat på jobbet och så. Förlåt för att jag inte har ringt. Du kan alltid prata med mig ska du veta. puss, love u

2008-12-09 @ 15:25:07
URL: http://liwa.blogg.se/
Postat av: elin

SÅÅ, SKA VI ÅKA? =)

2008-12-10 @ 18:59:11
URL: http://elpejlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback