götelaborg

gigolo. booty call. skavfötters. svit. 60 kvm. aiya napa reunion. spy. pimp. jesus. efterfest. fem pers i en säng. calle schulman. bakis. missad frukost. sova. pizza. rödvin. vitt vin. mintu. konsert (världens bästa). taxi. bilder. sova. frukost. sova. duscha. packa.


Fredag.
Mötte Sara och Elin på stationen i Uppsala. På tåget kollade Sara och jag på film nästan hela resan.. Skönt! Virrade lite i Göteborg innan vi hittade hotellet. Ställde in väskorna och gick ner på stan. Shoppade en del och sen var det dags att dra tillbaka till hotellet. Vi blev positivt överraskade när hotellrummet visade sig vara en svit. Tack o tack. Vi började göra oss lite i ordning. Duschade och så.. Förfesten drog igång och Josse kom också efter en längre promenad, stackarn.. Senare drog vi ner på stan och till Gamle Port, där det var en fest, Aiya Napa Reunion. Hahah, vi som inte ens vart där i sommar.. Men det var okej där! Jag drog hem lite tidigare än de andra och vaknade mitt i natten av att det var massa killar i rummet. Men jag hittade tur som är Elin och Sara med och det vart en skön efterfest med Calle Schulman m.fl..

Lördag.
Vi vaknade. Efterfestfolket drog sig hemåt.. Vi missade frukosten genom att sova länge. När vi vaknade låg vi mest och skratta åt hela föregående kväll. Till slut kom hungern krypande så vi gick iväg och köpte pizza. Dock åt vi knappt någonting alls utan gick tillbaka till hotellet och sängarna igen. Efter ett tag började vi göra oss i ordning för den bästa konserten någonsin! Vi gick från hotellet till Lisebergshallen eftersom vi inte är så hajj på det där med spårvagnarna än.. Väl där köpte vi varsin tröja, skitfina allihopa! Och jäklar vilket drag det var! Och mäktigt som tusan. Abalone Dots hette förbandet, de var helt okej. Men Lars Winnerbäck var GRYM!!! Det är inget vi kommer glömma i första taget.. Konserten var slut runt kvart över tio. Strax före elva kom vi hem och började förfesta lite, men ingen var särskilt pepp så det var i säng relativt tidigt..

Söndag.
Sov, packade, åkte hem. Lång tågresa.. Usch! Tre byten för mig och Elin.

Men jäklar så kul vi haft! Vi måste börja planera nästa resa..

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag vill tillbaka
NU!

Postat av: sara

Hahahaha så jääääävla roligt :D CAN TOY PLEASE THROW!?

2007-10-29 @ 12:59:09
URL: http://sararan.blogg.se
Postat av: sara

JA MEN DET KAN DU VÄL :)

2007-10-29 @ 13:54:34
Postat av: Linda

åh de låter härligt de där! hade Lars nån gästartist som han sjön duett med?

2007-10-29 @ 19:51:16
URL: http://liwa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback