Kvartsfinal 3:5

MYCKET spännande kan man säga. Ikväll är det ju den tredje av femte kvartsfinalen.. 1-1 i matcher och man skulle även kunna säga att vi har lite fördel (hemmaplan), vilket behövs. Första matchen var under ALL kritik. Tydligen ska det ha blivit lite bättre de sista minutrarna som jag missade men ändå, illa. Senaste matchen verkar ha varit bättre. Men då den fick avgöras på straffar och Storvreta inte satte en enda så blir man MÖRKRÄDD. Javisst. Så ikväll hoppas vi på lite bättre underhållning.. Vore ju inte helt fel att få vinna denna och sedan vinna nästa, dock borta då. Lite semifinal har ju aldrig skadat.

Igår var Sara och jag till gymmet igen. Fick träffa en PT ;) Fia, mycket trevlig och duktig. Hon visade oss runt och vi fick varsitt träningsschema.. Lite seriösare än tidigare träning men det känns fortfarande väldigt bra! Så är de nån som vill börja träna på Womens Wellness (endast tjejer dock) så säg tlll.. Ni kan få träna en vecka helt gratis om ni säger till :)

Kommentarer
Postat av: sara

från yrans hemsida:
Glad påsk alla Yranvänner!


Nästa vecka kommer en försenad påskhare med ett paket nya Yranartister. Så ha en skön helg med vetskapen att årets Yra är på väg att bli den bästa någonsin!

Yrantåget rullar igen
Vi kan också redan nu avslöja att succén med Yrantåget upprepas, tåget går på samma sätt som förra året från Stockholm via Sundvall torsdag den 31/7 och åter söndagen den 3/8 (mer information kommer)

Postat av: Helena

Tack för ditt inlägg! Hoppas du mår bra och att ni vinner nästa match. Kram på dig

2008-03-26 @ 22:49:25
URL: http://helenasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback